bende patates kızartmasını her aksam olsa yerım bırde superfreshın kı cok guzel oluyor
eger internetten alınırsa neyse ne de gezip dolaşıp birşeyler alıncaksa 8 ay çok geç ağırlaştıkça gezmek tozmak dolanmak zor oluyor .ben cinsiyeti belli olsun gezerken hoşuma giden şeyleri almak istiyorum bazen indirimlerde denk geliyor.
ablam 32 haftalık ve yeni çıktı alışverişe dolaşamadımki diyor arabadan dükkana birkaç yere bakabildim diyor.
Kahvaltılık benimde favorim
Pembe bi beslenme kutum varonla her sabah kahvaltılık getiriyorum
Eskiden simit poğaça tarzı beslenirdim ama bebek için pek faydası yok bunun
Ay dondurulmuşlar süperama eşim sevmiyo ve daha zararlı diyo mecbur normal patatesi doğrayıp yapıyoruz
selamın aleyküm canlar 3 gündür temizlik yapıyodum gelemedim ama arada baktım dip köşe eşim ırım kırım etsede az yardım etti bütün camları sildim fazla uzanmadan halılar yıkandı fazla ağırlaşmadan yapmak istedim allaha şükür az kaldı ama ben bittim çok yorgunum bu arada bebişim oynamaya başladı çok şükür yer değiştiriyomuş gibi içim bir tuhaf oluyodu ki yorgunlukdan heralde daha hissetmiyom şuan inşallah bebebge bişey olmamıştır dua edin kızlar bulantılar geçtiği için bebeğin varlığını unutuyorum allahım sen koru bebeklerimizi :)
benim eşimde aynı şekilde ama ben onun geç geldiği akşamlar alıp kızartıyorum yiyorum :) ne yapim canım çekince oda bir sey demıyor
akıntı kötü kokulu yada yeşil renkli değilse normal cnmkızlar sarı akıntı normal mi 13. haftaydayım napsam ki doktora gitsem mi
hahaha bende öyle o yokken cips yiyorum o varken ceviz badem fındık yiyorum:):)Ben o olmayınca cips yiyorum maalesef
Eskiden her akşam büyük boy yerdim
Şimdi haftada 1 veya 2 keze düşürebildim
hahaha bende öyle o yokken cips yiyorum o varken ceviz badem fındık yiyorum:):)
zaten yemek yiyemiyoruz :)Napalım yani canımız çekiyo
o değilde canım şimdi kısır istedi :'(
pardon :) evet eve gidince yapmalıyımAkşam yaparsın inşallah
En iyisi pek bahsetmeyelim
pardon :) evet eve gidince yapmalıyım
haklısın canım tııppp sustummm :)Benim canım çekmedi geçenlerde yemiştim
Çekse yaparım da konuştukça hani daha fazla şey deriz de okuyanların da canı çeker diye aklıma geldi sadece :)
Ben o olmayınca cips yiyorum maalesef
Eskiden her akşam büyük boy yerdim
Şimdi haftada 1 veya 2 keze düşürebildim
Kızlar, canlar merhaba...
Uzuuun zamandır yazamıyorum ama hep okuyorum. Babam ameliyat oldu. Annemle babam bizdeydi yaklaşık bir aydır. Çok şükür artık iyi. Biz de iyiyizdir umarım teyzeleri. 9. haftada gidip bir göründük. Bu cumartesi 2li test var. Bakalım hayırlısı...
Çok iyi geliyorsunuz bana. İyi ki varsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?