2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar SGK Decavit'in ücretini karşılıyor mu?

Doktora gitmeden önce bitecek elimdeki paket, karşılıyorsa sağlık ocağına yazdırayım da alayım bari
bugun decavit ve kasiyum yazdı doktor eczaneden 5 lira fark istediler sanırım ödüyor canım

Herkese merhabalar,bebişlerin hareketlerini hissedenler var ne güzel :):) Ama ben 15. haftama yeni girdim henüz bişey yok

Ben anlamadım ki randevu usulüyse önce o hastanenin k.doğum bölümünden randevu almak gerekmez mi
Direk detaylıya almayız ki doktor yazmadan

ay hic sorma makbel, sende kabizlik varmi?
bilmiyorum beni kabizlik boyle yapiyor sanirim, cunku cokta yemiyorum.
hamile kalmadan önceki gibi besleniyorum nerdeyse....
AY CNM KABIZLIĞI HİÇ SÖYLEME NORMALDE DE VARDI AMA ŞİMDİ DAHA DA ŞİDDETLENDİ AĞRIDAN AĞLIYORUM İNAN LAVABOYA GİTMEYE KORKUYORUM.MAHFEDİYO BENİ.1 HAFTA ÇIKMADIĞIM OLUYO YAA

Ben de bugün minişimi görmeye gideceğim.Ayrıla 2.li testimizi yaptıracağız.Hayırlısı bakalım.
Ikeadan ürün bakan arkadaşlar;bebekler için güvenilir malzemeden yapmadıklarını duydum.Boyaları arsenik içeriyormuş.Bir daha düşünün derim...

puff gün bitiminde moralim yerlebir bitiriyorum mesaiyi...
Eskiden bizde personel olan bi pislik müdür olarak geldi bize.. eşimle aynı yerde çalışıyoruz... (bu arada kendisinin eşi de burda personel)
yazın hem sağlık açısından hem de elimde projeler var diye izne çıkmadım, önümüzdeki iki hafta izne çıkacağımızı ve otelimizin falan önceden ayarlı olduğunu söyledim, hayır eşinle aynı anda çıkamazsınız senin elinde de iş var iş varken çıkamazsın diyor. İyi de benim elimd eher zaman iş var boş durmamak için kendim yeni projeler buluyorum sürekli, ofiste kaç kişiyiz başka biri de idare edebilir birkaç gün...
saçma sapan inatlaştı burada aynı anda izne de çıkmayacaksınız bi hafta senbi hafta eşin dedi. (kendisi karısıyla izne çıkmıodu sanki pislik)
en sonunda bana bi hafta eşime iki hafta vermiş zar zor.
benim için de üslubu hiç hoş değildi demiş... içimden küfür etmek geçiyordu ama kendimi çok tuttuğumu sanıyordum gerginliğim yansımış demek ki...

Ofise geldim tutamadım kendimi pc'ye gömüldüm gözüm fln doldu bi süre de şimdi toparladım ama başıma da ağrı girdi çok fena...

doğumiznine çıkıp geleyim başka birime geçeceğim, burada da işleri dandik dandik yapıcam yeni iş almıycam üzerime, iş yapanı izne çıakmayıp yapmayanları istediği zaman çıkaran bi zihniyet var madem!

AY CNM KABIZLIĞI HİÇ SÖYLEME NORMALDE DE VARDI AMA ŞİMDİ DAHA DA ŞİDDETLENDİ AĞRIDAN AĞLIYORUM İNAN LAVABOYA GİTMEYE KORKUYORUM.MAHFEDİYO BENİ.1 HAFTA ÇIKMADIĞIM OLUYO YAA

Ayran ve kuru kayısı iyi gelir demişti bana doktor
Bi de demir hapının yan etkisi olabilir kabızlık

Heryer aynı arkadaşım , bunları Allah'a havale etmek lazım , inan bende izin istedim " bizde izinler yazın bir hafta kışın bir hafta kullanılır" dediler. Buyur burdan yak... Sabır çekelim , stres yapmayalım, rabbim yanımızda unutmayalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…