2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım inşallah kuzucuklar bi kaç hafta daha sabrederler ama kilolar iyi pazartesi güzel haberler verirsin inşallah

Çok geçmiş olsun maşallah bebislerin kilosu çok az değil inşallah istediğin haftaya kadar sorunsuz gider

Aynen ben de doktor 3 lt yi gecirme yararli.mineralleri atarsin dedi ama ben bazen kaciriyorum fazla ictigim oluyo eskiden dr boyleydim ben ama au icmeyi cok severim
Ya bende normalde çok içerim hamileliğin başlarında sudan bile tiksiniyordum ama si an çok aşırı içiyorum bebeğin suyu normal Allahtan eşimle güncel tartışma konumuz buydu gecende hesapları günde ortalama 4.5 lt şu iciyormusum ama bence o kadar yoktur 3u geçiyor olabilirim de Semester tatilinde 4gunde bir su siparis edince günah keçisi oldum :)

Bnm gittgm hastne de cok sicak. Dr u beklerken bile nasil terliyrm anlatamam. Dedign dogru cnm o yuzden bn hastne icn bisey yapmcm zaten kimsem de yok burda

Hayırlısı olsun. İnşallah artmaz daha fazla biraz daha bekler kuzucukların.

Süs pusle ilgili dedikleirne katılıyorum ama sıcaklık konusunda şu andaki gibi düşünme şu anda normal vücut isimiz bile daha yüksek Doğumda kan kaybı olduğu için bi titreme geliyormuş insana herkeste aynı değildir illaki ama genel tecrübeler bu yönde

canım umarım kuzucukların sabrederlerde değerlerin de düşer ama çok şükür kiloları ii en azından

Bende makyajımı filn yaparım diyorumda gülüyorlar halin kalmıycak diye
Kuzumun dolabı ve yatağının son hali tüm gün bunları yerleştirdim ama çok zevkliydi :) Hayırlısıyla kullanmasını nasip etsin Rabbim
oy çok güzeeller gülerek kullansın miniğinn

evet bende böyle düşünüyorum doğumdan sonra çok üşünüyomuş

Biz 5 lt lik sulardan aliyoruz her gun 1 tane bitiyor esim pek su icmez butun ihale bana kaliyor hayret ediyot nasil su iciyosun tuvalete gitmeye de mi usenmiyosun diye:)

Çok iyi anlıyorum.biz tatile girdik şansima.
Yoksa 37 ye kdr dayanamayabilirdim.

Sezeryanamı karar verdiniz cnm.hayırlısı olsun bakalım
Saol fatma.inşallah hayırlısı olur.

doğrudur tabi. ben çantayı bşi kez daha gözden geçiricem. ben normal doğum istiyorum ama o da cok meşakkatli geldi bana sabır işi. millet doğururken ben 9doğurdum valla. sezeryanda ayrı dert Allah kolay doğumlar versin hepimize

hastaneye erkenden yatanda coktu evde sancıya yakalanmasın diye korkarak 1hafta öncesinde hastaneye yatmışlar. bana pek mantıklı gelmedi evden gitmek daha iyi gibi hastane cok yoruyor insanı

Kızlar herkese iyi geceler. Bugün doktora gittik ilk kez nstye girdim bi sorun cikmadi.
kızım 3200kg olmus
Bir de çatı muayenesi yapıldı. Korktugum gibi değildi ama sonrasında kanamam oldu. Doktorumu aradim hemen rahim ağzı yumusadigi icin olabilir dedi
Birde kanım 9,2 çıktı varmi böyle düşük olan
idrar tahlilide yapildi ama sonuc cikmamisti henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…