2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yaa bazen sağımda bazende solumda böyle içerden bişi ittiriomus gibi hissediyorum. Damar atması mı acaba. Sizde de oluyor mu iki taraftada

Kizlar merhabalar .
Dun 3 lu test icin gittim hastaneye. Sonuclar cumartesi cikacak. Ozel hastane ama 3 lü icin ucret almadilar.. Ben hep yapiyorum dedi doktor bende yapalim dedim. Cinsiyetini yine gostermedi benimki kiza benziyo hala dedi ama hala kesin degil sanirim ben dogunca emin olacam :) o kramplar bendede var ya dun cok yasadim korktum birazda ondan gittim doktora

Dün doktorum balık yiyemiyorsan balık hapına devam et mutlaka dedi balık yemeye başlarsanda hapı kullanma dedi
Ben de dün bebişi görmeye gittim. Dr birşey demedi ama elleri bana benziyor sanki diye dalga geçince,iskelet gibi mi senin ellerin dediği için içime kurt düştü.Herşey normal deyince kilosu iyi mi diye sormadım.Acaba zayıf mı miniş?Ben hiç balık yemiyorum,sevmiyorum.Doktoruma sordum balık yağı hapı içeyim mi diye,senin içtiğin vitaminlerden gerekli vitamini alırsın dedi vermedi. Arkadaşımla aramızda 2 hafta var onun dr balık yağı hapı vermiş.Bir daha ki randevu da bir ay sonra.Sizce ne yapayım?Kendi kendime kullansam ne olur acaba diye düşünüyorum?

Eli kolu kemikten ibaret görünüyor daha canım :) boşuna kuruntu yapma..benım doktorum da "şu ellere bakın kürdan gibi" deyip gülmüştü..

Benimde mide bulantım istifram olmadı çok şükür hamilelik belirtim yoktu. Bende içmesemmi acaba ya rahmimin genişlediğini hissediyorum. Annem ilacı alma diyor aklımı karıştırıyor.
ilaç derken magnezyumdan mı bahsediyosun ya ben vitamnilerin insana yada bebeğe zarar vereceğini sanmıyorum doktorlar verdiğine göre zararı yoktur heralde bide öyle durumlar oluyoki ilaç içmek zorunda kalıyosun antibiyotik bile iltihaplı durumlarda iltihap antibiyotikten daha çok zarar veriyomuş mesela yani ilaç içmemek iyi tabi Allah da mecbur bırakmasın hiçbirimizi ama vitamin farklı bence benim kna değerlerim iyi ama demir verdi doktor muhakkak içeceksin dedi bende uyuyorum valla arkadaşımın doktoru artırmayı unutmuş demiri doğumdan sonra iki kez bayılmış ki onunda hamileyken ilk bakıldığında kan değerleri iyiydi demekki gerekiyo diyorum içiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…