2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zararlıdır tabi zararlıysa ne demek. nete hamilelikte anans diye yazın bakalım neler cıkcak

eğer ananas suyu zararlıysa ananasın kendisi de zararlıdır diyorum. Değilse de değildir ben biryerde okuduğum bilgiyi paylaşıyorum sadece, isteyen yer isteyen yemez amacım kimseye müdahale değil

ben bi de balık yağı kullanıyorum ya, kilo yapmaz dedi eczacı ama bilemedimmm

balık yağı kilo yapar die duydum ama ben eczacı dediyse yapmayabilir ben yanlış da duymuş olabilirim çünkü ben bekarken kullandım saçlarım filan dökülüyordu kilo yapar diyince bırakmıstım

Kakao yağı killandiriyormus canım. Dr um söyledi aynı zaman da karın bölgesindeki cilt karariyr dedi

Bu bende de oluyor sag tarafta ozellikle yataktan kalkarken oldugum yere yigilip bir kac dk gecmesini bekliyorum acaba ani hareketten dolayi mi bende merak ediyorum

Pazartesi doktor magnezyum verdi decavitten farklı olarak. Korkuyorum artık uyumaktan benimde sol tarafımda oluyor ve bebekte sol tarafımda duruyor. Allah bebeklerimizi korusun

Günaydın anneler. Gece kramp ya da sancı hisseden varmı. Uykumdan uyanıyorum resmen son 1haftadır her gece bir kez oluyor.

canım kramp magnezyum eksikliğinden olur ama ilerleyen döenmlerde olacağı söyleniyor karın krampları rahimin büyümesinden kaynaklanırmış bende bol miktarda mevcut maalesef eğilip doğruldum mu sandalyeden bile kalkarken kramp girer kasık ağrım da çok olur benimde tek sıkıntım bu mallesef ne bulantı ne baş dönmesi ne aşerme hiçbiri yok kramplarda olmasa hamile olduğumdan şüphe etcem doktor meselea 10 dk da bir gibi peiryodik olursa yada sürekli ağrın olup kanaman olursa korkarız şimdilik bişey yok dedi ilk hamile kaldığımdan bu yna devam ediyo

Günaydın anneler randevu tarihim yaklaştıkça korkuyorum ya son 3 haftadır hiç doktora görünmedim

Magnezyum bi zarari yok diye biliyorum ama drda vermiş zaten kullan bence sadece kramp icin degil iyigeldigi seyler var

kendi doktorum sadece decavit vermişti gittiğim diğer doktor extradan: demir hapı, balık yağı, magnezyum verdi... diğer ikisine başladım da magnezyuma eczacı da krampların varsa kullan diyince kendi doktorum verince kullanırım bianda 4 ilaç içmeyeyim günde dedim

Günaydın anneler randevu tarihim yaklaştıkça korkuyorum ya son 3 haftadır hiç doktora görünmedim

Ben de bidahaki gidişimd 3 hafta olcak ilk defa...
Bebeğini kocaman olmuş kıpır kıpır görünce endişelerin biter canım, hele ki uyanık anını yakalarsanız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…