dün doktorum 20 aralığa gün verdi ama hata oldu sanırım 20 aralıkta 26 haftalık oluyorum nettede 18 ile 22 arası yazıyor bencede en iyisi 22Bende bilmiyordum
Bir arkadaş 20-24 dedi
22 de almayı düşünüyorum
Erkek...
dün doktorum 20 aralığa gün verdi ama hata oldu sanırım 20 aralıkta 26 haftalık oluyorum nettede 18 ile 22 arası yazıyor bencede en iyisi 22
İstanbulda değilim canım Kastamonudayım benİstanbuldaysan hangi doktor öğrenebilir miyim
Bize şimdiden veremeyiz dendi
tam olarak bebeğin yer değiştirmesi hareketi bu canımKızlar yaa bazen sağımda bazende solumda böyle içerden bişi ittiriomus gibi hissediyorum. Damar atması mı acaba. Sizde de oluyor mu iki taraftada
KIZLAR ANLAYAMADIM BEN ŞİMDİ AYRINTILI ULTRASONDAMI ÇEKTİRİCEZ
12 haftalık bebek öyle ittirir mi yaa şaşırdımmmtam olarak bebeğin yer değiştirmesi hareketi bu canımMaşallah
Kızlar yaa bazen sağımda bazende solumda böyle içerden bişi ittiriomus gibi hissediyorum. Damar atması mı acaba. Sizde de oluyor mu iki taraftada
ya tam olarak öyle değil böyle böyle sol kasık 3 kez vurmak 1 dakka sonra 3 kez sağda aynı şeyi hissettim anlık değil yaniBalık gibi bişey kayıyo birden dimi
Bebekmiş o
Ben de dün bebişi görmeye gittim. Dr birşey demedi ama elleri bana benziyor sanki diye dalga geçince,iskelet gibi mi senin ellerin dediği için içime kurt düştü.Herşey normal deyince kilosu iyi mi diye sormadım.Acaba zayıf mı miniş?Ben hiç balık yemiyorum,sevmiyorum.Doktoruma sordum balık yağı hapı içeyim mi diye,senin içtiğin vitaminlerden gerekli vitamini alırsın dedi vermedi. Arkadaşımla aramızda 2 hafta var onun dr balık yağı hapı vermiş.Bir daha ki randevu da bir ay sonra.Sizce ne yapayım?Kendi kendime kullansam ne olur acaba diye düşünüyorum?Dün doktorum balık yiyemiyorsan balık hapına devam et mutlaka dedi balık yemeye başlarsanda hapı kullanma dedi
ittirmiyor canım, yer değiştiriyor..yer değiştirikçe de karnının bi tarafında sertlik oluyor sonra sertlik başka yere gecıyor..bu da ittirme gibi geliyor12 haftalık bebek öyle ittirir mi yaa şaşırdımmm
O BALIK KAYMASI GİBİ ŞEY BENDE DE OLUYOBalık gibi bişey kayıyo birden dimi
Bebekmiş o
Kızlar yaa bazen sağımda bazende solumda böyle içerden bişi ittiriomus gibi hissediyorum. Damar atması mı acaba. Sizde de oluyor mu iki taraftada
ayyy bi garip oldum yaaaittirmiyor canım, yer değiştiriyor..yer değiştirikçe de karnının bi tarafında sertlik oluyor sonra sertlik başka yere gecıyor..bu da ittirme gibi geliyor
Ben de dün bebişi görmeye gittim. Dr birşey demedi ama elleri bana benziyor sanki diye dalga geçince,iskelet gibi mi senin ellerin dediği için içime kurt düştü.Herşey normal deyince kilosu iyi mi diye sormadım.Acaba zayıf mı miniş?Ben hiç balık yemiyorum,sevmiyorum.Doktoruma sordum balık yağı hapı içeyim mi diye,senin içtiğin vitaminlerden gerekli vitamini alırsın dedi vermedi. Arkadaşımla aramızda 2 hafta var onun dr balık yağı hapı vermiş.Bir daha ki randevu da bir ay sonra.Sizce ne yapayım?Kendi kendime kullansam ne olur acaba diye düşünüyorum?
ilaç derken magnezyumdan mı bahsediyosun ya ben vitamnilerin insana yada bebeğe zarar vereceğini sanmıyorum doktorlar verdiğine göre zararı yoktur heralde bide öyle durumlar oluyoki ilaç içmek zorunda kalıyosun antibiyotik bile iltihaplı durumlarda iltihap antibiyotikten daha çok zarar veriyomuş mesela yani ilaç içmemek iyi tabi Allah da mecbur bırakmasın hiçbirimizi ama vitamin farklı bence benim kna değerlerim iyi ama demir verdi doktor muhakkak içeceksin dedi bende uyuyorum valla arkadaşımın doktoru artırmayı unutmuş demiri doğumdan sonra iki kez bayılmış ki onunda hamileyken ilk bakıldığında kan değerleri iyiydi demekki gerekiyo diyorum içiyorum vallaBenimde mide bulantım istifram olmadı çok şükür hamilelik belirtim yoktu. Bende içmesemmi acaba ya rahmimin genişlediğini hissediyorum. Annem ilacı alma diyor aklımı karıştırıyor.
ayyy bi garip oldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?