Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et yorma kendiniAynen oyle yapacagim dr da oyle dedi erken gelmeye cakisiyor onden gitmesininde payi var , bol bol su ic ve dinlen is guc yapma yorulma ayakta cok durma dedi ,
Kizlar son haftalarimiz sizlerde is guc yaomayin dinlenmeye bakin yormayin kendinizi bebeklerimiz zamaninda gelsin :s bu gisisle gercekten marti bekleyemeyecegiz gibi..
Hala ufak ufak sancilsrim devam ediyor dunki kadar olmasada
Dr artarsa hemen gel mutlaka dedi
Hepimizjn hakinda hayirlisi bakalim
Su elit inkinden ben de istiyordum farksepeti diye bir sitede vardı ama geri cevap vermediler,kaldı öyle.
E bebekte var mi su an acaba?
ben doğum çantamı baya erken hazırlamışım yaa nerdeyse 1aydır hazır kenarda bekliyo, bi evimi temizletsem derin bi ohh çekip artık rahat rahat doğurabilirim dicem
valla canım benimm rapora 10 şubat izin başlangıcı yazmışlar sgkdaa viizte sisteminden girip baktığımda şimdi ben onu gidip 10 şubatta kapattırmalıyım demi
senin doğum tarihi nezaman canım
doğum yapmış canım...kizlar idilborise noldu doguma mi gitti?
kuzu sende dikkat et kendine...Buarada cati muayenesi dediginiz , dr un aciklik var mi yokmu diye bakmasi ise her ne kadsr hos olmasada korkulacak bose degil sci agti sanci yok ,normal dogum olacsklar korkmayin:)
Aynen canım valla karışık çnkü hesapladığın zaman benimde pazar doluyo 37 hafta ama neyse anlamadım hiçbişeyy:-(sanırım öyle ya
bu sgk işleri bi karışık
benimde normalde 8 mart gözüküyodu canım ama sezeryan olcak benimde şubatın son haftası dedi doktor günüde cuma günü kontrole gitcem o zaman karrlaştırcaz canım7 mart ama sezaryan düşünüyorum sanırım
25 şubat diye bi tarih uydurdum kendi kendime:)
Oh içim rahatladı dikkat et kendine.Birde bişey takiliyo benim aklima hani bircogumuz özel hastaneye gidiyoruzya ssk anlaşmalı bu gibi acil durumlarda orayami yoksa devletemi gidiliyor. Ozelde gece doktorumuz oluyormu?
sağol canım . evet saat 1 gibi falan taburcu oldum. belki başka zamana inşallah.17.30 du. Sen aklıma geldin ama ben geldiğimde taburcu olmuştun. Bugün de kalsaydın ziyaret edecektim seni :)
beeeen. inşallah normal yapıcamkızlar normal doğum yapacak kimse yok mu ? (benden başka)
kızlar normal doğum yapacak kimse yok mu ? (benden başka)
Allah izin verirse bende normal istiyorum cnm :)kızlar normal doğum yapacak kimse yok mu ? (benden başka)
beeeen. inşallah normal yapıcam
sevindim kızlar... hep sezeryan hep sezeryan acaba dedim sadece ben mi normal yapıcamİnşallah bende normal istiyorum
Bendeee, bayaa varız aslında pıtırcık :)kızlar normal doğum yapacak kimse yok mu ? (benden başka)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?