2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Senle ayniyiz. 3 hafts çalışcaz topu yopu. Benim 1 gunum boş. Ama diğer gunler 16'ya kadar. Artik derslerde oturuyorum zaten. Şimdi hic kalkamam sanırım tahrsyi kullanmadigim sürece. Bir de 16.40ds toplanti mi olur ya
Evet senin epey geçmiş saati ben sabahciydim ilk dönem çok rahat oluyor bu dönem tam gün olacak ama yinede çok şükür özelde çalışan bi çok kişiye göre çalışma sartlsrimiz çok iyi 3 haftayı gözümde buyutmuyorum da içimden bi his sanki o kadar bekleyemeyecegimi söylüyor pimpiriklik yapıyorum sanırım

günaydın mart anneleri:) cuma atama durumu açıklanınca haber veririm demiştim dun gece açıklandı bugun yola cıkıyoruz gitmeden yazayım atandım:) bebeğim nasibiyle geliyor.
Hayirli olsin canim bende dun seni sormustum burda :))) napti ki diye .. Neresi oldu

Herkesin erken ya. Benjm de usgde 14 mart cikiyor. Tarihler havada ucusuyor :)

Hiç sorma canım ya. DR larda doğum ne zaman olur kesin bişey diyemiyor. Ilk doğumum normaldi. Bunu da normal istiyorum. Ancak doğumum 8 Mart da olursa normal doğramam çünkü bebeğim çok iri olur. 22 sŞubatda dogarsa normal doğum için kilosu uygun olur o zaman Sezeryan a gerek kalmaz. Açıkçası stres içindeyim. Nasıl doğum olacak bilmediğim icin

Evet demir ilacinin en yaygın etkisi buymus Dr verirken söylemişti rengi siyaha dönebilir bu beklediğimiz bişi yinede devam et diye

şu anda kaç kilo bebeğin?
sanırım 4 kiloya kadar normal yaptırıyorlar aşağı yukarı

O his bende de var. Burada erken dogumlari duydukca bana da oyle olacak gibi geliyor. Ya okulda doguracagim tutarsa diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…