2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın anneler. Gece kramp ya da sancı hisseden varmı. Uykumdan uyanıyorum resmen son 1haftadır her gece bir kez oluyor.
Bu bende de oluyor sag tarafta ozellikle yataktan kalkarken oldugum yere yigilip bir kac dk gecmesini bekliyorum acaba ani hareketten dolayi mi bende merak ediyorum

Günaydın kızlar, ben geceleri kabuslar görüyorum çoğu kez huzurla uyuyamıyorum çok lavaboya kalkıyorum sürekli uykum bölünüyor..
Bişey daha doktor değişikliği yapmaya karar verdim..

sezeryandada lağman falan yapıolarmış bende ondan korkuyorum :)))

Hamilelikte hangi bitki çaylarından uzak durmalı?

Demli çay; kansızlığa neden olabilir, çarpıntıya yol açabilir.

Sinameki; hamilelik döneminde bazı vitamin ve minerallerin emilimlerinde sorunlar oluşabilir.

Ananas suyu; hamilelik döneminde kaçınılması gereken bir meyvedir.

Ekinezya; bileşenleri suda çözülmediği için çay olarak içilmemelidir.

Zencefil; ağrılara yol açabilir. İçilmesi durumunda ise, bir bardaktan fazla tüketilmemelidir.

Ahududu çayı; yüksek dozlarda alındığında rahim kasılmalarına neden olabileceği düşünülmektedir.

Ananas hiç aklıma gelmezdi, koca bir ananas alıp yemeyi düşünüyordum ben de bir türlü alamadım, idsabet olmuş bari...

Kızlar ofiste çay içmiyorum artık, onun yerine en zararsız çay ne var acaba, kuşburnu mu içsem? Aslında kızılcık idrar yolu enfeksiyonunu önlüyor ama kızılcık çayı var mı bilmiyorum aktarlarda

öyle valla ama yedikten sonra bende ufakda olsa bir pişmanlık oluyor :)

Günaydınlar herkeseee

Saat dokuzda uyuyup yediden kalkan bünyem pek bi enerjik

İnan bana bende öyleyim , ikinci gebelik benimde 5,5 aya kadar hiç belli olmadı karnım... Hele akşamları

cips kesinlikle çok zararlı hatta hiçç yenmemeli bence ama patlamış mısırdan ne olacak ki, hatta faydalıdır bile belki

olabilir hamileliğimden beri ilk defa yedim tatlı cola abur cubur seylerden uzak durmaya calıssam da kilo alıyorum acaba vitamin ilaçlarından olabilir mi ?

Günaydın kızlar, ben geceleri kabuslar görüyorum çoğu kez huzurla uyuyamıyorum çok lavaboya kalkıyorum sürekli uykum bölünüyor..
Bişey daha doktor değişikliği yapmaya karar verdim..
bende halisülasyonlar gördüm anlatsam gülmekten ölürsünüz benimkiler komik biraz

ananas hamilelikte cok faydalı suyu nasıl zararlı oluyo anlamadım ben içtim sürekli gaz maz kalmıyo

Bu bende de oluyor sag tarafta ozellikle yataktan kalkarken oldugum yere yigilip bir kac dk gecmesini bekliyorum acaba ani hareketten dolayi mi bende merak ediyorum
benimde sol tarafta apantis gibi bi ağrı oluyo gazmı başka bişemi anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…