yok nerde ben oyle yesem duba olurum su anda da pek farkım yok ama :) dun aksam bı paket patlamıs mısır yedım nasıl oldu bende anlamadım :)
Ben eskiden beri yediğimden bünyem alışık sanırım
Ama hamilelikte nasıl olurum bilmem
3 kg almışım birden
Çok geçmiş olsun
Ben 2 li yaptırdım 3 lünün bekliyorum
Hepimizinki iyi çıkar inşallah
Site değişti değişeli arkadaş aktivitelerini görmüyorum
2 topiğe girip çıkıyorum sadece
Ne var ne yok nasılsın ?
İyi gidiyodur inşallah
Çok teşekkür ederim. Hadi bakalım 3lüde de güzel sonuçlar alırsınız inşallah. Ben sizleri rehber alıyorum
darısı basımıza son yarım saatkızlar iyi akşamlar mesai bitti :) sabah görüşürüzzz
İyiyim çok şükür bir sıkıntım yok iyi gidiyor hatta bazen neden hissetmiyorum neden midem bulanmıyo ki falan diyorum kendi kendime :) Sadece uyku çok bastırıyor gün içerisinde 20sinde kontrole gidicem iple çekiyorum günleri..
Kansızlık ve idrar yolları enfeksiyonu çıktı ama henüz ilaca başlamadık. 3 ay dolunca hala devam ederse başlayacağız sanırım.
Bu arada evimizi sattık yeni ev aldık ama evde kiracı var bayramdan önce çıkacak bizde annemde kalıyoruz. 3 ayı dinlenerek doldurmuş olacağım Allah'ın izni ile
Sen nasılsın?
Çok geçmiş olsun
Bende de tiroid ve kansızlık çıktı ikisi içinde ilaç verdiler her ne kadar demiri pek kullanmasam da
Tiroid kontrol altına alınmazsa riskmiş 3 hafta da birde onun için ayrıca kontrole gidiyorum bu yüzden
Hayırlı olsun, en güzel günleriniz yeni evinizde olsun inşallah
Bende anneme yakın sayılır yeni eve taşındım , demiş miydim hatırlamıyorum
Olsuun sonra siz anlatıyosunuz bizim gibi mart sonu doğumlular da sizlerden neler yapılabileceğini öğreniyoruzBenimde bişey bildiğim yok şu hafta şuna gel diyo doktorlar öyle giidyorum
Evet biliyorum konuşmuştuk.
Sana da geçmiş olsun inşallah kolay olur hamileliğimiz Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin.
Olsuun sonra siz anlatıyosunuz bizim gibi mart sonu doğumlular da sizlerden neler yapılabileceğini öğreniyoruz
Amin Bircancım inşallah
İş konusunu nasıl yapacaksın belli mi ?
Ben çok kararsızım ayrıca 6 ay ücretsizi verirler mi bilmiyorum
Ne mutlu o zaman
Amin Bircancım inşallah
İş konusunu nasıl yapacaksın belli mi ?
Ben çok kararsızım ayrıca 6 ay ücretsizi verirler mi bilmiyorum
6 ay senin hakkın canim sen istersen kullanırsın
masallah kac haftalikti tam olarak 7 cm olculdugundecrl boyu arkadaşım seninki 7 cm :)
oyyy demeeeee:))o değilde canım şimdi kısır istedi :'(
Kızlar SGK Decavit'in ücretini karşılıyor mu?
Doktora gitmeden önce bitecek elimdeki paket, karşılıyorsa sağlık ocağına yazdırayım da alayım bari
Kahvaltılık benimde favorim
Pembe bi beslenme kutum varonla her sabah kahvaltılık getiriyorum
Eskiden simit poğaça tarzı beslenirdim ama bebek için pek faydası yok bunun
Ay dondurulmuşlar süperama eşim sevmiyo ve daha zararlı diyo mecbur normal patatesi doğrayıp yapıyoruz
benimde aynı inş hayırlısı olur sağlıklı sıhhatli olsun da kız erkek fark etmez ilk çocugum ikiside yok nasılsa :)Bana 12. haftamda gittiğimde doktorum heyecanlandırmak istemem şimdiden ama kız gibi duruyor dedi. Daha sonra gitmedim 16. haftada kesin söylyecekmiş cnm senin peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?