İllaki zor olacak ama Çek'in de dediği gibi uzaktan gelecek kalma diyemem bebeğe de bakarsın demedim hiç zaten ama o en başından beri yıllardır çalışıyosun emek verdin sen çalışmak istersen ben bakarım dedi ben geçistirdim.
Hayırlısı olsun bakalım zaman bize ne gösterecek.
Bir de kendimi hiç sorun yaşarız diye odaklamıyorum aslında umarım olmaz ama 2 yıldır evliyim hiç sorun yaşamadık üstüne sağolsun anlayışlı her türlü yardım eder.
BENİMDE DÜŞÜNCEM O ÇÜNKÜ İŞİM ANNEME ÇOK YAKIN GİDİP EMZİRİP GELME AÇISINDANBen olsam anneme bırakırdım kim ne diyosa desin
iyi düşünmüşsün canım en azından anlayışlı benimkinde anlayış sıfırBenim de anneme uzak evim kv zaten memlekette ama kışları gelip bakacak yazın da inşallah annem bakacak iki tarafında gönlü olsun hem birbirlerini dinlendirirler hemde ben sürekli kv ile aynı evde yaşamamış olurum kış boyuda Allah izin verirse idare ederim.
Aynısını bulamadım
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.japontrend.com/image/cache/data/may/9705405XS00-2-800x800.jpg&imgrefurl=http://www.japontrend.com/siyah-kolsuz-sifon-bol-tunik-MY-0190&h=800&w=800&tbnid=0tTy25mogWQ5wM:&zoom=1&docid=UiOgkHpKdUj8sM&ei=ag4QVLHFFuLNygO61oDICw&tbm=isch&ved=0CBwQMygDMAM&iact=rc&uact=3&dur=364&page=1&start=0&ndsp=23
Şuna benziyo bahsettiğim bluz
maalesef yerime eleman yok ve 3 ay sonra dönmek zorundayım işe tek maaşla geçinemeyiz eşim çok yüksek rakamlarda maaş almıyor ev kira birde çocuk olucak annem bakarsa işten ara ara izin alıp emzirmek için iznim çokhele ki kiradaysanız süper olur işe yakın bir eve taşınmanız, hem bebeğine de daha fazla vakit ayırabilirsin ve uykusuz uykusuz işe giderken bi saat fazla uyursun belki...
Benim gönlümden doğum sonrası 1 yıl izne çıkmak geliyor da, kira da ödüyoruz tek maaş bizi çok sıkıntıya sokar aileler yardım etmezse....
Meğer ev hanımı olmak ne büyük lüksmüş insanlar ne zenginmiş de nasıl geçiniyomuş yaw
evet çok şirinler :)Saol tatlım benim..bu arada avatar resmine bayıldım çok tatlı duruyorlar:)
benimkiyle yaşamak zor onu biliyorum da sizinkiler nasıl bilmiyorumkışın bile olsa aynı evde yaşamak çok zor olmaz mı yaaanneme ilk günler ben giydiremem yıkayamam bi süre bizde kalırsın diyorum da ona bile gündüz gelir akşam giderim eşin işten gelince diyo...
o da abartıyo biraz da uzun süre kiminle olursa olsun mecbur kalmadıkça birlikte yaşamak sıkıntı olur gibi geliyo bana
Kızlar konunuzun ortasına da daldım :)
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin...
merhabalr herkese.ben yeni katıldım aranıza.beklenen doğum tarihimiz 15 mart.ilk bebeğim bu arada...
hoş geldin:)merhabalr herkese.ben yeni katıldım aranıza.beklenen doğum tarihimiz 15 mart.ilk bebeğim bu arada...
BENİMDE DÜŞÜNCEM O ÇÜNKÜ İŞİM ANNEME ÇOK YAKIN GİDİP EMZİRİP GELME AÇISINDAN
canım tam dayaklık bunlar benimde hamile olduğumu bilmiyolar bana kocaman ağır çantasını taşıyodu en sonunda surat yaptım hamile bile olmasan bayansın okadar ağır zaten kaldıramazsın kiSinirim bozuldu ya sevkiyatta çalışan arkadaşlardan birine burada iş var servis çıkmadan alır mısın dedim. Ben çok yoğunum alamam dedi ben de getiremem ağır dedim. Hamile olduğumu bilmiyorlar. Müdürümü aramış bana emir verici tarzda konuşuyor demiş ki ben kimseyle o şekilde konuşmam üstüm olsun altım olsun. Bende müdüre durumu izah ettim ki normalde benim işim olmamasına rağmen gider götürürüm onların işi yoğun diye. Bazı insanlara hakettiğinden farklı değer vermiyeceksin tepene çıkıyorlar. Sonra aradım ben emir verici konuşmam yanlış anlamışsın dedim. Gelip alırmısın lütfen dedim. Geldi aldı bu çok ağır bir iş diyor allahım dövermisin ne yaparsın. Sonrada özel bir durumum var mahmut taşıyamıyorum dedim. Gitti.
canım benim çok kırılgan herşeyi aynı anlıyor oturup iki laf edip açıklama yapamazsın hemen surat asar yanlış anlar ama sonu her ne olursa olsun anneme bırakmak zorundayım bir o çocuk benim iki ufacık bir çocuğu bırakıyorum zaten oda bana yakın bir yerde olsun ki gidip ihtiyaçlarını karşılayabileyimMantıklı açıklaması da var üstelik
Dersin anneme işyerim çok yakın gün içinde emzirecem
Hem öz anneanne babaanne bile olsa çocuk bakmak bi yaştan sonra daha zor, işi rekabete dökmedikçe işine bile gelmeli kaynananın bu durum..
canım benim çok kırılgan herşeyi aynı anlıyor oturup iki laf edip açıklama yapamazsın hemen surat asar yanlış anlar ama sonu her ne olursa olsun anneme bırakmak zorundayım bir o çocuk benim iki ufacık bir çocuğu bırakıyorum zaten oda bana yakın bir yerde olsun ki gidip ihtiyaçlarını karşılayabileyim
evet özele gidiyorumolabilir özel doktoramı gıdıyorsun
eşimde arada kalıyo bu sefer o kadar lanet yani anlayış sıfır o derece evet dediğin gibi açıklama yapmak zorunda değilimZaten bişey izah etmeye çalışma, suçlu değilsin ki
Eşine söyle o söylesin, her durumda. Madem böyle davranıyo aranızdaki mesafeyi koru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?