nette hesaplaması var cnm ssk brüt ödenen maaşına göre http://www.calismadunyasi.com/dogum-parasi-ne-kadar-alirim.htmlSgk hamisler dogum parasi ne kadar veriyor sgk biliyor musunuz?
Kızlar bebisim balık gibi oynuyor. Artik çok rahat hissediyorum. Geçen sabah uyandım mide bulantısiyla lavaboya koştum. 2 kez öğürdüm. Bebisim öyle bir tekme attı ki canımi acitti resmen.
decavit +demir alıyorum ben 17.haftada gidecegim bakalım ne diyecek doktor kalsiyum falangünaydın kızlar ben decavit içmeyi hep unutuyorum . neler yapıyosunuz bakalım
Benimdevermedi canım magnezyum eksikliğinde bacağa falan giriyo kramp benimki ondan değil doktor periyodik olmadığı müddetçe günde bi kaç kez girmesi normal dedi heleki uyurken olması çok normal bilinçsizce hareket ediyoruz sonuçta rahim hassas sürekli büyüme içinde periyodik değil Allahtan kasık ağrılarımda sürekli değil ama gün içinde sürekkli hassas orası doktor kanaman olmadığı müddetçe korkam dedi ama insan ister istemez korkuyo bunun dışında hiçbir hamilelik belirtim yok bu belirtide başkasında yok insan tuhaf oluyo benim midem bulanmıyo normalmi dedim doktora olabilir dedi ama herkes garipsiyo
AYNEN KATILIYORUM VALLA ŞU GÜN BİTSE DE GİTSEKÇok sıkıcı ve vakit geçmez bir gün.
Benimde mide bulantım istifram olmadı çok şükür hamilelik belirtim yoktu. Bende içmesemmi acaba ya rahmimin genişlediğini hissediyorum. Annem ilacı alma diyor aklımı karıştırıyor.vermedi canım magnezyum eksikliğinde bacağa falan giriyo kramp benimki ondan değil doktor periyodik olmadığı müddetçe günde bi kaç kez girmesi normal dedi heleki uyurken olması çok normal bilinçsizce hareket ediyoruz sonuçta rahim hassas sürekli büyüme içinde periyodik değil Allahtan kasık ağrılarımda sürekli değil ama gün içinde sürekkli hassas orası doktor kanaman olmadığı müddetçe korkam dedi ama insan ister istemez korkuyo bunun dışında hiçbir hamilelik belirtim yok bu belirtide başkasında yok insan tuhaf oluyo benim midem bulanmıyo normalmi dedim doktora olabilir dedi ama herkes garipsiyo
Aynen canım benimde bacağıma kramp giriyor doktoruma sormadım daha gidince soracağım ama magnezyum eksikliğinden olabilir diye düşünüyorumbenim bacağıma kramp girdi 2-3 kere... her biri ayrı gecede tabi
doğum tarihlerimiz aynı hatta benim 3 marta çekildi ama hala hissetmiyorummmmm
Eşinde öyle alışmış olabilir ama evinizin içine müdahele ettirmesin
kesinlikle katılıyorumÇok sıkıcı ve vakit geçmez bir gün.
Aynen canım benimde bacağıma kramp giriyor doktoruma sormadım daha gidince soracağım ama magnezyum eksikliğinden olabilir diye düşünüyorum
aynen saat 5 olsada gitsem evime yatsam :)Çok sıkıcı ve vakit geçmez bir gün.
ya biz kart okutuyoruz önceden bizdede şef falan idare ederdi ama artık kimse edemiyor isterse müdür olsun bide bizim kapıya gece bomba koymuşlar ondan sonra dahada sıkılaştı herşeyben de devletteyim de müdüre yansıtmadan müdür yardımcısı idare etti, rapor almayı unutmuşum bir poliklinik falan bulup gideyim mi rapor için dedim unutun gitsin bugünü dedi, çok iyi bir adam. yarın ayrılıyormuş o da inşallah ağlayıp rezil olmam:)
evett dört gözle bekliyorumAYNEN KATILIYORUM VALLA ŞU GÜN BİTSE DE GİTSEK
Ayrıntılı ultrason hangi haftalar arasında yapılmalı
Çok tesekkür ederim canım..daha cok develt hastanesi doktoru aryorum aslında. Yarın bir Ankara Tıp Fakültesini deneyeceğim..Hayırlısı bakalımbeytepe gün hastanesinde rıza dur adında bi doktor var kendisini erzurumdan da tanıyorum burdan ankaraya gitti.öğretmen arkadaşlarım ona gidiyorlardı çok memnundular herşeyin doğalını seviyor kesinlikle sezaryan yanlısı degil bi sorun olmadığı sürece tabi.ince ayrıntılara kadar bakıyor çok kibar ve samimi biri.şimdi ankarada beytepe gün hastanesinde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?