iyide canım ayrıntılı ultrason ilerleyen aylarda yapılan bişey benim sürekli gittiği doktorum kendi perinatolog zaten her gittiğimde mide bağırsak falan gösteriyoda daha çok küçük ben anlamıyom tabi ama benim sorduğum bu 22.haftada yapılan atrıntılı ultrason parmak sayısına falan bakılıyo ileriki zamanda onda doktor sizede gösteriyomu merak ettim biri bana göstermiyo doktor kendi bakıyo sadece demişti ama o devlette yaptırdı özelde gösteriyolarmıBenimkini perinatolog yaptı. Her şeyi gösteriyor ve tek tek anlatıyor. Nasıl olması gerektiğini söylüyor tek tek göstererek. Ayrıca dvd olarak da verdi
hoş geldin :)Allahim izin verirse bende mart annesi olucambenide araniza katarsaniz sevinirim
Gösteriyor tabiki cnm ekrandan bakıyorsun anlatıyor bir yandanda inceledigi bölgeleri.kızımda cd vermiştikızlar ayrıntılı ultrasona girdiğinizde doktor sizede gösteriyomu kendimi bakıyo sadece biliyo musunuz
Yok canım bende vitamini içiyorum. Bahsettiğim magnezyum içindi.kullanıp kullanmamakta tereddütlüyüm fakat gece kramplarım geçene kadar içmeliyim sanırım.ilaç derken magnezyumdan mı bahsediyosun ya ben vitamnilerin insana yada bebeğe zarar vereceğini sanmıyorum doktorlar verdiğine göre zararı yoktur heralde bide öyle durumlar oluyoki ilaç içmek zorunda kalıyosun antibiyotik bile iltihaplı durumlarda iltihap antibiyotikten daha çok zarar veriyomuş mesela yani ilaç içmemek iyi tabi Allah da mecbur bırakmasın hiçbirimizi ama vitamin farklı bence benim kna değerlerim iyi ama demir verdi doktor muhakkak içeceksin dedi bende uyuyorum valla arkadaşımın doktoru artırmayı unutmuş demiri doğumdan sonra iki kez bayılmış ki onunda hamileyken ilk bakıldığında kan değerleri iyiydi demekki gerekiyo diyorum içiyorum valla
Bu da ayrıntılı usg. Kendi doktorum bakmıyor bu hastanede. Bu işlemi (ikili test), perinatolog yapıyor. Parmak sayısına kadar gördük. Tek tek saydım. Hatta Dr benle şakalaştı bu yüzden :) Her şeyi gördük. Hem gösteriyor hem de anlatıyor. Ben hatta usg öncesi dedim ki işlem yapılırken bir yandan da bilgi verecek misiniz, yoksa bir rapor olarak mı göreceğiz? dedim. Dedi ki ben kadın doğumcu ve perinatologum. Hem bilgi verir hem de anlatırım her şeyi dedi. Senin dediğini radyologlar yapar dedi. Onlar sadece rapor yazar dedi.Ayrıca 3 boyutlu resmimlerini de aldık. Bu işlemde down sendromu dışında bir anomali var mı yok mu, yani ağır bir anomali varsa bu aşamada tespit ediyorlarmış. Bunun yanında tabi ki kan da verdik. 3-4 gün sonra da o çıkacak. Daha sonra 20-22 haftalar arası tekrar aynı perinatolog tekrar ayrıntılı usg yapacakmış. Bu hastanede bu şekilde prosedür.iyide canım ayrıntılı ultrason ilerleyen aylarda yapılan bişey benim sürekli gittiği doktorum kendi perinatolog zaten her gittiğimde mide bağırsak falan gösteriyoda daha çok küçük ben anlamıyom tabi ama benim sorduğum bu 22.haftada yapılan atrıntılı ultrason parmak sayısına falan bakılıyo ileriki zamanda onda doktor sizede gösteriyomu merak ettim biri bana göstermiyo doktor kendi bakıyo sadece demişti ama o devlette yaptırdı özelde gösteriyolarmı
Canım Yeditepe Üniv. hastanesi. Ama biraz pahalı malesef. Bizim özel sağlık sigortamız var Allah'tanhangi hastane canım?
