Ben de dün bebişi görmeye gittim. Dr birşey demedi ama elleri bana benziyor sanki diye dalga geçince,iskelet gibi mi senin ellerin dediği için içime kurt düştü.Herşey normal deyince kilosu iyi mi diye sormadım.Acaba zayıf mı miniş?Ben hiç balık yemiyorum,sevmiyorum.Doktoruma sordum balık yağı hapı içeyim mi diye,senin içtiğin vitaminlerden gerekli vitamini alırsın dedi vermedi. Arkadaşımla aramızda 2 hafta var onun dr balık yağı hapı vermiş.Bir daha ki randevu da bir ay sonra.Sizce ne yapayım?Kendi kendime kullansam ne olur acaba diye düşünüyorum?
ya tam olarak öyle değil böyle böyle sol kasık 3 kez vurmak 1 dakka sonra 3 kez sağda aynı şeyi hissettim anlık değil yani
hakkaten maşallah ben ne kadar duygusuzum bir şey hissedemiyorum
yok canım ilk bebişiö benimdeBenim ikinci oldugundan cok net anlıyorum hareketini..senin de mi ikinci canım? İlk olanlar genelde gec farkeder hareketleri.
Yok c
yok canım ilk bebişiö benimde
genelde uzandığında falan daha kolay duyuluyor canım bende iki gündür hissediyorum :))
aynen saat 5 olsada gitsem evime yatsam :)
dün doktorum 20 aralığa gün verdi ama hata oldu sanırım 20 aralıkta 26 haftalık oluyorum nettede 18 ile 22 arası yazıyor bencede en iyisi 22
Benimkini perinatolog yaptı. Her şeyi gösteriyor ve tek tek anlatıyor. Nasıl olması gerektiğini söylüyor tek tek göstererek. Ayrıca dvd olarak da verdikızlar ayrıntılı ultrasona girdiğinizde doktor sizede gösteriyomu kendimi bakıyo sadece biliyo musunuz
Eli kolu kemikten ibaret görünüyor daha canım :) boşuna kuruntu yapma..benım doktorum da "şu ellere bakın kürdan gibi" deyip gülmüştü..
bugun benim karnımın altında ağrılar var, birde baktım ayaklarım davul gibi olmus :)
Benimkini perinatolog yaptı. Her şeyi gösteriyor ve tek tek anlatıyor. Nasıl olması gerektiğini söylüyor tek tek göstererek. Ayrıca dvd olarak da verdi
Allahim izin verirse bende mart annesi olucambenide araniza katarsaniz sevinirim
henüz yağ tabakası oluşmadı ki
kızlar ayrıntılı ultrasona girdiğinizde doktor sizede gösteriyomu kendimi bakıyo sadece biliyo musunuz
Akşam uzan ve biraz dinlen ufak ufak hareket ve dokonuşları hissedeceksin
Tuza dikkat et , birde kaldıra biliyorsan biraz uzat ayaklarını
Herşeyine bir bir kendi bakıyomuş
Sonrada renkli ultrason kağıdı veriyomuş onda yüzü bile belli oluyomuş dedi bi arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?