2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 2 güne bir felan gidebiliyordum.Demir ilacı bende kabızlık yapmıştı.Şimdi magnezyum ve calcium başladık.Gün aşırı içiyorum rahatladım çok şükür.Eğer yoğun bir ishalsen su kaybında olur.Doktoruna danış farklı bir demir hapı verir zaten

selam kızlarr hayırlı cumalar..
doktora gidecek arkadaşlarım güzel haberle gelin inşallah..
hastaneden çıkan arkadaşlarım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına..
ara ara sancı çeken arkadaşlarım geçmiş olsun yalnız değilsiniz dün akşam beşiği kurduk
benim gerçekmiş gibi sık sık gelen ağrılarımdan sonra ama yatınca geçti çok şükür
baya bi tırstım sıra bana geldi diyee..

Canım senin bebeğinin durumu nasıl şuan kilosu filan enson gittiğinde ne kadardı ?? hEMEN HEMEN aynıyız da hafta olarak merak ettim

Çok şükür p.tesi aldım kızımı . Çok kücük ve çok zayıf ama sağlık problemi yok çok şükür. Büyür zamanla yaa. Ama dokunmaya kıyamıyo insan böyle olunca
Gerçekten ne güzel haberler bunlar ya küçük olsun hızla büyüyecek Allah ın izniyle.Çok Şükür hastaneden kurtuldu

günaydın mart anneleri:) cuma atama durumu açıklanınca haber veririm demiştim dun gece açıklandı bugun yola cıkıyoruz gitmeden yazayım atandım:) bebeğim nasibiyle geliyor.
Gözün aydın canım hayırlı olsun darısı atama bekleyenlere olsun inşallah nereye atandın :)

günaydın mart anneleri:) cuma atama durumu açıklanınca haber veririm demiştim dun gece açıklandı bugun yola cıkıyoruz gitmeden yazayım atandım:) bebeğim nasibiyle geliyor.
Bu cuma günü hayırlı haberler almaya devam ederiz inşallah.Gözün aydın.Hayırlı yolculuklar

Kızlar bende aşırı kabızlık sorunu olmaya başladı. Beanimle aynı durumda olan var mı varsa siz neler yapıyorsunuz çok rahatsız hissediyorum kendimi
Bende de oluyor bazen 3 gün falan sürdüğü oluyor bol su , kuru kayısı , sıcak süt idare ediyorum ilaç kullanmıyorum.

Çok şükür p.tesi aldım kızımı . Çok kücük ve çok zayıf ama sağlık problemi yok çok şükür. Büyür zamanla yaa. Ama dokunmaya kıyamıyo insan böyle olunca
Maşallah sağ salim almışın kucağına önemli olan da bu, küçük olmasına sakın üzülme küçük olanlar daha çabuk büyür derler :)

Bende şeklini değiştirmek istiyordum ama bana da kestirme dediler artık doğumdan sonra yeni bir imaj yaparız :)

kızlar bişi dikkatimi cekti benim gece yatarken ayagımın altına yastık koyuyorum iki ayagımıda düz sekilde dayayınca baldırımın arkadası cok acıyor. başka bu durumda olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…