AYNI FİKİRDEYİM CANIM :)6 olsa da cıksak sıkıldım
boşver canım emin ol bunların hepsi aynı boşa stres yapma derim bebişi düşün onlar her zaman haklılarpuff gün bitiminde moralim yerlebir bitiriyorum mesaiyi...
Eskiden bizde personel olan bi pislik müdür olarak geldi bize.. eşimle aynı yerde çalışıyoruz... (bu arada kendisinin eşi de burda personel)
yazın hem sağlık açısından hem de elimde projeler var diye izne çıkmadım, önümüzdeki iki hafta izne çıkacağımızı ve otelimizin falan önceden ayarlı olduğunu söyledim, hayır eşinle aynı anda çıkamazsınız senin elinde de iş var iş varken çıkamazsın diyor. İyi de benim elimd eher zaman iş var boş durmamak için kendim yeni projeler buluyorum sürekli, ofiste kaç kişiyiz başka biri de idare edebilir birkaç gün...
saçma sapan inatlaştı burada aynı anda izne de çıkmayacaksınız bi hafta senbi hafta eşin dedi. (kendisi karısıyla izne çıkmıodu sanki pislik)
en sonunda bana bi hafta eşime iki hafta vermiş zar zor.
benim için de üslubu hiç hoş değildi demiş... içimden küfür etmek geçiyordu ama kendimi çok tuttuğumu sanıyordum gerginliğim yansımış demek ki...
Ofise geldim tutamadım kendimi pc'ye gömüldüm gözüm fln doldu bi süre de şimdi toparladım ama başıma da ağrı girdi çok fena...
doğumiznine çıkıp geleyim başka birime geçeceğim, burada da işleri dandik dandik yapıcam yeni iş almıycam üzerime, iş yapanı izne çıakmayıp yapmayanları istediği zaman çıkaran bi zihniyet var madem!
Bence de ne güzel saat 6 olmak bilmiyor gün geçmedi süründü yine bugünne güzell :)
Benimde yemeğim yok bu ne pişirsem derdi beni delirtiyooobirde eve gidip yemek yapma derdi var
birde eve gidip yemek yapma derdi var
hiç sorma hergün ne pişirsem birde biçok şeyden tiksindim şaşırıp kalıyorum taze fasulyeden dolmadan patlıcandan inanın sadece içtiğim arpa şehriye çorbası:)ya yazın yemek yapmak öyle zor geliyor ki bir de insan ne yapacagını sasırıyor sıcak hava
benide birde tiksininceBence de ne güzel saat 6 olmak bilmiyor gün geçmedi süründü yine bugün
Benimde yemeğim yok bu ne pişirsem derdi beni delirtiyooo
Aaa Bircan yeni gördüm ben seni
Hayırlı olsun çok sevindim
Beraber büyütürüz inşallah
hiç sorma hergün ne pişirsem birde biçok şeyden tiksindim şaşırıp kalıyorum taze fasulyeden dolmadan patlıcandan inanın sadece içtiğim arpa şehriye çorbası:)
Teşşekkür ederim :)
İnşallah
:) yapıyorum 2 günlük içine ekmek doğrayıp içiyorum birde patates haşlaması ben yemeklerden tiksinince eşimde aç kalıyo garibim:)Görünce gülümsedim
Bende arpa şehriye çorbası içip duruyorum
Bi de sadece kıvırcığı doğrayıp salata sosu ekliyorum : S ekşi oluyo hoşuma gidiyo
hiç sorma hergün ne pişirsem birde biçok şeyden tiksindim şaşırıp kalıyorum taze fasulyeden dolmadan patlıcandan inanın sadece içtiğim arpa şehriye çorbası:)
:) yapıyorum 2 günlük içine ekmek doğrayıp içiyorum birde patates haşlaması ben yemeklerden tiksinince eşimde aç kalıyo garibim:)
:) melemen ve yumurta yemekten içinden civciv çıkacakBizde de durum farksız
Bebek için biraz çeşit az yesinler napalım baba olmak annelikten daha kolay nasılsa : D
Ve maalesef ben patates kızartmaısndan vazgeçemiyorum iyi değil dense de
Bizde de durum farksız
Bebek için biraz çeşit az yesinler napalım baba olmak annelikten daha kolay nasılsa : D
Ve maalesef ben patates kızartmaısndan vazgeçemiyorum iyi değil dense de
bende öyle yağlı herşeyden tiksindim köfteye bayılırdım tiksindim makarnadan pilavdanBENDE salata kahvaltılık zeytin peynir ağır yemek ne yapıyorum nede yemek ıstıyorum
Şu anda almam cinsiyeti ekimin birinden sonra belli olacak kısmet olursa belki o zaman ufak tefek şeylerini alırım. ama 7-8 aydan once bır sey almayın dıyorlar ne olur nolmaz ama hepsını bır anda alabılcek butcede seyler değiller yavaş yavaş almak en iisi gibi geliyor bana zaten heves ediyorum :) bebek arabaları 200den baslıyor 1700 kadar gordum ortası bır sey herhalde bu fiyatta olur onemlı olan guvenlıgı kalitesi
eger internetten alınırsa neyse ne de gezip dolaşıp birşeyler alıncaksa 8 ay çok geç ağırlaştıkça gezmek tozmak dolanmak zor oluyor .ben cinsiyeti belli olsun gezerken hoşuma giden şeyleri almak istiyorum bazen indirimlerde denk geliyor.
ablam 32 haftalık ve yeni çıktı alışverişe dolaşamadımki diyor arabadan dükkana birkaç yere bakabildim diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?