2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok nerde ben oyle yesem duba olurum su anda da pek farkım yok ama :) dun aksam bı paket patlamıs mısır yedım nasıl oldu bende anlamadım :)
Bende bugün gündüz vakti TV'de filmde çocuklar yiyordu nasıl canım istedi hemen patlattım kendim Allah'tan vardı evde yapıp yedim nasılda güzel geldi tuzlu tuzlu Amannn arada kaçar artık napalım bizimkide cann

iyi akşamlar kızlarr bgün bebeğimi gördüm elleri alkış yapar gibi kıpır kıpırdı çok güzeldi ensesi elleri ayakları herşey normal dedi burun çıkıntısınıda gördü bu ayda her bebekte göremiyoruz dedi görülmesi iyi bişey dedi :) ikili taramayı yaptırmicam Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallah... bıraksalarda akşama kadar izlesem doymazdım bebeğimee Allahım nasıl güzel bi duygu, daha şimdiden özledim bi ay nasıl geçicek bakalımbide erkeğe benziyo dedi ama kesin değil bi ay sora belli olucak dedi

Gözünaydın canım evet özleniyor gerçektende :) çok tatlı oluyorlar çok maşallah kuzucuklarımıza

Gözünaydın canım evet özleniyor gerçektende :) çok tatlı oluyorlar çok maşallah kuzucuklarımıza
evet ya çok tatlılar Allahın mucizesi çok çok harika bişey ya :)
doktorumuda değiştirmiştim ve çok memnun kaldm ve hastaneyede karar verdim doğum için normal 1000tl dedi içim rahatladı açıkçası 2000 3000fiyatları duyuyodum hep.. bugün güzel haberlerle geçti günüm çok şükürrr

Ah canım iste bende oyüzden devlete gitmeyi hiç istemiyorum burdada 3 hasta birden alıyor içeriye alelacele bakip çıkartıyor birjere gittim birdaha gitmeyi düşünmüyorum Allah muhtaç etmesin.ben 2 li testi ozelde yaptirdim ssk anlasmali hastane 67 tl odedim ama ayni zamanda kanim dudukmu diyede bakildi onunla beraber 67 tl sizin hastane baya pahaliymis ama hastabeden hastaneyede fark ediyor burdaki baska bir ozek hastanede yine oda anlaşmalı ssk yla arkadas 115 e yaptırmış 2li testi baska hastanelerde sor bence

ya kızlar benim karnım çok büyüdü sabah 5 aylık akşam 6 aylık gibi ilkinde 5 aylıkken bu kadardı 6 aylıkken bile farkedilmiyordu 7. ayda belli olmuştu bol bluzlarla kapanıyodu öncesinde, şimdi niye böyle erkenden atak yaptı ki...kiloda almadım kiloluda değilim,bebeğin gelişimi normal tekil gebelik... iş arkadaşlarım bile söyledi belli oluyor artık baya diye hele akşamları bide yemek, su vs sanki karnım geriliyor o kadar büyüdü erkenden bende bi ay öncesine kadar seviniyodum nasılsa 6 aya kadar pek büyümüyor sonrasında da doğuma az bi zaman kalıyor çalışırken yorucu olmayacak diye...doğuma 3 hafta kalana kadar çalışmayı düşünüyorum çünkü sonrasında bebişle fazla vakit geçireyim diye... böyle giderse 8-9. ayları düşünemiyorum...Bi daha ki dr. kontrolünde dr.a sorayım bi...

al bendende o kadar. sanki bn yazmışım bu cümleleri. benimde 2. Hamilelik, ilke hiç böyle şişme dim.

al bendende o kadar. sanki bn yazmışım bu cümleleri. benimde 2. Hamilelik, ilke hiç böyle şişme dim.
aynen canım ya valla hiç böyle olacağını tahmin etmiyordum ilkinde çok geç çıkmıştı ...Şimdide tam tersi...eşim bile takılıyor bebek 5-6 kilomu doğacak acaba bu hızla büyürse yandık diye işim zor valla benim...

ay bu çok güzelmiş fiyatı nedir bende oda yapıcam yatak odam çok küçük böyle bi beşik arıyorum ilk başlar için linki varmı

Canım hiç bilmiyorum ki netten tahta beşik yazınca çıkıyo görsellerden inceliyorum ikeada da değişikleri varmış bak istersen akrabam marangoz ben ona yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım uygun bulursam da alırım belki ama nedense kullanışlı ürünler hep pahalı oluyo

kızlar devit damla kullanıyormusunuz hamilelikte kullanımı gerekli olmadıkça kullanılmamalıdır diyor kaç damla alıyorsunuz birde
Canım benim bildigim devit damla bebekler icin kullaniliyor, şimdi nasıl bilmiyorum ama oğlumun zamanında saglik Ocakları veriyordu kaç damlaydi hatırlamıyorum ama çay kaşığına damlatip veriyordum ben.

Slm iyi geceler kızlar

Bendede öyle kilo almadım ama bildigin karın kocaman oldu. Neden böylei acaba millet bana bu aylarda çıkmaz fln diyenlerde var

Slm iyi geceler kızlar

Bendede öyle kilo almadım ama bildigin karın kocaman oldu. Neden böylei acaba millet bana bu aylarda çıkmaz fln diyenlerde var

kiminin iç karnı büyük kimini dış karnı büyük olurmuş benimde fazla çıkmadı iç karnım geniş heralde kızımdada çok çıkmamıştı

Bende bugun ozelde 40 tlye yaptirdim ikiliyi hastaneden hastaneye farkvat

internet bilgilerine baktım şimdi 2. gebeliklerde karnın daha çabuk çıktığı birde karın kaslarının gerginliği ile alakalı olduğu yazıyor... hadi bakalım üstüne bide fazla kilo almasam bari yarım dünya olarak bitirmem inş. hamileliğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…