Geçmiş olsun canım inşallah kuzucuklar bi kaç hafta daha sabrederler ama kilolar iyi pazartesi güzel haberler verirsin inşallahKızlar iyi akşamlar,
İdrarımdaki peotein sınırı geçmişp.tesi tekrar toplıcam.artarsa sanırım hafta içi doğurucam.ciğer geliştirici iğne yapıldı bugün 2 doz, 2 dozda birazdan yapılıcak.kilolarımız 1800 ve 2000.Hayırlısı bakalım...bizden haberler böyle.
Lütfen tansiyon ölçümünü aksatmayın.birşey olursa bile başında yakalıyabilirsiniz....
bizim Eminönü gezisi iptal olduKesin kaybedersin kendini.Ben öyle olmuştumSenden de bekliyoruz fotolarini
ayy inanmıyorumBen günlük 3 lt içiyorum sırf su ayran süt vs hariç doktorum ısrarla suyu sakın ihmal etme diyor
İnşallah canım bakalım.hiç belli olmuyo.28 haftadan beri arttı düştü.yine düşer inşallah kısmet...P.tesi daha iyi çıkar inşallah sonuçlar.2 hafta daha idare edebilirsen çok iyi olur .hayırlısı kiloları iyi ama bebişlerin
İnşallah canım,sağolasın..Geçmiş olsun canım inşallah kuzucuklar bi kaç hafta daha sabrederler ama kilolar iyi pazartesi güzel haberler verirsin inşallah
Çok geçmiş olsun maşallah bebislerin kilosu çok az değil inşallah istediğin haftaya kadar sorunsuz giderKızlar iyi akşamlar,
İdrarımdaki peotein sınırı geçmişp.tesi tekrar toplıcam.artarsa sanırım hafta içi doğurucam.ciğer geliştirici iğne yapıldı bugün 2 doz, 2 dozda birazdan yapılıcak.kilolarımız 1800 ve 2000.Hayırlısı bakalım...bizden haberler böyle.
Lütfen tansiyon ölçümünü aksatmayın.birşey olursa bile başında yakalıyabilirsiniz....
Ya bende normalde çok içerim hamileliğin başlarında sudan bile tiksiniyordum ama si an çok aşırı içiyorum bebeğin suyu normal Allahtan eşimle güncel tartışma konumuz buydu gecende hesapları günde ortalama 4.5 lt şu iciyormusum ama bence o kadar yoktur 3u geçiyor olabilirim de Semester tatilinde 4gunde bir su siparis edince günah keçisi oldum :)Aynen ben de doktor 3 lt yi gecirme yararli.mineralleri atarsin dedi ama ben bazen kaciriyorum fazla ictigim oluyo eskiden dr boyleydim ben ama au icmeyi cok severim
Bnm gittgm hastne de cok sicak. Dr u beklerken bile nasil terliyrm anlatamam. Dedign dogru cnm o yuzden bn hastne icn bisey yapmcm zaten kimsem de yok burdakızlar hastanede yatarken doğum odalarını vs gezdim. ordan cıkardığım sonuç şu : biz o kadar özeniyoruz yok lahusa pijaması yok lahusa tacı vs. doğumdan sonra şaftı kayıyo insanın onları hiç kullanmıyosun bile :) bianönce hastaneden cıkma derdine giriyolar.kalın hırka corap vs koymuştm çantama cıkarıcam onları çünkü hastane aşırı sıcaktı. yanımada termos alıcam çay içerim çaysız duramıyorum ben. :)
Hayırlısı olsun. İnşallah artmaz daha fazla biraz daha bekler kuzucukların.Kızlar iyi akşamlar,
