- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
zararlıdır tabi zararlıysa ne demek. nete hamilelikte anans diye yazın bakalım neler cıkcakananas da suyu da zararlıdır tabi zararlıysa
evet bende de oluyor gündüzde oluyor gecede
zararlıdır tabi zararlıysa ne demek. nete hamilelikte anans diye yazın bakalım neler cıkcak
banada ara ara oluyordün gece bana ilk defa oldu uyuşma
ben bi de balık yağı kullanıyorum ya, kilo yapmaz dedi eczacı ama bilemedimmm
Kizlar yine bir bilgi aktarmak istiyorum size :) tv de doktor konuşuyor bir programda hamile bayanlarimiz catlaklar icin ozon yagi ve kakao yagi karistirip sürün karniniza dedi catlaklar icin yapin bunu ozon yagi bulamazsanız saf hakiki zeytinyağı dedi yerine kullanin, aktar veya eczanede bulunabilirmis
Bu bende de oluyor sag tarafta ozellikle yataktan kalkarken oldugum yere yigilip bir kac dk gecmesini bekliyorum acaba ani hareketten dolayi mi bende merak ediyorum
Kakao yağı killandiriyormus canım. Dr um söyledi aynı zaman da karın bölgesindeki cilt karariyr dedi
Magnezyum bi zarari yok diye biliyorum ama drda vermiş zaten kullan bence sadece kramp icin degil iyigeldigi seyler varaa evet bi de magnezyum verdi bana bir doktor da henüz kramplarım belirgin şekilde yok diye başlamadım
İnşallah bir zararı yoktur bende 2gündür kullanıyorum.Magnezyum bi zarari yok diye biliyorum ama drda vermiş zaten kullan bence sadece kramp icin degil iyigeldigi seyler var
Günaydın anneler. Gece kramp ya da sancı hisseden varmı. Uykumdan uyanıyorum resmen son 1haftadır her gece bir kez oluyor.
Magnezyum bi zarari yok diye biliyorum ama drda vermiş zaten kullan bence sadece kramp icin degil iyigeldigi seyler var
Yaglarin hepsi killandiriyor bence :) ama kararmayi bilmiyorum dun dr tv de söyledi iste catlak varsa catlaklarada surun dedi hatta
Günaydın anneler randevu tarihim yaklaştıkça korkuyorum ya son 3 haftadır hiç doktora görünmedim
Günaydın anneler randevu tarihim yaklaştıkça korkuyorum ya son 3 haftadır hiç doktora görünmedim
bana sadece demir hapı verdi doktor folik asiti kesti böyle kullanan var mı[/QUOTE
bana sadece demir hapı verdi doktor folik asiti kesti böyle kullanan var mı
folik asit bir kutu kullandım, bitince bana folikasit+demir+b12 olan bir ilaç verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?