Canım p.tesi doğum yapan arkadasta yıkanmış. Ama ben oglumda perşembe doğum yaptım doktor salı duş alabilirsin onun öncesinde ayakta saçlarını yikayabilirsin demişti.Sezeryandan sonra hemen yıkanabılıyoruz kızlar bırı sormuş
Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun canımbugün dedemi kaybettiğimizi öğrendim. yaşı baya vardı hastaydı da ama yine de üzülmemek elde değil... bir de farklı şehirlerdeyiz cenazesine bile gidemiyorum en azından babamın yanında olmak isterdim...
Kilosu bana göre çok değil ama dogum tarihi 5 ? Mart görünüyor usglerde canimkarhapost: 39283113 .!.:Bebege kilo yaptigi soylenio nasi senin
Gobek deligimin hemen yaninda ince bi sizi vardi gunlerce surdu halada var dr sordum dirsegi var gerio o yuzden agri yapio dedi ve o dirsek 10 gundur hala orda kipirdio kipirdio yine ayni yere dirsek dayiyo
Bu halinde niye yemekli. Yardım ediyorlar mı bari yemeğe.pufff akşama kv yemekli geliyoorr
zaten bütün gün yardırdım yemek düşünücem birde şimdii
canm sen hastaneye gidecektn bebeğin ne kadar olmuş boy kilo ? bi de doğum tarihin değiştimi?Kilosu bana göre çok değil ama dogum tarihi 5 ? Mart görünüyor usglerde canim
idrar yolları enfeksiyonu olmaz canım o yüzden birde vücuttaki fazla tuzu alıyor subişey sorcam arkadaşlar bol bol su için deniliyor ya bunun sebebi nedir ?
ben son 1-2 aydır doğru dürüst su içemiyrm.. ama amnyon sıvısı normal.
başka bi faydası mı var ?
Kilosu 2400 olmus boyu 48 cm doktorum dogum tarihini söylemiyor canim ama usglerde 5 mart görünüyorcanmneye gidecektn bebeğin ne kadar olmuş boy kilo ? bi de doğum tarihin değiştimi?
Gunde 1lt anca iciyorumdur bende fazlasini icemiyorum icince patlicak gibi oluyorumbişey sorcam arkadaşlar bol bol su için deniliyor ya bunun sebebi nedir ?
bol su içmek sancıları azaltıyor.bişey sorcam arkadaşlar bol bol su için deniliyor ya bunun sebebi nedir ?
Odemi de atıyor diyorlar.bol su içmek sancıları azaltıyor.
Bayatlama kismiellerine sağlık bende bu şeklde yapmak istyrm tüllerim artmştı bendeki tül beyaz güzel olur mu ki?
bi de şimdiden hazrlyrsn bayatlamaz mı? bayatlamaznde yapaym
Beyaz tüle pembe kurdele kullanabilirsin güzel olur neden olmasınellerine sağlık bende bu şeklde yapmak istyrm tüllerim artmştı bendeki tül beyaz güzel olur mu ki?
bi de şimdiden hazrlyrsn bayatlamaz mı? bayatlamazsa bende yapaym
Kilosu 2400 olmus boyu 48 cm doktorum dogum tarihini söylemiyor canim ama usglerde 5 mart görünüyor
kendisi yemeğe çağırsa ya bu halde yemeğe misafirmi gelir.dün akşam bir ark.la annesi ugradılar arkadaş yaptı kahveleri içtikten sonrada topladı kaldırdı makineye.ama kv ler bunu akıl edemiyor niyeysepufff akşama kv yemekli geliyoorr
zaten bütün gün yardırdım yemek düşünücem birde şimdii
Amin cok sagol. Hepimize nasip olur ins.cnmÇok şirin olmuşlar... güle güle dağtımak nasip olur inşallah.. hepimize
bende normalde 1 bardak suyu ya içerdm ya içmezdm şimdi zoraki içiyrm gebelğn ilk aylarnda daha çok içerdm ama şuanda 1 lt bile olmuyorGunde 1lt anca iciyorumdur bende fazlasini icemiyorum icince patlicak gibi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?