2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde

Detaylı için şimdiden yer bakıyorum ben
Tıp fakülteleri daha iyi ve en yoğun yerler haliyle
Ekim'e kadar doluymuş, aklınızda olsun 4 aylıkken 5 ay için randevu bakmal lazım detaylı için
Doktorum bana burda yok , şimdiden bul dedi

Benimde mide bulantım istifram olmadı çok şükür hamilelik belirtim yoktu. Bende içmesemmi acaba ya rahmimin genişlediğini hissediyorum. Annem ilacı alma diyor aklımı karıştırıyor.

selam kizlar nasilsiniz bugün bakalim?
biz iyiyiz cok sükür.. doktordan geliyorum.. hersey yolunda kipir kipirdi melegim :) masallah..
cinsiyetine bakmadi ama birdahakine bakar söylerim dedi birdahaki randevumda 6 hafta sonra
gerci türkiyede gittigim doktor kiza benziyor demisti ama esim yinede bir umut bekliyor belki erkektir diye :)) saglikli olsunlarda..

birde kizlar okudugum kadariyla cogunuza elevit vermis doktorunuz.. bende önce onu kullandim ama arastirdigimda onun icinde domuz jelatini oldugunu ögrendim ve hemen degistirdim doktoruma söyleyip.. yani siz bilirsiniz tabi ama bence doktorunuza danisip baska ilac isteyin..

ya biz kart okutuyoruz önceden bizdede şef falan idare ederdi ama artık kimse edemiyor isterse müdür olsun bide bizim kapıya gece bomba koymuşlar ondan sonra dahada sıkılaştı herşey

Çok tesekkür ederim canım..daha cok develt hastanesi doktoru aryorum aslında. Yarın bir Ankara Tıp Fakültesini deneyeceğim..Hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…