2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar 23 eylülde doğum günüm var, annem, halam vs beğeneceğim birşey olsun diye hediyemi bana seçtirtiyorlar yani kendim alıyorum kendi hediyelerimi:) Pantolon üzeri tunikler alacağım, şimdi göbeğim belli belirsiz çıkmışken d ebol şeyler giyiyorum zaten. Ama sizce bosbol salaş şşeyler mi alsam ( göbeğim şişip kilo da alınca dana gibi mi görünürüm iyice?)
Yokda omuzları oturup alttan büzgülü göbek kısmı bol şeyler mi alsam (bu sefer de hamile kıyafeti gibi olur sonradan giyemez miyim?)

Bilemedim nasıl giyinmem gerektiğini

bana sadece demir hapı verdi doktor folik asiti kesti böyle kullanan var mı
folik asiti kesip balık hapına devam etmemi söyledi demir+folikasit+b12 olan gyno ferro sanol diye kan hapı verdi efercal diye kalsiyum verdi birde decavit verdi verdi de verdi (

bence çok bol alma canım çok bol alınca sanki başkasının kıyafetiymiş gibi duruyor :)

eğer ananas suyu zararlıysa ananasın kendisi de zararlıdır diyorum. Değilse de değildir ben biryerde okuduğum bilgiyi paylaşıyorum sadece, isteyen yer isteyen yemez amacım kimseye müdahale değil
evet canım maydanoz ananas adaçayı bunlar kas gevşeticiymiş düşüğe sebep oluyomuş bende öyle okudum bi kaç yerde ama bazı sitelerde faydalı bağırsakalra iyi gelir yazıyo insanın kafası karışıyo ben kabız olunca aldım yicektim bi yerde okudum düşük yapmış bi arkadaşım da beni uyardı sakın yeme diye yemedim bende kayısı erik onlarla idare ediyorum maydanozda ödeme iyi geliyo ama o da dölyatağını uyarıyomuş ikiside bu sebeplerden ilk dönemde düşüğe ileriki dönemlerde erken doğuma sebep oluymuş insan kötüyü duyunca iyiyi hiç düşünemiyo aslında en iyisi doktora danışmak ama bebeğimi görünce aklım başımdan gidiyo soracakalrımı unutuyorum hep

telefondan bağlanmıyor yine sürüm eski vs diyo...

İyiymiş benim işim evime 1,5 saat uzak
Ama evim anneme yakın işte, belki o bakabilir
Ayrılabilirsem tabi

İyiymiş benim işim evime 1,5 saat uzak
Ama evim anneme yakın işte, belki o bakabilir
Ayrılabilirsem tabi
BENİMDE İŞİM EVİME UZAK AMA İŞ ANNEME YAKIN ANNEME BIRAKSAM KAYINVALİDEM SIKINTI YAPICAK EVİMİ İŞE YAKIN BİYERE TAŞIMALIYIM HEM ANNEME HEM İŞİME YAKIN OLMADI AMA NE YAPSAM BİLMİYORUM EN ÇOK SIKINTI YAŞADIĞIM KONU BU

Günaydın güzel Mart annişlerii..bugün kontrolüm vardı hayırlı haberlerle döndüm hayırlısıyla..haftayada ikili testim var inş ondada güzel haberlerle dönerim..Mart ayı gelsede hepimiz sağlıkla alsak kucaklarımıza meleklerimizi

bol gömlek veya bol bluzlardan al sonra da giyebilmek için bence
Benim bi kaçtane vardı, bana onlar can yeleği gibi olacak sanırım

güzel haberlerin için sevindim canm

Ben hiç bi ilaç kullanmıyorum demir vardı kabızlık ve bulantıdan dolayı bırakıtm maalesef
Bi de tiroid hapına devam etmek zorundyaım
Başka bahsettikleirnizden vermediler bana, devlet hastaneis diye mi acaba

:) aynen... ben bir liste yapıp gidiyorum doktora... ayrılmadan tüm listeyi kontrol ediyorum herşey tamam mı diye bakıp çıkıyorum....
Zaten ben 10 soru hazırlıyorum uzun uzun, doktor evet, hayıt, sakıncası yok, devam et..." gibi kısa kısa cevaplarla 30 snde bitiriyo hepsini

hele ki kiradaysanız süper olur işe yakın bir eve taşınmanız, hem bebeğine de daha fazla vakit ayırabilirsin ve uykusuz uykusuz işe giderken bi saat fazla uyursun belki...

Benim gönlümden doğum sonrası 1 yıl izne çıkmak geliyor da, kira da ödüyoruz tek maaş bizi çok sıkıntıya sokar aileler yardım etmezse....
Meğer ev hanımı olmak ne büyük lüksmüş insanlar ne zenginmiş de nasıl geçiniyomuş yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…