Bende bugün gündüz vakti TV'de filmde çocuklar yiyordu nasıl canım istedi hemen patlattım kendim Allah'tan vardı evde yapıp yedim nasılda güzel geldi tuzlu tuzluyok nerde ben oyle yesem duba olurum su anda da pek farkım yok ama :) dun aksam bı paket patlamıs mısır yedım nasıl oldu bende anlamadım :)
Gözünaydın canım evet özleniyor gerçektende :) çok tatlı oluyorlar çok maşallah kuzucuklarımızaiyi akşamlar kızlarr bgün bebeğimi gördüm elleri alkış yapar gibi kıpır kıpırdı çok güzeldiensesi elleri ayakları herşey normal dedi burun çıkıntısınıda gördü bu ayda her bebekte göremiyoruz dedi görülmesi iyi bişey dedi :) ikili taramayı yaptırmicam Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallah... bıraksalarda akşama kadar izlesem doymazdım bebeğimee Allahım nasıl güzel bi duygu, daha şimdiden özledim bi ay nasıl geçicek bakalım bide erkeğe benziyo dedi ama kesin değil bi ay sora belli olucak dedi
evet ya çok tatlılar Allahın mucizesi çok çok harika bişey ya :)Gözünaydın canım evet özleniyor gerçektende :) çok tatlı oluyorlar çok maşallah kuzucuklarımıza
Ah canım iste bende oyüzden devlete gitmeyi hiç istemiyorum burdada 3 hasta birden alıyor içeriye alelacele bakip çıkartıyor birjere gittim birdaha gitmeyi düşünmüyorum Allah muhtaç etmesin.ben 2 li testi ozelde yaptirdim ssk anlasmali hastane 67 tl odedim ama ayni zamanda kanim dudukmu diyede bakildi onunla beraber 67 tl sizin hastane baya pahaliymis ama hastabeden hastaneyede fark ediyor burdaki baska bir ozek hastanede yine oda anlaşmalı ssk yla arkadas 115 e yaptırmış 2li testi baska hastanelerde sor bencedün Kanuni hastanesine gittim hem devlette de takip edilmek hem de ikili test için randevu almak için ve beklediğim gibi tam bir hayal kırıklığıyla ayrıldım. gebelik 3 aydan az olduğu için sistemden jinekoloji bölümüne randv almıştım ve doktor değil de sekreteri olduğum genç bir bayan beni muayene etti. azarlar gibi. ultrasonu karnımda gezdiriyor ağzını açıp tek kelime etmiyor. dedim bebeğin durumu nasıl. canlı, kalbi atıyor dedi. ben tabi şok oldum sanki oraya düşük tehlikesiyle gitmişim gibi. ağzını açıp tek kelime daha etmedi ben de sormadım zaten. çıkarken içerde benden başka 2 farklı hasta daha vardı. aynı anda 3 hasta odadaydık ve ben içerde 3 dk dan fazla kalmadım. çıkarken tüm evraklarım kan tahlillerim ultrasonlarım yerlere ve masaya dağılmış. asıl final ise 2li ve 3 lü test için randvdan bahsettiğimde yaşandı. şu anda 11+6 gözüküyorsun ikili randv almak için geç kalmışsın dışarda yaptır getir dedi. 3lü test randv için yönlendirdiği kadın da beni bi güzel azarlayıp biz burda kimseye randv filan vermiyoruz sen 16. ve 18. haftalarında gebe polik. randv al gel gelince testin de yapılır dedi. hem 2li test için boş ranv yokmuş hem de 3lü test için randv vermeye gerek yokmuş.
asıl dr um medipol hastanesinde ve gayet memnunum fakat medipol tek gebelikteki 2li test için 280, detaylı ultrason için (4lü test) 300 tl istiyor. dr uma 2 hafta önce gittiğimde 2li testin sonucu kötü çıksa bile kesinlikle bebeği aldırmayı düşünmediğimi söylediğim için o zaman 2liye gerek yok sana direk 4lü yapalım dedi.
