Aynen bende de yokBenim arada aciyor gibi oluyo ya da yanma mi desem bilemiyorum acaba sut falan mi geldi diyorum ama gelen giden yok
dogumdan sonra cok dokuluyormusBen geçen ay kestirdim rahatladım ama benim saçlarım şu aralar aşırı dökülmeye başladı( Zaten iki tel saçım vardı bu gidişle onlarda kalmıcak
Cafeinsiz cekirdek kahve aldik. Ogutup ondan içiyorum evdeselam.. kahve içiyomusunuz siz?
ben hamileliğimden beri toplasan 3 kere ancak içmişimdir.
Sampuan Bubchen. Pisik kremi johsons babyKızlar sampuan için mustela mi sebamed mi hangisini tercih ettiniz.
Pisik kremi ne kullanacaksiniz
Elevit kullanıyorumKizlar decavit kullanan var mi ?
Sezeryanamı karar verdiniz cnm.hayırlısı olsun bakalımKızlar bugün doktorla netlestirdik.16 subata sezeryan tarihi aldım.38+5 oluyor
Ama o güne kadar normal gelmeye çalışırsa bebis normali deniycez.
Epidural veya spinal için anestezi doktoru ile gorustuyoruz dedi.
Katiliyorum. Ben de 3.aydan beri her gun kullaniuorum eleviti. Ysninda da omega 3. 5.5 kilo aldim. Bence de psikolojik etkidi varBen hergün kullanıyorum şuana kadar 8 kilo aldım sadece kilo yapmadı sayılır herhalde daha yanında günlük kalsiyum ve balık hapıda kullanıyorum bugunde magnezyuma başladım bence kilo alımı birazda psikolojık alcam alcam dedikçe alıyor gibiyiz sanki
P.tesi daha iyi çıkar inşallah sonuçlar.2 hafta daha idare edebilirsen çok iyi olur .hayırlısı kiloları iyi ama bebişlerinKızlar iyi akşamlar,
İdrarımdaki peotein sınırı geçmişp.tesi tekrar toplıcam.artarsa sanırım hafta içi doğurucam.ciğer geliştirici iğne yapıldı bugün 2 doz, 2 dozda birazdan yapılıcak.kilolarımız 1800 ve 2000.Hayırlısı bakalım...bizden haberler böyle.
Lütfen tansiyon ölçümünü aksatmayın.birşey olursa bile başında yakalıyabilirsiniz....
Ben de progestan kullanıyorumBana verdi dün 2 kez nts girdim sancım çıktı. Sabah tekrar girdim bu kez çıkmadı bana progestan da yazdı. Alttan koyacağım akşam
Canim Normal dogumu bilmem ama sezeryandan sonra istedigini yeme icme yok canim.kayisi hosafi su ve etiform tarzi bir sey verdiler sadece ve izin vermedilerdi baska yiyecek ve iceceklerekızlar hastanede yatarken doğum odalarını vs gezdim. ordan cıkardığım sonuç şu : biz o kadar özeniyoruz yok lahusa pijaması yok lahusa tacı vs. doğumdan sonra şaftı kayıyo insanın onları hiç kullanmıyosun bile :) bianönce hastaneden cıkma derdine giriyolar.kalın hırka corap vs koymuştm çantama cıkarıcam onları çünkü hastane aşırı sıcaktı. yanımada termos alıcam çay içerim çaysız duramıyorum ben. :)
Kızlar iyi akşamlar,
İdrarımdaki peotein sınırı geçmişp.tesi tekrar toplıcam.artarsa sanırım hafta içi doğurucam.ciğer geliştirici iğne yapıldı bugün 2 doz, 2 dozda birazdan yapılıcak.kilolarımız 1800 ve 2000.Hayırlısı bakalım...bizden haberler böyle.
Lütfen tansiyon ölçümünü aksatmayın.birşey olursa bile başında yakalıyabilirsiniz....
Kuzumun dolabı ve yatağının son hali tüm gün bunları yerleştirdim ama çok zevkliydi :) Hayırlısıyla kullanmasını nasip etsin Rabbim
Kesin kaybedersin kendini.Ben öyle olmuştumevet kesinlkle yapmalıyım
zaten hazrlayacağm pek bişey kalmadı.. keçe magnet yaptım bitti tülünü falanda taktm.
lavanta kesesi yapacağm kumaşı danteli hazr onun için lavanta alrm bide kurdale. bide şeker çikolata için yapştrmalı süs alrm sanrm..
ya da kendimi kaybedip hiç olmayacak şeyler alır çıkarım eminönünden
Biraz gecikmeli olduCanım fotosunu atabilir misin !?
yok cnm sezeryan günü değil usg de görünen en son o tarihti. salı günü gideceğim o zamn belki daha net olur.Sezeryan mi neden 5 martta dustunuz benin dogum tarihide 18 mart usg de de 18.mart olarak gozukuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?