2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

boşver canım emin ol bunların hepsi aynı boşa stres yapma derim bebişi düşün onlar her zaman haklılar

Selam kizlar
Bugun hastaneme yakindim ikili cikmismi bir ugrayayim dedim . Gayet guzel Cikmis sonuclqr dr gelmisken ultrasonda bakalim dedi 12+6yiz ve pipi gordum bu sefer dedi ama 16da netleyelim dedi kesin konusmadi gene
12+0da da cikinti gormustuk ama klitorise donebilir demisti bakalim kismet ... bayramdan once 16.haftamda gidicem artik ozman netleriz

hiç sorma hergün ne pişirsem birde biçok şeyden tiksindim şaşırıp kalıyorum taze fasulyeden dolmadan patlıcandan inanın sadece içtiğim arpa şehriye çorbası:)

Görünce gülümsedim
Bende arpa şehriye çorbası içip duruyorum
Bi de sadece kıvırcığı doğrayıp salata sosu ekliyorum : S ekşi oluyo hoşuma gidiyo

Görünce gülümsedim
Bende arpa şehriye çorbası içip duruyorum
Bi de sadece kıvırcığı doğrayıp salata sosu ekliyorum : S ekşi oluyo hoşuma gidiyo
:) yapıyorum 2 günlük içine ekmek doğrayıp içiyorum birde patates haşlaması ben yemeklerden tiksinince eşimde aç kalıyo garibim:)

:) yapıyorum 2 günlük içine ekmek doğrayıp içiyorum birde patates haşlaması ben yemeklerden tiksinince eşimde aç kalıyo garibim:)

Bizde de durum farksız
Bebek için biraz çeşit az yesinler napalım baba olmak annelikten daha kolay nasılsa : D
Ve maalesef ben patates kızartmaısndan vazgeçemiyorum iyi değil dense de

Bizde de durum farksız
Bebek için biraz çeşit az yesinler napalım baba olmak annelikten daha kolay nasılsa : D
Ve maalesef ben patates kızartmaısndan vazgeçemiyorum iyi değil dense de

bende patates kızartmasını her aksam olsa yerım bırde superfreshın kı cok guzel oluyor

eger internetten alınırsa neyse ne de gezip dolaşıp birşeyler alıncaksa 8 ay çok geç ağırlaştıkça gezmek tozmak dolanmak zor oluyor .ben cinsiyeti belli olsun gezerken hoşuma giden şeyleri almak istiyorum bazen indirimlerde denk geliyor.
ablam 32 haftalık ve yeni çıktı alışverişe dolaşamadımki diyor arabadan dükkana birkaç yere bakabildim diyor.

doğrudur canım bende oyle ufak tefek seylerını su anda calısırken almak ıstıyorum asırıya kacmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…