şu anda ben de eşim de çok kararsısız. gereksiz test yaptırmak istemiyorum ama kritik sayılan adımları da atlamak istemiyorum. ne önerirsiniz?
ya kızlar benim karnım çok büyüdü sabah 5 aylık akşam 6 aylık gibiilkinde 5 aylıkken bu kadardı 6 aylıkken bile farkedilmiyordu 7. ayda belli olmuştu bol bluzlarla kapanıyodu öncesinde, şimdi niye böyle erkenden atak yaptı ki...kiloda almadım kiloluda değilim,bebeğin gelişimi normal tekil gebelik... iş arkadaşlarım bile söyledi belli oluyor artık baya diye hele akşamları bide yemek, su vs sanki karnım geriliyor o kadar büyüdü erkenden bende bi ay öncesine kadar seviniyodum nasılsa 6 aya kadar pek büyümüyor sonrasında da doğuma az bi zaman kalıyor çalışırken yorucu olmayacak diye...doğuma 3 hafta kalana kadar çalışmayı düşünüyorum çünkü sonrasında bebişle fazla vakit geçireyim diye... böyle giderse 8-9. ayları düşünemiyorum...Bi daha ki dr. kontrolünde dr.a sorayım bi...
aynen canım ya valla hiç böyle olacağını tahmin etmiyordum ilkinde çok geç çıkmıştı ...Şimdide tam tersi...eşim bile takılıyor bebek 5-6 kilomu doğacak acaba bu hızla büyürse yandık diyeal bendende o kadar. sanki bn yazmışım bu cümleleri. benimde 2. Hamilelik, ilke hiç böyle şişme dim.
ay bu çok güzelmiş fiyatı nedir bende oda yapıcam yatak odam çok küçük böyle bi beşik arıyorum ilk başlar için linki varmı
Canım benim bildigim devit damla bebekler icin kullaniliyor, şimdi nasıl bilmiyorum ama oğlumun zamanında saglik Ocakları veriyordu kaç damlaydi hatırlamıyorum ama çay kaşığına damlatip veriyordum ben.kızlar devit damla kullanıyormusunuz hamilelikte kullanımı gerekli olmadıkça kullanılmamalıdır diyor kaç damla alıyorsunuz birde
Bendede öyle kilo almadım ama bildigin karın kocaman oldu. Neden böylei acaba millet bana bu aylarda çıkmaz fln diyenlerde varya kızlar benim karnım çok büyüdü sabah 5 aylık akşam 6 aylık gibiilkinde 5 aylıkken bu kadardı 6 aylıkken bile farkedilmiyordu 7. ayda belli olmuştu bol bluzlarla kapanıyodu öncesinde, şimdi niye böyle erkenden atak yaptı ki...kiloda almadım kiloluda değilim,bebeğin gelişimi normal tekil gebelik... iş arkadaşlarım bile söyledi belli oluyor artık baya diye hele akşamları bide yemek, su vs sanki karnım geriliyor o kadar büyüdü erkenden bende bi ay öncesine kadar seviniyodum nasılsa 6 aya kadar pek büyümüyor sonrasında da doğuma az bi zaman kalıyor çalışırken yorucu olmayacak diye...doğuma 3 hafta kalana kadar çalışmayı düşünüyorum çünkü sonrasında bebişle fazla vakit geçireyim diye... böyle giderse 8-9. ayları düşünemiyorum...Bi daha ki dr. kontrolünde dr.a sorayım bi...
Slm iyi geceler kızlar
Bendede öyle kilo almadım ama bildigin karın kocaman oldu. Neden böylei acaba millet bana bu aylarda çıkmaz fln diyenlerde var
Genital nub tan anlayan arkadaşlar cinsiyet için yorumlarınızı bekliyorum
Bende bugun ozelde 40 tlye yaptirdim ikiliyi hastaneden hastaneye farkvatAh canım iste bende oyüzden devlete gitmeyi hiç istemiyorum burdada 3 hasta birden alıyor içeriye alelacele bakip çıkartıyor birjere gittim birdaha gitmeyi düşünmüyorum Allah muhtaç etmesin.ben 2 li testi ozelde yaptirdim ssk anlasmali hastane 67 tl odedim ama ayni zamanda kanim dudukmu diyede bakildi onunla beraber 67 tl sizin hastane baya pahaliymis ama hastabeden hastaneyede fark ediyor burdaki baska bir ozek hastanede yine oda anlaşmalı ssk yla arkadas 115 e yaptırmış 2li testi baska hastanelerde sor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?