Medipolde de öyle ama daha uygun fiyatlı ve aynı kalitede biyer bulsam iyi olur
Bu da ayrıntılı usg. Kendi doktorum bakmıyor bu hastanede. Bu işlemi (ikili test), perinatolog yapıyor. Parmak sayısına kadar gördük. Tek tek saydım. Hatta Dr benle şakalaştı bu yüzden :) Her şeyi gördük. Hem gösteriyor hem de anlatıyor. Ben hatta usg öncesi dedim ki işlem yapılırken bir yandan da bilgi verecek misiniz, yoksa bir rapor olarak mı göreceğiz? dedim. Dedi ki ben kadın doğumcu ve perinatologum. Hem bilgi verir hem de anlatırım her şeyi dedi. Senin dediğini radyologlar yapar dedi. Onlar sadece rapor yazar dedi.Ayrıca 3 boyutlu resmimlerini de aldık. Bu işlemde down sendromu dışında bir anomali var mı yok mu, organlarda yani ağır bir anomali varsa, normalin dışında bir şey bu aşamada tespit ediyorlarmış. Bunun yanında tabi ki kan da verdik. 3-4 gün sonra da o çıkacak. Daha sonra 20-22 haftalar arası tekrar aynı perinatolog tekrar ayrıntılı usg yapacakmış. Bu hastanede bu şekilde prosedür.
Bu da ayrıntılı usg. Kendi doktorum bakmıyor bu hastanede. Bu işlemi (ikili test), perinatolog yapıyor. Parmak sayısına kadar gördük. Tek tek saydım. Hatta Dr benle şakalaştı bu yüzden :) Her şeyi gördük. Hem gösteriyor hem de anlatıyor. Ben hatta usg öncesi dedim ki işlem yapılırken bir yandan da bilgi verecek misiniz, yoksa bir rapor olarak mı göreceğiz? dedim. Dedi ki ben kadın doğumcu ve perinatologum. Hem bilgi verir hem de anlatırım her şeyi dedi. Senin dediğini radyologlar yapar dedi. Onlar sadece rapor yazar dedi.Ayrıca 3 boyutlu resmimlerini de aldık. Bu işlemde down sendromu dışında bir anomali var mı yok mu, yani ağır bir anomali varsa bu aşamada tespit ediyorlarmış. Bunun yanında tabi ki kan da verdik. 3-4 gün sonra da o çıkacak. Daha sonra 20-22 haftalar arası tekrar aynı perinatolog tekrar ayrıntılı usg yapacakmış. Bu hastanede bu şekilde prosedür.
canım ya bana dr yazdı benim için sağlık ocağıda kullan dedi ama hamileler gerekli olmadıkça kulanmamalıdır yazıyor anlamadım bu işiCanım benim bildigim devit damla bebekler icin kullaniliyor, şimdi nasıl bilmiyorum ama oğlumun zamanında saglik Ocakları veriyordu kaç damlaydi hatırlamıyorum ama çay kaşığına damlatip veriyordum ben.
Canım Yeditepe Üniv. hastanesi. Ama biraz pahalı malesef. Bizim özel sağlık sigortamız var Allah'tan
400 tl usg ve kan testi. Ben 100 tl verdim. Tabi bu rakamlar sigortanın hastaneyle anlaşmasına ve senin sigortayla anlaşmana göre değişiyor.Seninki de az değilmiş.Hmm muhtemelen pahalıdır evet...
ikili teste ne kadar verdin mesela?
Medipode 280di ikili test birgün önce de kendi doktoruma 85 verdim muayene için
ya çok iyi çok pahalı hastanelerde hizmette o na göre oluyo tabi nolur sanki heryerde aynı muamele yapılsa bizler şanslıyız gene özele gidebiliyoruz iyi kötü devlete gidince hiç bilgi alamıyosun ama işte devlette daha güvenilir geliyo bana tabi kallavi özel hastaneleri hariç tutuyorum bazıları para tuzağı maalesefCanım Yeditepe Üniv. hastanesi. Ama biraz pahalı malesef. Bizim özel sağlık sigortamız var Allah'tan
Dr ne dedi
İsimleriniz altindaki bebeginizin muhtemel dogum imzasini nasil yaptiniz kizlar..
Katılıyorum sana. Devlette yüzüne bile bakmıyor bazıları. Şanslıyız gerçekten. Tabi her özel de aynı değil. Çünkü farklı branşlarda doktorlarına da çok gittim. Adamlar akademisyen. Seni para gibi görmüyor. Gereksiz işlem yapan olmadı. Ben kendi adıma çok memnunum. Bir de İstanbul'da çok zor devlet hastanelerinde her şey. Randevu almak zor, randevu aldın ilgilene Dr bulmak zor. Açıklama istesen yapanı bulmak zor. Çok kalabalık. Belki daha küçük şehirlerde devlet hast daha iyi oluyordur. Özellerein de hepsi bir değil malesefya çok iyi çok pahalı hastanelerde hizmette o na göre oluyo tabi nolur sanki heryerde aynı muamele yapılsa bizler şanslıyız gene özele gidebiliyoruz iyi kötü devlete gidince hiç bilgi alamıyosun ama işte devlette daha güvenilir geliyo bana tabi kallavi özel hastaneleri hariç tutuyorum bazıları para tuzağı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?