2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR İŞYERİME YAKIN UYGUN BİR DAİRE BULDUM GİRİŞ KAT AMA OLSUN İŞYERİMİN DİBİNDE CUMARTESİ GÜNÜ GÖRÜŞMEYE GİDİCEZ İNŞ. OLUR DUA EDİN BANA NOLURRRRRR

Gönlüne göre olur umarım...

12 haftan da dolmuş madem işyerinde sıkıntıya sebep oluyor söyle canım hamile olduğunu artık bence...

Gerçekten mi , aynı gün doğum tarihimiz, ben hissetmiyorum batmalar oluyor arada.19. Haftadan önce hissetmemek normalmis ama seninki hızlı davranmiş.

Canim ben ilk gebeliğim geç hissettim. Daha doğrusu bebegimin hareketlerini gaz zannediyordum. Bunda erken oldu. Karnımda hiç yağ yok belkide ondan.

Çok teşekkür ederim canım inan daha rahatladım. Sürekli değil çok şükür ama her gece bir kez uykumdan uyanıyorum ve korkuyorum. Sana doktorun magnezyum verdi mi ?
vermedi canım magnezyum eksikliğinde bacağa falan giriyo kramp benimki ondan değil doktor periyodik olmadığı müddetçe günde bi kaç kez girmesi normal dedi heleki uyurken olması çok normal bilinçsizce hareket ediyoruz sonuçta rahim hassas sürekli büyüme içinde periyodik değil Allahtan kasık ağrılarımda sürekli değil ama gün içinde sürekkli hassas orası doktor kanaman olmadığı müddetçe korkam dedi ama insan ister istemez korkuyo bunun dışında hiçbir hamilelik belirtim yok bu belirtide başkasında yok insan tuhaf oluyo benim midem bulanmıyo normalmi dedim doktora olabilir dedi ama herkes garipsiyo

inş canım sevgili kayınvalidem oğlunu dolduruşa getirmezse taşınıcaz inş.

Herşeyinize karışıyo demek
Eşin bari düyüdüğünün ayrı bi aile kurduğunun farkına varsa da dur diyebileceği noktaları olsa..

ben de devletteyim de müdüre yansıtmadan müdür yardımcısı idare etti, rapor almayı unutmuşum bir poliklinik falan bulup gideyim mi rapor için dedim unutun gitsin bugünü dedi, çok iyi bir adam. yarın ayrılıyormuş o da inşallah ağlayıp rezil olmam:)

Selam canlar
Bu haftam cok yogun geciyor umarim herkesler iyidir
Kizim anaokuluna basladi bu hafta uyum haftamiz gidip geliyoruz bahcede bekliyorum .buraya bakip yazamadan cikiyorum ..

Allah'tan gelen her türlü kabulümüz fakat sadece meraktan ekledim , yorumlarınızı bekliyorum :)

Sanırım bu sefer oldu...

Eklentiler

• fotoğraf.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 112
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…