ben yakında su sebilinin yanında oturucam.bu ne yangın anlamadım .amniyon sıvısı normal olabilir cnm .su her zaman için yararlı vücudu temizliyorbişey sorcam arkadaşlar bol bol su için deniliyor ya bunun sebebi nedir ?
ben son 1-2 aydır doğru dürüst su içemiyrm.. ama amnyon sıvısı normal.
başka bi faydası mı var ?
idrar yolları enfeksiyonu olmaz canım o yüzden birde vücuttaki fazla tuzu alıyor su
ahh bi de içebilsembol su içmek sancıları azaltıyor.
2750 gram 49 cm canim karin cevresi bir hafta geri iki aydan fazladir.carsamba gittim en son.yani iki gun onceCanım senin bebeğinin durumu nasıl şuan kilosu filan enson gittiğinde ne kadardı ?? hEMEN HEMEN aynıyız da hafta olarak merak ettim
haklısın cnm ne zamn doğuma gideceğimz belli değil bugnde komşumla konşyrdk buzdolabna koyarsn bişey olmaz demişti..Bayatlama kismi
Beyaz tüle pembe kurdele kullanabilirsin güzel olur neden olmasınBayatlarmi die hic düşünmedim cnm benim derdim hepsi yetişsin hazır olsun.Forumda arkadaşlar tek tek bebislerini kucaklarina aldıkça bende panikledim.Bi an evvel hazır olsun hersey kafam rahatlasın diyorum
Ayyy ne mutlu size cnm kavuşmuşsunuz şükür.Çok sevindim.Annesi küçük minik zarif kızın annesinin sütü ile zamanla alır kilosunu sen merak etme.Sağlığı yerindeyse sorun yok nazar degmesinÇok şükür p.tesi aldım kızımı . Çok kücük ve çok zayıf ama sağlık problemi yok çok şükür. Büyür zamanla yaa. Ama dokunmaya kıyamıyo insan böyle olunca
Önceden mutlaka Bi liste yap kendine cnm o kadar çok şey var ki oraya gidince insan ne alacağını şaşırıyorhaklısın cnm ne zamn doğuma gideceğimz belli değil bugnde komşumla konşyrdk buzdolabna koyarsn bişey olmaz demişti..
eminönüne gideblrm ordan da malzeme alırsam yaparm bende..
faydasının büyüklüğünü biliyorum ama normalde de içemezdm zaten bu sebepten zaten benm vücut iflas edecek diye de korkuyrmben yakında su sebilinin yanında oturucam.bu ne yangın anlamadım .amniyon sıvısı normal olabilir cnm .su her zaman için yararlı vücudu temizliyor
o zaten var canım. Ama erken dönemde sancılar çıkıyor işte bu zamanda özellikle bol su için deniyor.Odemi de atıyor diyorlar.
Çok sağol canım daha güzelleri senin olsunÇok güzel olmuş ellerine sağlık.
içmeye zorlamalısın kendini. Hayatımız su hele hamilelikte daha da önemliahh bi de içebilsem
aklıma bile gelmyr gebelkten öncede içmezdm zaten..
ama her yerde su için ikazları görünce bi tedirgn oldum
evet kesinlkle yapmalıyımÖnceden mutlaka Bi liste yap kendine cnm o kadar çok şey var ki oraya gidince insan ne alacağını şaşırıyor
normal yapmayıda düşünüyorsan neden sonuna kadar beklemyrsn ?Kızlar bugün doktorla netlestirdik.16 subata sezeryan tarihi aldım.38+5 oluyor
Ama o güne kadar normal gelmeye çalışırsa bebis normali deniycez.
Epidural veya spinal için anestezi doktoru ile gorustuyoruz dedi.
gözün aydın umarım istediğin yere atanmışsındır canımgünaydın mart anneleri:) cuma atama durumu açıklanınca haber veririm demiştim dun gece açıklandı bugun yola cıkıyoruz gitmeden yazayım atandım:) bebeğim nasibiyle geliyor.
Geçen hafta da bize getirdi annanemiz ve çok mutlu oldukHerkese günaydınlar , iki gündür pek evde kalamadım konuları kaçırdımHerkes iyidir inşallah ,bugün kızımın cicileri gelecek annanesinden çok heyecanlıyız
o siteyi ben çok anlayamadım yakızlar şu sticer yapma sitesinin ismi neydi?
Bende çok sıkıldım işe gitmekten şu 3 hafta bi bitseydiGünaydın kızlar yine iş yerine geldik biz haftaya son haftam olucak inşallah gerci haftaya kar kış falanda diolar ama
bende batıl filan taktım kestiremedimTamamen batıl canım çocuğun ömrünü kısaltırmış saçma tabi ama baskı olunca kestiremiyor insan :)
başın saolsun canım gecen ayda aynı durumu ben yaşadım hemde söylememişlerdi sonradan duydum ve annemin yanında olamadığıma çok üzüldümbugün dedemi kaybettiğimizi öğrendim. yaşı baya vardı hastaydı da ama yine de üzülmemek elde değil... bir de farklı şehirlerdeyiz cenazesine bile gidemiyorum en azından babamın yanında olmak isterdim...
ben içiyorum sürekli olmasadaselam.. kahve içiyomusunuz siz?
ben hamileliğimden beri toplasan 3 kere ancak içmişimdir.
Sonuna kdr bekleyip yine sezeryana mecbur kalmak istemiyorum canım.boyle örnekler de çok var.kimin de bebek çok kilo alıyor kiminde sancı gelmiyor açılma olmuyor.normal yapmayıda düşünüyorsan neden sonuna kadar beklemyrsn ?
bişey sorcam arkadaşlar bol bol su için deniliyor ya bunun sebebi nedir ?
ben son 1-2 aydır doğru dürüst su içemiyrm.. ama amnyon sıvısı normal.
başka bi faydası mı var ?
tabi bunlarda olası ihtimallerSonuna kdr bekleyip yine sezeryana mecbur kalmak istemiyorum canım.boyle örnekler de çok var.kimin de bebek çok kilo alıyor kiminde sancı gelmiyor açılma olmuyor.
zorlamayla içmeyi deneyim en iyisi..İdrar yollarr enfeksiyon durumlari yasamak su sin zamanlarimizda cok daha kolay olacagi icin
Bol su yasanan sancilari agrilari hafife indirmesi icin , diye biliyorum ben dr umdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?