2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

al bendende o kadar. sanki bn yazmışım bu cümleleri. benimde 2. Hamilelik, ilke hiç böyle şişme dim.

Benimde ikinci gebeligim beenim karnim cok cikti herhalde ikincilerde boyle oluyor :)

gunaydin kizlar .benim bu 3.sezeryanim olacak simdiden beni inanilmaz derecede korku aldi.aranizda 3sezeryan gecireniniz varmi yada yakinlarinizda

geçmiş olsun canım.benimde bu cumartesi 2li taramam var. bebişlerimizin doğum tarihleri aynı senle :) umarım 2li taramalar güzel geçer.

gunaydin kizlar .benim bu 3.sezeryanim olacak simdiden beni inanilmaz derecede korku aldi.aranizda 3sezeryan gecireniniz varmi yada yakinlarinizda
GGünaydın benim 3 degil iki olacak ama bende cok korkuyorum sürekli internete bakiyoeum ikinco sezeryan zor mu diye allah yardimcimiz olsun.

Sevindim canım senin adına hastane ve doktorda kararsız kalmak zor olurdu eminim Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah :) çok uçuk fiyat söyleyen hastaneler var ama İstanbul biraz daha pahalı sanırım bide hastaneler çok yoğun diye duyuyoruz hep sende istanbuldan mıydın ?

Kızlar benim annem iki sezaryan yaptı banada şimdi sezeryan yap diyor öyle korkulacak birşey değil bence kendimizi kasıyoruz biz istem dışı

Allah yardımcımız olsun. insan endişheleniyor sanki. yoksa bir bende mi var bu korku
Acıkcası bende de vardı canım ama doktor geçen hafta ense ölçümü burun ölçümü gayet iyi bir olumsuzluk olacağını sanmıyorum deyip içimi rahatlattı. Olumlu düşünelim olumlu olsun Allah gönlümüze göre versin inşallah

Günaydın o kadar erken yatmama rağmen yine uykum var yaa
Bende bu cumartesi ikili taramaya giricem kızlar
Kızlar benim annem iki sezaryan yaptı banada şimdi sezeryan yap diyor öyle korkulacak birşey değil bence kendimizi kasıyoruz biz istem dışı
Günaydın canım bende bütün gün evdeyim bu saatte kurulu saat gibi hergün kalkıyorum maalesef ne kadar zorlasamda uyuyamıyorum uyuz oluyorum kendime ama yapcak bişey yok napayım inşallah güzel sonuçlar alırsın canım hayırlısıyla ben doğumdan korkmuyorum ama normal doğumdan korkmuyorum sezeryan benide biraz ürkütüyor açıkçası

Valla normal yada sezeryan Allah tamamına erdirirs bu bebişler dünyaya gelicek kızlar. Boşu boşuna kendimizi üzmeyelim eskiden hatta günümüzde insanlar ne şartlarda kaç tane doğum yapmışlar biz o kadar kontrole girioruz hastane araştırıyoruz biraz daha rahat olalım

Benim de 3.sezeryanim ama cok korku yok normal dogumdan daha kolay gibi geliyor bana ilk kizimda 21 saat sanci cekip hala doguramayinca beni sezeryana alin die cok bagirmisligim var :)
2. De epidurel oldu oda gayet rahatti 2. Gunu ayaklaniyorum ins buda digerleri gibi rahat olur

benim annem de 3 normal bir sezaryan yaptı normal yap illa diyip duruyor o öyle dedikçe benim de sezaryan yapasım geliyo:)
Ya bi de normal doğumda da yeterince açılmazsa giriş kısmını kesiyorlarmış ya e o zamna sezaryandan ne farkı kaldı diyorum

bebek için en sağlıklısı normal doğumdur. tabiki herhangi bir sorun olmadıkça.doktor sezaryan demedikçe normal doğum olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…