hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.Selam kizlar. Uzun zamandir giremyrm nete uzak kaldim burdanda :) bu arada bebisim cinsiyeti belli oldu erkekmis :) hayirli evlat olur insallah
Dün doktorum balık yiyemiyorsan balık hapına devam et mutlaka dedi balık yemeye başlarsanda hapı kullanma dedibu arada balık yiyebiliyor musunuz???
tavukla bağlarım ebediyen koptu gibi geliyor da balığa da henüz cesaret edemedim hiç. Haftada 2 gün yiyin diyorlarBalık yağı az çok yerini tutar mı acaba?
Canım su gün gel diyorlar genelde benim kontrol 15 ekim ogluma hamileyken yanilmiyorsam 16.haftada aşı yapilmisti.ozamanki sağlık ocagi cok ilgiliydi,16. Haftada bir aletle kalp atışlarıni dinlemislerdi,iki ayda bir parmaktan kan alıp kan durumuma bakiyorlardi kilo tansiyon olculuyordu her gittiğimde. Bu seferkiler nasil olur bilmiyorum artik.arayip haber verirler heralde sanada yada bir ara ugra sor bence kontrol nezaman diyeBen yaptirmistimda ne arayan var nede soran:)
eşimde arada kalıyo bu sefer o kadar lanet yani anlayış sıfır o derece evet dediğin gibi açıklama yapmak zorunda değilim
gerekirse olucak canım isterse beniml hiç konuşmasın bu böyle olmak zorundaKalsın arada
Senin anenn haksızlık yapsa, sen aracı olurdun
Şimdi de o olmalı
yok ben bursadayım cnm evet istanbulda herşey pahalı ya tarama testleri flnda yazanlar oluyo çok uçuk rakamlar, Allah yardımcınız olsun herşey pahalı olunca yetişmek zorSevindim canım senin adına hastane ve doktorda kararsız kalmak zor olurdu eminim Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah :) çok uçuk fiyat söyleyen hastaneler var ama İstanbul biraz daha pahalı sanırım bide hastaneler çok yoğun diye duyuyoruz hep sende istanbuldan mıydın ?
Kızlar bebisim balık gibi oynuyor. Artik çok rahat hissediyorum. Geçen sabah uyandım mide bulantısiyla lavaboya koştum. 2 kez öğürdüm. Bebisim öyle bir tekme attı ki canımi acitti resmen.
kesiksiz normal doğum yok denecek kadar az zaten cnm.düzensiz yırtık oluşmasın diye dr.lar baştan kesik atıyor.normal doğum yapanlardan bununla ilgili bir sıkıntı duymadım ama daha çok sancıdan bahsediliyorbenim annem de 3 normal bir sezaryan yaptı normal yap illa diyip duruyor o öyle dedikçe benim de sezaryan yapasım geliyo:)
Ya bi de normal doğumda da yeterince açılmazsa giriş kısmını kesiyorlarmış ya e o zamna sezaryandan ne farkı kaldı diyorum
doktorum çok güleryüzlü sakin bi adam ters olsa rahat edemem zaten istersen 10 kere sor gıkı çıkmaz söyler:) :) doktorun da sempatik bi tip demek ki, bizimki ters ters bakabilir bile
Ben de işyerine raporluyum diyip rapor almayı unutuyorum hep
eğer planlı sezryansa lagman olmuyor cnm zaten geceden aç kalıyorsun .asıl normal doğumda lagman yapılmıyormu okadar ıkınıyorsunsezeryandada lağman falan yapıolarmış bende ondan korkuyorum :)))
Çok teşekkür ederim canım inan daha rahatladım. Sürekli değil çok şükür ama her gece bir kez uykumdan uyanıyorum ve korkuyorum. Sana doktorun magnezyum verdi mi ?canım kramp magnezyum eksikliğinden olur ama ilerleyen döenmlerde olacağı söyleniyor karın krampları rahimin büyümesinden kaynaklanırmış bende bol miktarda mevcut maalesef eğilip doğruldum mu sandalyeden bile kalkarken kramp girer kasık ağrım da çok olur benimde tek sıkıntım bu mallesef ne bulantı ne baş dönmesi ne aşerme hiçbiri yok kramplarda olmasa hamile olduğumdan şüphe etcem doktor meselea 10 dk da bir gibi peiryodik olursa yada sürekli ağrın olup kanaman olursa korkarız şimdilik bişey yok dedi ilk hamile kaldığımdan bu yna devam ediyo
eğer planlı sezryansa lagman olmuyor cnm zaten geceden aç kalıyorsun .asıl normal doğumda lagman yapılmıyormu okadar ıkınıyorsun
ben devlette çalışıyorum unutma lüksüm yok bizde ücretten kesme patron insiyatifi olmadığı için doktora tüm gün gidebilmem içim illa ya vizite kağıdını doktora imzalatmam yada rapor getirmem gerekiyo aksi halde bi ton azar işitirim müdürden yıllık iznimden düşerler bu sıkıntılarla uğraşmamak için akşam gidiyorum doktora zaten doktorum aynı zamanda devlette çalıştığı için sadece akşam bakıyo benimde işime geliyo patronun bişey demiyosa iyi bari özeldekiler dahada acımasız çünkü:) :) doktorun da sempatik bi tip demek ki, bizimki ters ters bakabilir bile
Ben de işyerine raporluyum diyip rapor almayı unutuyorum hep
eğer planlı sezryansa lagman olmuyor cnm zaten geceden aç kalıyorsun .asıl normal doğumda lagman yapılmıyormu okadar ıkınıyorsun
Gerçekten mi , aynı gün doğum tarihimiz, ben hissetmiyorum batmalar oluyor arada.19. Haftadan önce hissetmemek normalmis ama seninki hızlı davranmiş.Kızlar bebisim balık gibi oynuyor. Artik çok rahat hissediyorum. Geçen sabah uyandım mide bulantısiyla lavaboya koştum. 2 kez öğürdüm. Bebisim öyle bir tekme attı ki canımi acitti resmen.
bence şimdiden bunu düşünme o bebek bir şekilde çıkacak öyle ayrıntılı doğum hikayelerinide okuma bence herkesin vücud yapısı karşılaştıgı ebe hemşireler dr.lar farklı sonuçta.hep hayırlısını iste kolay bir doğum için dua et hareketlerini çok kısma yürüyüşler yap .zamanı gelincede vücudun neye müsaitse yaparsın doğumu .ben çok korkuyorum canım ya şu doğumun kolayı yok mu :)
KIZLAR İŞYERİME YAKIN UYGUN BİR DAİRE BULDUM GİRİŞ KAT AMA OLSUN İŞYERİMİN DİBİNDE CUMARTESİ GÜNÜ GÖRÜŞMEYE GİDİCEZ İNŞ. OLUR DUA EDİN BANA NOLURRRRRR
KIZLAR İŞYERİME YAKIN UYGUN BİR DAİRE BULDUM GİRİŞ KAT AMA OLSUN İŞYERİMİN DİBİNDE CUMARTESİ GÜNÜ GÖRÜŞMEYE GİDİCEZ İNŞ. OLUR DUA EDİN BANA NOLURRRRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?