Gozun aydin. Beyazlarimla beraber 4 renk vardi sacimda. Dr organik boyayla boyatabilirsin dedi. Kendimi kotu hissediyordum artık.Canım NST iyi çıktı çok şükür , senin beyazın mı vardı azda kaldı doğuma dr. sordun mu ?
Ben çoktandır sadece sola yatmayı bıraktık bir sağ bir sol idare ediyorum ,ona rağmen resmen etlerim ağrıyor.günaydın kızlar.. sizlerin de sürekli sol tarafa uyumaktan sol kaburgalarınız kırılacak gibi ağrıyor mu? nasıl durursam durayım geçmiyor bir türlü. çok zormuşnasıl bi egzersiz yapabilirim ki bu ağrıyı azaltmak için? (artık sağ tarafıma da uyuyorum mecburen)
hayırlı olsun.. nereye atandın?günaydın mart anneleri:) cuma atama durumu açıklanınca haber veririm demiştim dun gece açıklandı bugun yola cıkıyoruz gitmeden yazayım atandım:) bebeğim nasibiyle geliyor.
Sağ ol canım.Haklısın aslında beyaz olunca çok zor morali bozulur insanın , benim beyazım olmadığı için boyamadım ama olsa belki boyardım.Gozun aydin. Beyazlarimla beraber 4 renk vardi sacimda. Dr organik boyayla boyatabilirsin dedi. Kendimi kotu hissediyordum artık.
Benimde 15,15 de randevum var:))günaydın canlar hayırlı cumalar nasılsınız bugün 15,30 da randevum var paşamı görcem dua edin kızlar birde sezeryan gününü belirlicez)
Çok güzel olmuş ellerine sağlık.Guuunnaaaaayyydiiiinnnn hamişler ve bebişleriiiiiiiiiiii nasilsiniz? Dün gece de bunlarla uğraştım, üretime devam(o kadar uğraşmaya fotolar ters yükleniyor idare ediniz:))
aman şükür canım iyi çıksında önemli olan o ewet haklıısn kuzum görünce rahatlıyo insan az kalmış görmenede amaSonucum iyi çıktı şükür bir kaç sancım çıktı ama önemli değil dedi ebe,kalp atışlarını duyunca insan görmek istiyorbenim randevuma 1 hafta var
aminn canım benim inş.mart annesi hayırlı haberlerini bekliyoruz.
ayy hadi bakalım canım senden 15 dk sonrada ben gircem inş.Benimde 15,15 de randevum var:))
Zazzle.comkızlar şu sticer yapma sitesinin ismi neydi?
TEŞEKKÜR EDERİM CANIMZazzle.com
Maşallah kızın çıkmış hastaneden gözün aydın olsun.Canim oncelikle kuzucugun hayirli olsun Allah ikinizede saglik sihhat versin pompaya damla damla sagiyorum diyince yazayim dedim manuel pompa sutu aktif gelenler icinmis ben hastane tipi kiraladim 3 saatte bir sag sagdikca gelir dediler 2 gunhic gelmedi ki biliyosun ben erken dogum yaptim pompa cok onemli gercekten sagdikca artti sende kirala yada elektrikli al istersen hala cok sutum yok ama simdilik yetiyo umarimda artar ama pompadan gercekten cok memnunum bu arada kizimda taburcu oldu ama meme almiyor bende pompayla sagip kasikla yediriyorum kizim kucuk oldugu icin biz miktarla veriyoruz biberona sagip siringayla kizim yoruluncada kasikla veriyorum umarim butun annelerin sutu cok olur kuzularimizada sifa olur bol bol emerler seninki hic memeyi almiyomu
Bence çok güzel olur abininde hoşuna gider.Kızlar ya şimdi şu etiketlere bakıyorum da hastanede dağıtmak için kullanacağım süslerin üzerine "Gökay Doğdu Görkem Abi Oldu" gibi bişi yazdırsam nasıl olur ? ya da bunun gibi ne yazdırabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?