Kızlar buarada sağlık Ocaklarıniza gebelik kaydinizi yaptirdinizmi??
ya kızlar benim karnım çok büyüdü sabah 5 aylık akşam 6 aylık gibiilkinde 5 aylıkken bu kadardı 6 aylıkken bile farkedilmiyordu 7. ayda belli olmuştu bol bluzlarla kapanıyodu öncesinde, şimdi niye böyle erkenden atak yaptı ki...kiloda almadım kiloluda değilim,bebeğin gelişimi normal tekil gebelik... iş arkadaşlarım bile söyledi belli oluyor artık baya diye hele akşamları bide yemek, su vs sanki karnım geriliyor o kadar büyüdü erkenden bende bi ay öncesine kadar seviniyodum nasılsa 6 aya kadar pek büyümüyor sonrasında da doğuma az bi zaman kalıyor çalışırken yorucu olmayacak diye...doğuma 3 hafta kalana kadar çalışmayı düşünüyorum çünkü sonrasında bebişle fazla vakit geçireyim diye... böyle giderse 8-9. ayları düşünemiyorum...Bi daha ki dr. kontrolünde dr.a sorayım bi...
al bendende o kadar. sanki bn yazmışım bu cümleleri. benimde 2. Hamilelik, ilke hiç böyle şişme dim.
aynen canım ya valla hiç böyle olacağını tahmin etmiyordum ilkinde çok geç çıkmıştı ...Şimdide tam tersi...eşim bile takılıyor bebek 5-6 kilomu doğacak acaba bu hızla büyürse yandık diyeişim zor valla benim...
internet bilgilerine baktım şimdi 2. gebeliklerde karnın daha çabuk çıktığı birde karın kaslarının gerginliği ile alakalı olduğu yazıyor...hadi bakalım üstüne bide fazla kilo almasam bari yarım dünya olarak bitirmem inş. hamileliğimi
geçmiş olsun canım.benimde bu cumartesi 2li taramam var. bebişlerimizin doğum tarihleri aynı senle :) umarım 2li taramalar güzel geçer.Kızlar, canlar merhaba...
Uzuuun zamandır yazamıyorum ama hep okuyorum. Babam ameliyat oldu. Annemle babam bizdeydi yaklaşık bir aydır. Çok şükür artık iyi. Biz de iyiyizdir umarım teyzeleri. 9. haftada gidip bir göründük. Bu cumartesi 2li test var. Bakalım hayırlısı...
Çok iyi geliyorsunuz bana. İyi ki varsınız...
GGünaydın benim 3 degil iki olacak ama bende cok korkuyorum sürekli internete bakiyoeum ikinco sezeryan zor mu diye allah yardimcimiz olsun.gunaydin kizlar .benim bu 3.sezeryanim olacak simdiden beni inanilmaz derecede korku aldi.aranizda 3sezeryan gecireniniz varmi yada yakinlarinizda
Allah yardımcımız olsun. insan endişheleniyor sanki. yoksa bir bende mi var bu korkuBende bu cumartesi ikili taramaya giricem kızlar
Sevindim canım senin adına hastane ve doktorda kararsız kalmak zor olurdu eminim Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah :) çok uçuk fiyat söyleyen hastaneler var ama İstanbul biraz daha pahalı sanırım bide hastaneler çok yoğun diye duyuyoruz hep sende istanbuldan mıydın ?evet ya çok tatlılar Allahın mucizesi çok çok harika bişey ya :)
doktorumuda değiştirmiştim ve çok memnun kaldm ve hastaneyede karar verdim doğum için normal 1000tl dedi içim rahatladı açıkçası 2000 3000fiyatları duyuyodum hep.. bugün güzel haberlerle geçti günüm çok şükürrr
Acıkcası bende de vardı canım ama doktor geçen hafta ense ölçümü burun ölçümü gayet iyi bir olumsuzluk olacağını sanmıyorum deyip içimi rahatlattı. Olumlu düşünelim olumlu olsun Allah gönlümüze göre versin inşallahAllah yardımcımız olsun. insan endişheleniyor sanki. yoksa bir bende mi var bu korku
Günaydın o kadar erken yatmama rağmen yine uykum var yaa
Bende bu cumartesi ikili taramaya giricem kızlar
Günaydın canım bende bütün gün evdeyim bu saatte kurulu saat gibi hergün kalkıyorum maalesef ne kadar zorlasamda uyuyamıyorum uyuz oluyorum kendime ama yapcak bişey yok napayımKızlar benim annem iki sezaryan yaptı banada şimdi sezeryan yap diyor öyle korkulacak birşey değil bence kendimizi kasıyoruz biz istem dışı
Benim de 3.sezeryanim ama cok korku yok normal dogumdan daha kolay gibi geliyor bana ilk kizimda 21 saat sanci cekip hala doguramayinca beni sezeryana alin die cok bagirmisligim var :)gunaydin kizlar .benim bu 3.sezeryanim olacak simdiden beni inanilmaz derecede korku aldi.aranizda 3sezeryan gecireniniz varmi yada yakinlarinizda
Kızlar benim annem iki sezaryan yaptı banada şimdi sezeryan yap diyor öyle korkulacak birşey değil bence kendimizi kasıyoruz biz istem dışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?