slm kizlar uyku kacti malesef hastaneye geldim tansiyonum cok yukseldi.. dusmesse bebisim dunyaya gelecek allahin izniyle..bol bol dua bekliyorum
Ben götürdüm alır almaz geçen çarşamba memur istemiştiKizlar bu calisabilir raporunu okul acilinca mi vereceksiniz goturen var mi tatilde
ohhhh sefan olsun canım benmde pazartesi sonnn ayy geçmiş olsun canım dikkatet kendinede bebişedeGünaydın, nihayet son iş günmümdeyimm!
ama grip olarak bir gün bile nasıl gözümde büyüyor...
Bugün bitse de gitsekkk!
Evet senin epey geçmiş saati ben sabahciydim ilk dönem çok rahat oluyor bu dönem tam gün olacak ama yinede çok şükür özelde çalışan bi çok kişiye göre çalışma sartlsrimiz çok iyi 3 haftayı gözümde buyutmuyorum da içimden bi his sanki o kadar bekleyemeyecegimi söylüyor pimpiriklik yapıyorum sanırımSenle ayniyiz. 3 hafts çalışcaz topu yopu. Benim 1 gunum boş. Ama diğer gunler 16'ya kadar. Artik derslerde oturuyorum zaten. Şimdi hic kalkamam sanırım tahrsyi kullanmadigim sürece. Bir de 16.40ds toplanti mi olur ya
allahım sağ salim sağlıklı bir şeklde büyütmeni nasip etsin canım gözün aydınnÇok şükür p.tesi aldım kızımı . Çok kücük ve çok zayıf ama sağlık problemi yok çok şükür. Büyür zamanla yaa. Ama dokunmaya kıyamıyo insan böyle olunca
Hayirli olsin canim bende dun seni sormustum burda :))) napti ki diye .. Neresi oldugünaydın mart anneleri:) cuma atama durumu açıklanınca haber veririm demiştim dun gece açıklandı bugun yola cıkıyoruz gitmeden yazayım atandım:) bebeğim nasibiyle geliyor.
Herkesin erken ya. Benjm de usgde 14 mart cikiyor. Tarihler havada ucusuyor :)
Evet demir ilacinin en yaygın etkisi buymus Dr verirken söylemişti rengi siyaha dönebilir bu beklediğimiz bişi yinede devam et diyeSelam arkadaşlar,
Sanırım hemen herkes Demir takviyesi alıyordur, bana daha doktorum yeni verdi sayılır. 2 haftadan beri kullanıyorum. 3-4 gündür ishalim ve dışkının rengi siyah gibi :) acaba bu ilaçmı yapıyor diye düşünüyorum. Normalde tuvalet sorunum vardır hep, 2-3 günde bir gittiğim olur. Şimdi böyle olunca merak ettim, doktor randevumda haftaya, durum böyle olunca bebeğin vitaminleri de kaybolabiliyor ya ondan size sormak istedim. Doktora gitmeyi de hiç sevmiyorum
aynen canım benimm vallakarnım gerilmekten patlıycak gibi2.5 hafta daha bu bebiş büyüyünce nası taşıycak bu karın bilmiyorum kremde sürüyorum ama çok gergin ve büyümüş hissediyorum ya
Hiç sorma canım ya. DR larda doğum ne zaman olur kesin bişey diyemiyor. Ilk doğumum normaldi. Bunu da normal istiyorum. Ancak doğumum 8 Mart da olursa normal doğramam çünkü bebeğim çok iri olur. 22 sŞubatda dogarsa normal doğum için kilosu uygun olur o zaman Sezeryan a gerek kalmaz. Açıkçası stres içindeyim. Nasıl doğum olacak bilmediğim icin
Canım NST iyi çıktı çok şükür , senin beyazın mı vardı azda kaldı doğuma dr. sordun mu ?Su an kuafordeyim. Artik dayanamdimm sacimi boyatiyorum. Inşallah senin her sey yolunda gider
Sonucum iyi çıktı şükür bir kaç sancım çıktı ama önemli değil dedi ebe,kalp atışlarını duyunca insan görmek istiyoriyiyiz canım benim hadi bakalım hayırlı haberlerle dön canım bnmde yarın öğleden sonra randevum
O his bende de var. Burada erken dogumlari duydukca bana da oyle olacak gibi geliyor. Ya okulda doguracagim tutarsa diyorum :)Evet senin epey geçmiş saati ben sabahciydim ilk dönem çok rahat oluyor bu dönem tam gün olacak ama yinede çok şükür özelde çalışan bi çok kişiye göre çalışma sartlsrimiz çok iyi 3 haftayı gözümde buyutmuyorum da içimden bi his sanki o kadar bekleyemeyecegimi söylüyor pimpiriklik yapıyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?