Bu bende de oluyor sag tarafta ozellikle yataktan kalkarken oldugum yere yigilip bir kac dk gecmesini bekliyorum acaba ani hareketten dolayi mi bende merak ediyorumGünaydın anneler. Gece kramp ya da sancı hisseden varmı. Uykumdan uyanıyorum resmen son 1haftadır her gece bir kez oluyor.
Günaydın anneler. Gece kramp ya da sancı hisseden varmı. Uykumdan uyanıyorum resmen son 1haftadır her gece bir kez oluyor.
sezeryandada lağman falan yapıolarmış bende ondan korkuyorum :)))benim annem de 3 normal bir sezaryan yaptı normal yap illa diyip duruyor o öyle dedikçe benim de sezaryan yapasım geliyo:)
Ya bi de normal doğumda da yeterince açılmazsa giriş kısmını kesiyorlarmış ya e o zamna sezaryandan ne farkı kaldı diyorum
Bende bugün gündüz vakti TV'de filmde çocuklar yiyordu nasıl canım istedi hemen patlattım kendim Allah'tan vardı evde yapıp yedim nasılda güzel geldi tuzlu tuzluAmannn arada kaçar artık napalım bizimkide cann
Günaydın anneler. Gece kramp ya da sancı hisseden varmı. Uykumdan uyanıyorum resmen son 1haftadır her gece bir kez oluyor.
öyle valla ama yedikten sonra bende ufakda olsa bir pişmanlık oluyor :)
ya kızlar benim karnım çok büyüdü sabah 5 aylık akşam 6 aylık gibiilkinde 5 aylıkken bu kadardı 6 aylıkken bile farkedilmiyordu 7. ayda belli olmuştu bol bluzlarla kapanıyodu öncesinde, şimdi niye böyle erkenden atak yaptı ki...kiloda almadım kiloluda değilim,bebeğin gelişimi normal tekil gebelik... iş arkadaşlarım bile söyledi belli oluyor artık baya diye hele akşamları bide yemek, su vs sanki karnım geriliyor o kadar büyüdü erkenden bende bi ay öncesine kadar seviniyodum nasılsa 6 aya kadar pek büyümüyor sonrasında da doğuma az bi zaman kalıyor çalışırken yorucu olmayacak diye...doğuma 3 hafta kalana kadar çalışmayı düşünüyorum çünkü sonrasında bebişle fazla vakit geçireyim diye... böyle giderse 8-9. ayları düşünemiyorum...Bi daha ki dr. kontrolünde dr.a sorayım bi...
evet bende de oluyor gündüzde oluyor gecedeGünaydın anneler. Gece kramp ya da sancı hisseden varmı. Uykumdan uyanıyorum resmen son 1haftadır her gece bir kez oluyor.
Kalsiyum eksikliğinden olabilir
günaydınnnGünaydınlar herkese.
cips kesinlikle çok zararlı hatta hiçç yenmemeli bence ama patlamış mısırdan ne olacak ki, hatta faydalıdır bile belki
bende halisülasyonlar gördüm anlatsam gülmekten ölürsünüz benimkiler komik birazGünaydın kızlar, ben geceleri kabuslar görüyorum çoğu kez huzurla uyuyamıyorum çok lavaboya kalkıyorum sürekli uykum bölünüyor..
Bişey daha doktor değişikliği yapmaya karar verdim..
ananas hamilelikte cok faydalı suyu nasıl zararlı oluyo anlamadım ben içtim sürekli gaz maz kalmıyoHamilelikte hangi bitki çaylarından uzak durmalı?
Demli çay; kansızlığa neden olabilir, çarpıntıya yol açabilir.
Sinameki; hamilelik döneminde bazı vitamin ve minerallerin emilimlerinde sorunlar oluşabilir.
Ananas suyu; hamilelik döneminde kaçınılması gereken bir meyvedir.
Ekinezya; bileşenleri suda çözülmediği için çay olarak içilmemelidir.
Zencefil; ağrılara yol açabilir. İçilmesi durumunda ise, bir bardaktan fazla tüketilmemelidir.
Ahududu çayı; yüksek dozlarda alındığında rahim kasılmalarına neden olabileceği düşünülmektedir.
Ananas hiç aklıma gelmezdi, koca bir ananas alıp yemeyi düşünüyordum ben de bir türlü alamadım, idsabet olmuş bari...
Kızlar ofiste çay içmiyorum artık, onun yerine en zararsız çay ne var acaba, kuşburnu mu içsem? Aslında kızılcık idrar yolu enfeksiyonunu önlüyor ama kızılcık çayı var mı bilmiyorum aktarlarda
olabilir hamileliğimden beri ilk defa yedim tatlı cola abur cubur seylerden uzak durmaya calıssam da kilo alıyorum acaba vitamin ilaçlarından olabilir mi ?
ananas hamilelikte cok faydalı suyu nasıl zararlı oluyo anlamadım ben içtim sürekli gaz maz kalmıyo
benimde sol tarafta apantis gibi bi ağrı oluyo gazmı başka bişemi anlamadım gittiBu bende de oluyor sag tarafta ozellikle yataktan kalkarken oldugum yere yigilip bir kac dk gecmesini bekliyorum acaba ani hareketten dolayi mi bende merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?