2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çoktandır sadece sola yatmayı bıraktık bir sağ bir sol idare ediyorum ,ona rağmen resmen etlerim ağrıyor.

Gozun aydin. Beyazlarimla beraber 4 renk vardi sacimda. Dr organik boyayla boyatabilirsin dedi. Kendimi kotu hissediyordum artık.
Sağ ol canım.Haklısın aslında beyaz olunca çok zor morali bozulur insanın , benim beyazım olmadığı için boyamadım ama olsa belki boyardım.

Benim de Geçen cumartesi kontrolum vardı. bebeğimin ağırlığını 2400 gr ölçtü. Diyabete diyete alıştım da bebiş irileşecek ve normal doğuramayacağım diye endişeleniyorum.
Hem dahiliyeci hem de kadın doğumcu takip ediyor yediğimi içtiğimi : (

Sonucum iyi çıktı şükür bir kaç sancım çıktı ama önemli değil dedi ebe,kalp atışlarını duyunca insan görmek istiyor benim randevuma 1 hafta var
aman şükür canım iyi çıksında önemli olan o ewet haklıısn kuzum görünce rahatlıyo insan az kalmış görmenede ama

Daha 5 gün önce gitmiştik ama rapor için yine gidiyoruz bugün doktora.gitmişken kontrol de edicek yine.
bakalım değişiklik var mı doğumla ilgili

Ben de Salı günü kontrole gideceğim...Merak ediyorum bebeğimin kilosunu. Salı günü 35. haftam bitmiş olacak. 30. haftamın bitiminde bebeğin boyu 38 cm., kilosu 1368 gr.dı. Normal sınırlarda ama iyi beslenmezsem küçük bir bebek olma eğilimindeymiş dediydi doktor.. Besledim kendimi bana göre güzel, büyümüştür umarım oğluşum..

Maşallah kızın çıkmış hastaneden gözün aydın olsun.

Kızlar ya şimdi şu etiketlere bakıyorum da hastanede dağıtmak için kullanacağım süslerin üzerine "Gökay Doğdu Görkem Abi Oldu" gibi bişi yazdırsam nasıl olur ? ya da bunun gibi ne yazdırabilirim ?
Bence çok güzel olur abininde hoşuna gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…