2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar iyi akşamlar,
İdrarımdaki peotein sınırı geçmiş p.tesi tekrar toplıcam.artarsa sanırım hafta içi doğurucam.ciğer geliştirici iğne yapıldı bugün 2 doz, 2 dozda birazdan yapılıcak.kilolarımız 1800 ve 2000.Hayırlısı bakalım...bizden haberler böyle.
Lütfen tansiyon ölçümünü aksatmayın.birşey olursa bile başında yakalıyabilirsiniz....

kızlar hastanede yatarken doğum odalarını vs gezdim. ordan cıkardığım sonuç şu : biz o kadar özeniyoruz yok lahusa pijaması yok lahusa tacı vs. doğumdan sonra şaftı kayıyo insanın onları hiç kullanmıyosun bile :) bianönce hastaneden cıkma derdine giriyolar.kalın hırka corap vs koymuştm çantama cıkarıcam onları çünkü hastane aşırı sıcaktı. yanımada termos alıcam çay içerim çaysız duramıyorum ben. :)

Kızlar bugün doktorla netlestirdik.16 subata sezeryan tarihi aldım.38+5 oluyor
Ama o güne kadar normal gelmeye çalışırsa bebis normali deniycez.
Epidural veya spinal için anestezi doktoru ile gorustuyoruz dedi.
Sezeryanamı karar verdiniz cnm.hayırlısı olsun bakalım

Katiliyorum. Ben de 3.aydan beri her gun kullaniuorum eleviti. Ysninda da omega 3. 5.5 kilo aldim. Bence de psikolojik etkidi var

P.tesi daha iyi çıkar inşallah sonuçlar.2 hafta daha idare edebilirsen çok iyi olur .hayırlısı kiloları iyi ama bebişlerin

Canim Normal dogumu bilmem ama sezeryandan sonra istedigini yeme icme yok canim.kayisi hosafi su ve etiform tarzi bir sey verdiler sadece ve izin vermedilerdi baska yiyecek ve iceceklere

Çok gecmiş olsun canım inşallah ptesı sonuçlar ıyı çıkar ve bıraz daha dayanır senın kuzucuklar

Kuzumun dolabı ve yatağının son hali tüm gün bunları yerleştirdim ama çok zevkliydi :) Hayırlısıyla kullanmasını nasip etsin Rabbim

Çok güzel olmuşlar canım güzel Günlerde kullanmak nasıp olur ınsallah

Kesin kaybedersin kendini.Ben öyle olmuştumSenden de bekliyoruz fotolarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…