sağol canım inşallahhadi canım inşallah
inş canım sevgili kayınvalidem oğlunu dolduruşa getirmezse taşınıcaz inş.Süpermiş
Hayırlısı ise olsun inşallah
KIZLAR İŞYERİME YAKIN UYGUN BİR DAİRE BULDUM GİRİŞ KAT AMA OLSUN İŞYERİMİN DİBİNDE CUMARTESİ GÜNÜ GÖRÜŞMEYE GİDİCEZ İNŞ. OLUR DUA EDİN BANA NOLURRRRRR
Sinirim bozuldu ya sevkiyatta çalışan arkadaşlardan birine burada iş var servis çıkmadan alır mısın dedim. Ben çok yoğunum alamam dedi ben de getiremem ağır dedim. Hamile olduğumu bilmiyorlar. Müdürümü aramış bana emir verici tarzda konuşuyor demiş ki ben kimseyle o şekilde konuşmam üstüm olsun altım olsun. Bende müdüre durumu izah ettim ki normalde benim işim olmamasına rağmen gider götürürüm onların işi yoğun diye. Bazı insanlara hakettiğinden farklı değer vermiyeceksin tepene çıkıyorlar. Sonra aradım ben emir verici konuşmam yanlış anlamışsın dedim. Gelip alırmısın lütfen dedim. Geldi aldı bu çok ağır bir iş diyor allahım dövermisin ne yaparsın. Sonrada özel bir durumum var mahmut taşıyamıyorum dedim. Gitti.
Gerçekten mi , aynı gün doğum tarihimiz, ben hissetmiyorum batmalar oluyor arada.19. Haftadan önce hissetmemek normalmis ama seninki hızlı davranmiş.
vermedi canım magnezyum eksikliğinde bacağa falan giriyo kramp benimki ondan değil doktor periyodik olmadığı müddetçe günde bi kaç kez girmesi normal dedi heleki uyurken olması çok normal bilinçsizce hareket ediyoruz sonuçta rahim hassas sürekli büyüme içinde periyodik değil Allahtan kasık ağrılarımda sürekli değil ama gün içinde sürekkli hassas orası doktor kanaman olmadığı müddetçe korkam dedi ama insan ister istemez korkuyo bunun dışında hiçbir hamilelik belirtim yok bu belirtide başkasında yok insan tuhaf oluyo benim midem bulanmıyo normalmi dedim doktora olabilir dedi ama herkes garipsiyoÇok teşekkür ederim canım inan daha rahatladım. Sürekli değil çok şükür ama her gece bir kez uykumdan uyanıyorum ve korkuyorum. Sana doktorun magnezyum verdi mi ?
KIZLAR İŞYERİME YAKIN UYGUN BİR DAİRE BULDUM GİRİŞ KAT AMA OLSUN İŞYERİMİN DİBİNDE CUMARTESİ GÜNÜ GÖRÜŞMEYE GİDİCEZ İNŞ. OLUR DUA EDİN BANA NOLURRRRRR
inş canım sevgili kayınvalidem oğlunu dolduruşa getirmezse taşınıcaz inş.
canım varsa ne olucak ki aklını karıştıracak bişeyler buluyo hepHerşeyinize karışıyo demek
Eşin bari düyüdüğünün ayrı bi aile kurduğunun farkına varsa da dur diyebileceği noktaları olsa..
canım varsa ne olucak ki aklını karıştıracak bişeyler buluyo hep
Karnımın sağ tarafında karıncalanmalar dışında ne tekme ne birşey hissediyorum :)
ben devlette çalışıyorum unutma lüksüm yok bizde ücretten kesme patron insiyatifi olmadığı için doktora tüm gün gidebilmem içim illa ya vizite kağıdını doktora imzalatmam yada rapor getirmem gerekiyo aksi halde bi ton azar işitirim müdürden yıllık iznimden düşerler bu sıkıntılarla uğraşmamak için akşam gidiyorum doktora zaten doktorum aynı zamanda devlette çalıştığı için sadece akşam bakıyo benimde işime geliyo patronun bişey demiyosa iyi bari özeldekiler dahada acımasız çünkü
canım müdürüm falan biliyor gerekli kişilere söyledim zaten.12 haftan da dolmuş madem işyerinde sıkıntıya sebep oluyor söyle canım hamile olduğunu artık bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?