Süs pusle ilgili dedikleirne katılıyorum ama sıcaklık konusunda şu andaki gibi düşünme şu anda normal vücut isimiz bile daha yüksek Doğumda kan kaybı olduğu için bi titreme geliyormuş insana herkeste aynı değildir illaki ama genel tecrübeler bu yöndekızlar hastanede yatarken doğum odalarını vs gezdim. ordan cıkardığım sonuç şu : biz o kadar özeniyoruz yok lahusa pijaması yok lahusa tacı vs. doğumdan sonra şaftı kayıyo insanın onları hiç kullanmıyosun bile :) bianönce hastaneden cıkma derdine giriyolar.kalın hırka corap vs koymuştm çantama cıkarıcam onları çünkü hastane aşırı sıcaktı. yanımada termos alıcam çay içerim çaysız duramıyorum ben. :)
canım umarım kuzucukların sabrederlerde değerlerin de düşer ama çok şükür kiloları ii en azındanKızlar iyi akşamlar,
Bende makyajımı filn yaparım diyorumda gülüyorlar halin kalmıycak diyekızlar hastanede yatarken doğum odalarını vs gezdim. ordan cıkardığım sonuç şu : biz o kadar özeniyoruz yok lahusa pijaması yok lahusa tacı vs. doğumdan sonra şaftı kayıyo insanın onları hiç kullanmıyosun bile :) bianönce hastaneden cıkma derdine giriyolar.kalın hırka corap vs koymuştm çantama cıkarıcam onları çünkü hastane aşırı sıcaktı. yanımada termos alıcam çay içerim çaysız duramıyorum ben. :)
oy çok güzeeller gülerek kullansın miniğinnKuzumun dolabı ve yatağının son hali tüm gün bunları yerleştirdim ama çok zevkliydi :) Hayırlısıyla kullanmasını nasip etsin Rabbim
evet bende böyle düşünüyorum doğumdan sonra çok üşünüyomuşSüs pusle ilgili dedikleirne katılıyorum ama sıcaklık konusunda şu andaki gibi düşünme şu anda normal vücut isimiz bile daha yüksek Doğumda kan kaybı olduğu için bi titreme geliyormuş insana herkeste aynı değildir illaki ama genel tecrübeler bu yönde
Biz 5 lt lik sulardan aliyoruz her gun 1 tane bitiyor esim pek su icmez butun ihale bana kaliyor hayret ediyot nasil su iciyosun tuvalete gitmeye de mi usenmiyosun diye:)Ya bende normalde çok içerim hamileliğin başlarında sudan bile tiksiniyordum ama si an çok aşırı içiyorum bebeğin suyu normal Allahtan eşimle güncel tartışma konumuz buydu gecende hesapları günde ortalama 4.5 lt şu iciyormusum ama bence o kadar yoktur 3u geçiyor olabilirim de Semester tatilinde 4gunde bir su siparis edince günah keçisi oldum :)
Çok iyi anlıyorum.biz tatile girdik şansima.sagolasin amin hepimizi insallah
öylemii :) bende 3 mart istedim ama doluymus ameliyat sirasi o yüzden 2 mart dedi doktor :) saglik olsun hersey yolunda olsunda tarih önemli degil.. aynen bende cok agirlastim artik vakit bir an önce gecsin istiyorum.. carsambadan sonra izine ayriliyorum kismetse artik calismak kabus gibi
Saol fatma.inşallah hayırlısı olur.Sezeryanamı karar verdiniz cnm.hayırlısı olsun bakalım
doğrudur tabi. ben çantayı bşi kez daha gözden geçiricem. ben normal doğum istiyorum ama o da cok meşakkatli geldi bana sabır işi. millet doğururken ben 9doğurdum valla. sezeryanda ayrı dert Allah kolay doğumlar versin hepimizeSüs pusle ilgili dedikleirne katılıyorum ama sıcaklık konusunda şu andaki gibi düşünme şu anda normal vücut isimiz bile daha yüksek Doğumda kan kaybı olduğu için bi titreme geliyormuş insana herkeste aynı değildir illaki ama genel tecrübeler bu yönde
Arkadaşın mı vermişti :)Biraz gecikmeli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?