hayirlisi olsun bittercim az kaldi ozaman seninde :)Sonuna kdr bekleyip yine sezeryana mecbur kalmak istemiyorum canım.boyle örnekler de çok var.kimin de bebek çok kilo alıyor kiminde sancı gelmiyor açılma olmuyor.
hayırlı olsun . Allah hayırlısıyla kurtarır inşallah.iyi aksamlar kizlar herkes iyidir umarim..
benim bugün randevum vardi hastanede sezeryani konusmak icin.. 2 marta tarih aldik kismetsespinal sezeryan olacagim..
kizim 2800gr 47cm olmusve bas asagi dönmüs.. parmagini emiyordu kuzum benim
Kızlar bugün doktorla netlestirdik.16 subata sezeryan tarihi aldım.38+5 oluyor
Ama o güne kadar normal gelmeye çalışırsa bebis normali deniycez.
Epidural veya spinal için anestezi doktoru ile gorustuyoruz dedi.
Hayirli olsun cnm n3 guzel rahatlamissindir artikk. Heyecan doruktaaaaKızlar bugün doktorla netlestirdik.16 subata sezeryan tarihi aldım.38+5 oluyor
Ama o güne kadar normal gelmeye çalışırsa bebis normali deniycez.
Epidural veya spinal için anestezi doktoru ile gorustuyoruz dedi.
Evet hayırlısı inş.tabi bunlarda olası ihtimaller
hakkımızda hayırlısı olsun inşş..
Maşallah kızına nazarcim.iyi aksamlar kizlar herkes iyidir umarim..
benim bugün randevum vardi hastanede sezeryani konusmak icin.. 2 marta tarih aldik kismetsespinal sezeryan olacagim..
kizim 2800gr 47cm olmusve bas asagi dönmüs.. parmagini emiyordu kuzum benim
Evet ya az kaldi.hayirlisi olsun bittercim az kaldi ozaman seninde :)
Evet ya bir nebze rahatladim :)Hayirli olsun cnm n3 guzel rahatlamissindir artikk. Heyecan doruktaaaa
Anladim canim benim de en son pazartesi gittim ve 2800 demisti doktorum sagliklari yerinde olsunda insallah kilolari onemli degil2750 gram 49 cm canim karin cevresi bir hafta geri iki aydan fazladir.carsamba gittim en son.yani iki gun once
bende de oluyo hatta birinde esimde duydu gwnelde hareket ederken oluyorKızlar oncekı hamılelığımde de bundada içerden cıt cıt tırnak kırılması gıbı sesler duydum koştur koştur doktora gıttım ilkinde normal dedı, yanı hersesı duyabılırsınız endışelenmeyın
Sezeryan mi neden 5 martta dustunuz benin dogum tarihide 18 mart usg de de 18.mart olarak gozukuyorbiz aynı zamanda doğrcaz sanrm
benmde öyle görünyr.. 18 marttan 5 marta düştük desene
ama benmki sanrm birazcık daha tombiş olcak
Hayalini kurunca bile.insan heyecan yapiyorrO ayaklar yenmezmi hiç. Oğlum 21 aylık altını değiştirirken ayak parmaklarını yiyorum nasıl hoşuna gidiyor. Uzatıyor ayaklarını ağzıma
sağol canm daha iyiymÇok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
daha iyiyim ev gibisi yok ama ne dertler var hastane çeşit çeşit anne olmak cok zor gerçektenŞimdi nasılsin?
Geçmiş olsun..
sagolasin amin hepimizi insallahhayırlı olsun . Allah hayırlısıyla kurtarır inşallah.
öylemii :) bende 3 mart istedim ama doluymus ameliyat sirasi o yüzden 2 mart dedi doktor :) saglik olsun hersey yolunda olsunda tarih önemli degil.. aynen bende cok agirlastim artik vakit bir an önce gecsin istiyorum.. carsambadan sonra izine ayriliyorum kismetse artik calismak kabus gibiEvet hayırlısı inş.
Ben fazla detaylı düşünüyorum sanirim.
Maşallah kızına nazarcim.
Balık burcu olacak cimcime kısmetse.
Eşim de balık 3mart
Evet ya az kaldi.
İyice agirlastim bu haftalar bayağı zorlayıcı ymis gerçekten.
Evet ya. Umarim tatili bekler. Arkadasim 40.haftayi bitirdi. Hala dogmadi bebekAynen o senaryoyu bende yazdım kafamda kaç kez kime haber veririm filan ama tesadüf mu bilmem sanki çoğu kişinin nişanı yada suyu gece geliyor gibi yaşayıp girucez bakalım
canım ne kadarda erken doğum yapsan kalan haftalar doğum sonuna aktarılıyoBen iki gundur bebegin camasirlarini yikiyorum daha alacaklarim da bitmedi emzirme atleti ve caamasir alcam.Genelde erkek bebekler gununu bekler diyolar sanirim ona guveniyorum .Dogum oncesi iznimiz yanmasin yaaa cunku 3 hafta aktarilamiyor.ev misss gibi bebek deterjani kokuyor gidip gidip askida seviyorum kiyafetleri
enfeksiyonu engeller ödemi attırır sancıları azaltıtr hemde su sağlıktır :)bişey sorcam arkadaşlar bol bol su için deniliyor ya bunun sebebi nedir ?
ben son 1-2 aydır doğru dürüst su içemiyrm.. ama amnyon sıvısı normal.
başka bi faydası mı var ?
Ben günlük 3 lt içiyorum sırf su ayran süt vs hariç doktorum ısrarla suyu sakın ihmal etme diyorbişey sorcam arkadaşlar bol bol su için deniliyor ya bunun sebebi nedir ?
ben son 1-2 aydır doğru dürüst su içemiyrm.. ama amnyon sıvısı normal.
başka bi faydası mı var ?
Aynen ben de doktor 3 lt yi gecirme yararli.mineralleri atarsin dedi ama ben bazen kaciriyorum fazla ictigim oluyo eskiden dr boyleydim ben ama au icmeyi cok severimben yakında su sebilinin yanında oturucam.bu ne yangın anlamadım .amniyon sıvısı normal olabilir cnm .su her zaman için yararlı vücudu temizliyor
Benim arada aciyor gibi oluyo ya da yanma mi desem bilemiyorum acaba sut falan mi geldi diyorum ama gelen giden yokMerhaba kizlar sayfalar ne cok ilerlemis baya okudum.. Kizlar gogus uclari aciyan var mi? Sanki emzirmisim de yara olmus gibi bi aci yanma var. Ama ucunda yara yarilma fln yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?