ananas bağırsaklara çok iyi gelen bi meyve ama hamilelikte özellikle ilk 3 ay tüketilmemes gerekiyor düşüğe sebep oluyormuş çünküananas hamilelikte cok faydalı suyu nasıl zararlı oluyo anlamadım ben içtim sürekli gaz maz kalmıyo
folik asiti kesip balık hapına devam etmemi söyledi demir+folikasit+b12 olan gyno ferro sanol diye kan hapı verdi efercal diye kalsiyum verdi birde decavit verdi verdi de verdibana sadece demir hapı verdi doktor folik asiti kesti böyle kullanan var mı
kızlar 23 eylülde doğum günüm var, annem, halam vs beğeneceğim birşey olsun diye hediyemi bana seçtirtiyorlar yani kendim alıyorum kendi hediyelerimi:) Pantolon üzeri tunikler alacağım, şimdi göbeğim belli belirsiz çıkmışken d ebol şeyler giyiyorum zaten. Ama sizce bosbol salaş şşeyler mi alsam ( göbeğim şişip kilo da alınca dana gibi mi görünürüm iyice?)
Yokda omuzları oturup alttan büzgülü göbek kısmı bol şeyler mi alsam (bu sefer de hamile kıyafeti gibi olur sonradan giyemez miyim?)
Bilemedim nasıl giyinmem gerektiğini
evet canım maydanoz ananas adaçayı bunlar kas gevşeticiymiş düşüğe sebep oluyomuş bende öyle okudum bi kaç yerde ama bazı sitelerde faydalı bağırsakalra iyi gelir yazıyo insanın kafası karışıyo ben kabız olunca aldım yicektim bi yerde okudum düşük yapmış bi arkadaşım da beni uyardı sakın yeme diye yemedim bende kayısı erik onlarla idare ediyorum maydanozda ödeme iyi geliyo ama o da dölyatağını uyarıyomuş ikiside bu sebeplerden ilk dönemde düşüğe ileriki dönemlerde erken doğuma sebep oluymuş insan kötüyü duyunca iyiyi hiç düşünemiyo aslında en iyisi doktora danışmak ama bebeğimi görünce aklım başımdan gidiyo soracakalrımı unutuyorum hepeğer ananas suyu zararlıysa ananasın kendisi de zararlıdır diyorum. Değilse de değildir ben biryerde okuduğum bilgiyi paylaşıyorum sadece, isteyen yer isteyen yemez amacım kimseye müdahale değil
Yasal olarak vermek zorundalar sanırım onu iyi araştır şimdiden
Ben şimdilik bişi düşünmüyorum normal izinlerimi alıcam ardından her şey yolunda giderse iş başı yaparım.
Baktım ki zor oluyor o zaman ücretsiz izin düşüneceğim. İşim evime yakın zaten İnşallah o zamana kadar araba alabilirsek gün içerisinde gidip gelirim bazen..
Süt izni falan da var belki onları toplu alırım.
aynen canım benim de öyle sadece demir içiyorum aynı doktora gidip doğum yapan arkadaşım bi dahaki ay kalsiyum vereceğini söyledi başkada ilaç vermiyomuş benimkibana sadece demir hapı verdi doktor folik asiti kesti böyle kullanan var mı
BENİMDE İŞİM EVİME UZAK AMA İŞ ANNEME YAKIN ANNEME BIRAKSAM KAYINVALİDEM SIKINTI YAPICAK EVİMİ İŞE YAKIN BİYERE TAŞIMALIYIM HEM ANNEME HEM İŞİME YAKIN OLMADI AMA NE YAPSAM BİLMİYORUM EN ÇOK SIKINTI YAŞADIĞIM KONU BUİyiymiş benim işim evime 1,5 saat uzak
Ama evim anneme yakın işte, belki o bakabilir
Ayrılabilirsem tabi
neden o kadar ilaç verdifolik asiti kesip balık hapına devam etmemi söyledi demir+folikasit+b12 olan gyno ferro sanol diye kan hapı verdi efercal diye kalsiyum verdi birde decavit verdi verdi de verdi(
kızlar 23 eylülde doğum günüm var, annem, halam vs beğeneceğim birşey olsun diye hediyemi bana seçtirtiyorlar yani kendim alıyorum kendi hediyelerimi:) Pantolon üzeri tunikler alacağım, şimdi göbeğim belli belirsiz çıkmışken d ebol şeyler giyiyorum zaten. Ama sizce bosbol salaş şşeyler mi alsam ( göbeğim şişip kilo da alınca dana gibi mi görünürüm iyice?)
Yokda omuzları oturup alttan büzgülü göbek kısmı bol şeyler mi alsam (bu sefer de hamile kıyafeti gibi olur sonradan giyemez miyim?)
Bilemedim nasıl giyinmem gerektiğini
güzel haberlerin için sevindim canmGünaydın güzel Mart annişlerii..bugün kontrolüm vardı hayırlı haberlerle döndüm hayırlısıyla..haftayada ikili testim var inş ondada güzel haberlerle dönerim..Mart ayı gelsede hepimiz sağlıkla alsak kucaklarımıza meleklerimizi
neden o kadar ilaç verdi
Saol tatlım benim..bu arada avatar resmine bayıldım çok tatlı duruyorlar:)güzel haberlerin için sevindim canm
gunaydin kizlar .benim bu 3.sezeryanim olacak simdiden beni inanilmaz derecede korku aldi.aranizda 3sezeryan gecireniniz varmi yada yakinlarinizda
Bilmiyorumki canım zayıf bir anne adayıyım zaten Kilo kaybı da yaşıyorum o yuzden sanırım
evet canım maydanoz ananas adaçayı bunlar kas gevşeticiymiş düşüğe sebep oluyomuş bende öyle okudum bi kaç yerde ama bazı sitelerde faydalı bağırsakalra iyi gelir yazıyo insanın kafası karışıyo ben kabız olunca aldım yicektim bi yerde okudum düşük yapmış bi arkadaşım da beni uyardı sakın yeme diye yemedim bende kayısı erik onlarla idare ediyorum maydanozda ödeme iyi geliyo ama o da dölyatağını uyarıyomuş ikiside bu sebeplerden ilk dönemde düşüğe ileriki dönemlerde erken doğuma sebep oluymuş insan kötüyü duyunca iyiyi hiç düşünemiyo aslında en iyisi doktora danışmak ama bebeğimi görünce aklım başımdan gidiyo soracakalrımı unutuyorum hep
BENİMDE İŞİM EVİME UZAK AMA İŞ ANNEME YAKIN ANNEME BIRAKSAM KAYINVALİDEM SIKINTI YAPICAK EVİMİ İŞE YAKIN BİYERE TAŞIMALIYIM HEM ANNEME HEM İŞİME YAKIN OLMADI AMA NE YAPSAM BİLMİYORUM EN ÇOK SIKINTI YAŞADIĞIM KONU BU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?