2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şu anda en iyi alternatifiniz oysa herkes sınırını bildikçe sorun olmaz canım, saygı-mesafe sınırını iyi korumak önemli... hem saygılı davranıp hem kimse kimsenin hayatına müdahale etmedikçe hayatın kolaylaşır bile belki...

iyi düşünmüşsün canım en azından anlayışlı benimkinde anlayış sıfır

baya da şık birşeye benziyor toplantılarda falan da rahatlıkla giyilir, bence bunu hakkını vererek giy...
çok beğendim ben de alırım böle bişey, alt kısmı lastikli gibi büzgülü oluo genelde şifon bluzların, bunun düz inmesi de iyi

maalesef yerime eleman yok ve 3 ay sonra dönmek zorundayım işe tek maaşla geçinemeyiz eşim çok yüksek rakamlarda maaş almıyor ev kira birde çocuk olucak annem bakarsa işten ara ara izin alıp emzirmek için iznim çok

benimkiyle yaşamak zor onu biliyorum da sizinkiler nasıl bilmiyorum

Sinirim bozuldu ya sevkiyatta çalışan arkadaşlardan birine burada iş var servis çıkmadan alır mısın dedim. Ben çok yoğunum alamam dedi ben de getiremem ağır dedim. Hamile olduğumu bilmiyorlar. Müdürümü aramış bana emir verici tarzda konuşuyor demiş ki ben kimseyle o şekilde konuşmam üstüm olsun altım olsun. Bende müdüre durumu izah ettim ki normalde benim işim olmamasına rağmen gider götürürüm onların işi yoğun diye. Bazı insanlara hakettiğinden farklı değer vermiyeceksin tepene çıkıyorlar. Sonra aradım ben emir verici konuşmam yanlış anlamışsın dedim. Gelip alırmısın lütfen dedim. Geldi aldı bu çok ağır bir iş diyor allahım dövermisin ne yaparsın. Sonrada özel bir durumum var mahmut taşıyamıyorum dedim. Gitti.

BENİMDE DÜŞÜNCEM O ÇÜNKÜ İŞİM ANNEME ÇOK YAKIN GİDİP EMZİRİP GELME AÇISINDAN

Mantıklı açıklaması da var üstelik
Dersin anneme işyerim çok yakın gün içinde emzirecem
Hem öz anneanne babaanne bile olsa çocuk bakmak bi yaştan sonra daha zor, işi rekabete dökmedikçe işine bile gelmeli kaynananın bu durum..

canım tam dayaklık bunlar benimde hamile olduğumu bilmiyolar bana kocaman ağır çantasını taşıyodu en sonunda surat yaptım hamile bile olmasan bayansın okadar ağır zaten kaldıramazsın ki

canım benim çok kırılgan herşeyi aynı anlıyor oturup iki laf edip açıklama yapamazsın hemen surat asar yanlış anlar ama sonu her ne olursa olsun anneme bırakmak zorundayım bir o çocuk benim iki ufacık bir çocuğu bırakıyorum zaten oda bana yakın bir yerde olsun ki gidip ihtiyaçlarını karşılayabileyim

Zaten bişey izah etmeye çalışma, suçlu değilsin ki
Eşine söyle o söylesin, her durumda. Madem böyle davranıyo aranızdaki mesafeyi koru

Zaten bişey izah etmeye çalışma, suçlu değilsin ki
Eşine söyle o söylesin, her durumda. Madem böyle davranıyo aranızdaki mesafeyi koru
eşimde arada kalıyo bu sefer o kadar lanet yani anlayış sıfır o derece evet dediğin gibi açıklama yapmak zorunda değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…