bol gömlek veya bol bluzlardan al sonra da giyebilmek için bence
Benim bi kaçtane vardı, bana onlar can yeleği gibi olacak sanırım
bence çok bol alma canım çok bol alınca sanki başkasının kıyafetiymiş gibi duruyor :)
BENİMDE İŞİM EVİME UZAK AMA İŞ ANNEME YAKIN ANNEME BIRAKSAM KAYINVALİDEM SIKINTI YAPICAK EVİMİ İŞE YAKIN BİYERE TAŞIMALIYIM HEM ANNEME HEM İŞİME YAKIN OLMADI AMA NE YAPSAM BİLMİYORUM EN ÇOK SIKINTI YAŞADIĞIM KONU BU
Özelde de doktora gidiyordun dimi Çek..Ben hiç bi ilaç kullanmıyorum demir vardı kabızlık ve bulantıdan dolayı bırakıtm maalesef
Bi de tiroid hapına devam etmek zorundyaım
Başka bahsettikleirnizden vermediler bana, devlet hastaneis diye mi acaba
Özelde de doktora gidiyordun dimi Çek..
Ben şu an sadece vitamin kullanıyorum.bakalım ayın 20 şinde başka bişiler de verecek mi
BENİMDE İŞİM EVİME UZAK AMA İŞ ANNEME YAKIN ANNEME BIRAKSAM KAYINVALİDEM SIKINTI YAPICAK EVİMİ İŞE YAKIN BİYERE TAŞIMALIYIM HEM ANNEME HEM İŞİME YAKIN OLMADI AMA NE YAPSAM BİLMİYORUM EN ÇOK SIKINTI YAŞADIĞIM KONU BU
Anladım sadece devlete gidiyorsun o zaman.bi ara gidiyodum sonra bıraktım işyerime çok ters ve ayrıca tiroid takibim olduğundan çok fazla izin almam gerekiyor üst üste
Anladım sadece devlete gidiyorsun o zaman.
Gerekli görüyorsa verir bence.
Özeldekiler biraz da fazla fazla veriyorlar sanki.
ben her seferinde liste yapcam diyorum onuda unutuyorum biz karı koca çok heyecanlı bir çiftiz doktor eşimin verdiği tepkilere falan gülüyo hep ya :):) aynen... ben bir liste yapıp gidiyorum doktora... ayrılmadan tüm listeyi kontrol ediyorum herşey tamam mı diye bakıp çıkıyorum....
Zaten ben 10 soru hazırlıyorum uzun uzun, doktor evet, hayıt, sakıncası yok, devam et..." gibi kısa kısa cevaplarla 30 snde bitiriyo hepsini
Ben hiç bi ilaç kullanmıyorum demir vardı kabızlık ve bulantıdan dolayı bırakıtm maalesef
Bi de tiroid hapına devam etmek zorundyaım
Başka bahsettikleirnizden vermediler bana, devlet hastaneis diye mi acaba
ben her seferinde liste yapcam diyorum onuda unutuyorum biz karı koca çok heyecanlı bir çiftiz doktor eşimin verdiği tepkilere falan gülüyo hep ya :)
Benim de anneme uzak evim kv zaten memlekette ama kışları gelip bakacak yazın da inşallah annem bakacak iki tarafında gönlü olsun hem birbirlerini dinlendirirler hemde ben sürekli kv ile aynı evde yaşamamış olurum kış boyuda Allah izin verirse idare ederim.
kışın bile olsa aynı evde yaşamak çok zor olmaz mı yaaanneme ilk günler ben giydiremem yıkayamam bi süre bizde kalırsın diyorum da ona bile gündüz gelir akşam giderim eşin işten gelince diyo...
o da abartıyo biraz da uzun süre kiminle olursa olsun mecbur kalmadıkça birlikte yaşamak sıkıntı olur gibi geliyo bana
Bana da öyle geliyo en sevmediğim şey rahatımın bozulması
Kayınvalidesi başka şehirdeymiş, gelince de kalma denmez ki
kışın bile olsa aynı evde yaşamak çok zor olmaz mı yaaanneme ilk günler ben giydiremem yıkayamam bi süre bizde kalırsın diyorum da ona bile gündüz gelir akşam giderim eşin işten gelince diyo...
o da abartıyo biraz da uzun süre kiminle olursa olsun mecbur kalmadıkça birlikte yaşamak sıkıntı olur gibi geliyo bana
bu arada balık yiyebiliyor musunuz???
tavukla bağlarım ebediyen koptu gibi geliyor da balığa da henüz cesaret edemedim hiç. Haftada 2 gün yiyin diyorlarBalık yağı az çok yerini tutar mı acaba?
İllaki zor olacak ama Çek'in de dediği gibi uzaktan gelecek kalma diyemem bebeğe de bakarsın demedim hiç zaten ama o en başından beri yıllardır çalışıyosun emek verdin sen çalışmak istersen ben bakarım dedi ben geçistirdim.
Hayırlısı olsun bakalım zaman bize ne gösterecek.
Bir de kendimi hiç sorun yaşarız diye odaklamıyorum aslında umarım olmaz ama 2 yıldır evliyim hiç sorun yaşamadık üstüne sağolsun anlayışlı her türlü yardım eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?