Bende 2 güne bir felan gidebiliyordum.Demir ilacı bende kabızlık yapmıştı.Şimdi magnezyum ve calcium başladık.Gün aşırı içiyorum rahatladım çok şükür.Eğer yoğun bir ishalsen su kaybında olur.Doktoruna danış farklı bir demir hapı verir zatenSelam arkadaşlar,
Sanırım hemen herkes Demir takviyesi alıyordur, bana daha doktorum yeni verdi sayılır. 2 haftadan beri kullanıyorum. 3-4 gündür ishalim ve dışkının rengi siyah gibi :) acaba bu ilaçmı yapıyor diye düşünüyorum. Normalde tuvalet sorunum vardır hep, 2-3 günde bir gittiğim olur. Şimdi böyle olunca merak ettim, doktor randevumda haftaya, durum böyle olunca bebeğin vitaminleri de kaybolabiliyor ya ondan size sormak istedim. Doktora gitmeyi de hiç sevmiyorum
Benim de son iş günüm bugün bile zor geliyor sonunda bitttiiii çok mutluyumGünaydın, nihayet son iş günmümdeyimm!
ama grip olarak bir gün bile nasıl gözümde büyüyor...
Bugün bitse de gitsekkk!
Benim de son iş günüm bugün bile zor geliyor sonunda bitttiiii çok mutluyum
Canım senin bebeğinin durumu nasıl şuan kilosu filan enson gittiğinde ne kadardı ?? hEMEN HEMEN aynıyız da hafta olarak merak ettimBen sabah erkenden hastaede olacagim nst ve 4 boyutlu ultrason yapilacak once.sonra kontrol muayenesi yapilacak.20 subata gun verdi sukran hanim ancak benim dikislerde incelme var o yuzden bu olabilecek en uzak tarih.carsamba duruma gore daha one alabilir dogumu.kismetse karsilasiriz bu sefer
Gerçekten ne güzel haberler bunlar ya küçük olsun hızla büyüyecek Allah ın izniyle.Çok Şükür hastaneden kurtulduÇok şükür p.tesi aldım kızımı . Çok kücük ve çok zayıf ama sağlık problemi yok çok şükür. Büyür zamanla yaa. Ama dokunmaya kıyamıyo insan böyle olunca
Allah yardımcın olsun.slm kizlar uyku kacti malesef hastaneye geldim tansiyonum cok yukseldi.. dusmesse bebisim dunyaya gelecek allahin izniyle..bol bol dua bekliyorum
Gözün aydın canım hayırlı olsun darısı atama bekleyenlere olsun inşallah nereye atandın :)günaydın mart anneleri:) cuma atama durumu açıklanınca haber veririm demiştim dun gece açıklandı bugun yola cıkıyoruz gitmeden yazayım atandım:) bebeğim nasibiyle geliyor.
Bu cuma günü hayırlı haberler almaya devam ederiz inşallah.Gözün aydın.Hayırlı yolculuklargünaydın mart anneleri:) cuma atama durumu açıklanınca haber veririm demiştim dun gece açıklandı bugun yola cıkıyoruz gitmeden yazayım atandım:) bebeğim nasibiyle geliyor.
Bende de oluyor bazen 3 gün falan sürdüğü oluyor bol su , kuru kayısı , sıcak süt idare ediyorum ilaç kullanmıyorum.Kızlar bende aşırı kabızlık sorunu olmaya başladı. Beanimle aynı durumda olan var mı varsa siz neler yapıyorsunuz çok rahatsız hissediyorum kendimi
Maşallah sağ salim almışın kucağına önemli olan da bu, küçük olmasına sakın üzülme küçük olanlar daha çabuk büyür derler :)Çok şükür p.tesi aldım kızımı . Çok kücük ve çok zayıf ama sağlık problemi yok çok şükür. Büyür zamanla yaa. Ama dokunmaya kıyamıyo insan böyle olunca
Benimde 15.15 de randevum var hayırlı haberler alırız inşallahBenimde 15,15 de randevum var:))
Güzel haberlerle gel inşallah :)günaydın canlar hayırlı cumalar nasılsınız bugün 15,30 da randevum var paşamı görcem dua edin kızlar birde sezeryan gününü belirlicez)
Bende şeklini değiştirmek istiyordum ama bana da kestirme dediler artık doğumdan sonra yeni bir imaj yaparız :)İyi yapmışın canım güle güle kullan :) ben hamile kalmadan önce kendi saç rengime yakın boyatmıştım tabi biraz açılma oldu ama öyle göze çok batmıyo kestirmeyide normalde yapardımda etrafımda bi kaç kişi resmen yoldan çevirdi gebelikte saç kesilmez diye rapunzele döndüm çok uzadılar :))
Tamamen batıl canım çocuğun ömrünü kısaltırmış saçma tabi ama baskı olunca kestiremiyor insan :)Gebelikte niye saç kesilmiyormuş ki Allah aşkına? Dayanağı ne peki. Ben kestirdim valla, hiç duymamıştım.
Bakalım evde günlerimiz nasıl geçecek. Her ne kadar arada sıkılsak da en azından yorulmayacağızbenimdeee yarın raporumu alıcam pazartesi de öğleden sonra getiririm
Gerçekten bana su ve kayısı işe yaramadı ama sıcak süt ile hallettimBende de oluyor bazen 3 gün falan sürdüğü oluyor bol su , kuru kayısı , sıcak süt idare ediyorum ilaç kullanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?