2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

400 tl usg ve kan testi. Ben 100 tl verdim. Tabi bu rakamlar sigortanın hastaneyle anlaşmasına ve senin sigortayla anlaşmana göre değişiyor.Seninki de az değilmiş.
Dogumdan sonra bebegedr yaptirmayi düşünüyormusun canim ozel saglik sigortasi.

arkadaslar imkani olana kesinlikle tavsiye ederim ozel saglik sigortasida bebekler icin o siralar sanirim daha cok hastanede isimiz olacak kontroller vs.. vs..

merhaba arkadaşlar;

sizi hep okuyorum takip ediyorum ama aralıklarla yazabiliyorum.ne guzel bazılarınız bebekleri hissetmeye başlamış.bende tık yok:)sadece kasıklarım ağrılar var,birde istifar ederken çok kasılıyorum sanırım bacaklarıma o zaman kramp giriyor benimbu arada grip oldum akşam olsada eve gitsem diye bakıyorum(((((((dr. bana da decavit verdi bulantı yapar diye almaya korkuyorum ama bu akşam alıcam çunku çok hastayım((vitamin sizde bulantı yada yan etki yaptımı??

İlk öğrendiğimde bir eğitim araştırma hastanesine gittim. Doktor baktı keseyi gördü. Ne şu zaman sonra gel dedi, ne kan grubu sordu. Mesela çok önemli bir şeyi atladı. Eşim ve bende kan uyuşmazlığı var. Adam sormadı bile var mı böyle bir şey. Benim zaten aklıma gelmedi. Allah'tan düzenli gitmeye başladığım Dr ilk bunları sordu. Mesela arada kanamam oldu ve Rhogam yapıldı. Ben en baştaki doktora gitseydim belki de çok tehlikeli olacaktı ben ve bebeğim için. Ya da ikinci gebelikte

Çocuk olunca beraber film izlemeye vaktin kalmıyor bir uyusa da bende bir uyusam bir banyo yapsam bir samimi tarasam oluyo

o zaman bana da yardımcı olun sanırım özel hastaneler çok pahalı bakıyor renkli ultrasona hangi hastanelerden randevu aldınız?

Ben hem iyi hem uygun diye Bezmi Alem Tıp Fakültesini duydum ama yoğunmuş
Şimdiden randevu alınmıyormuş, sonraya da randevu bulunmaz sanırım

Maşallah o zaman ben ilkinde 16. haftadan itibaren hissetmiştim..şimdi 13te başladım..ama iki gündür pek hissizim..cok:) gergin günler geçirmemden kaynaklanıyor sanırım..
canım anneme göre kız ise bebek damar atması erkek ise balık gibi hissedilirmiş ilk cocugun kız mı senin de :)

Arkadaşlar hastaneleriniz niye o kadar pahalı anlamadım gerçekten ben de özele gidiyorum baştan beri muayene 47 tl 3 boyutlu ultrasonlar ilgi alaka gayet iyi, 2li test için de yine ek olarak 50 tl ödedik 280TL falan görünce şaşırdım doğum ücretleri ne kadar oralarda Allah bilir

Tabiki. Bebek zaten direkt oluyor. Olmasaydı bile kendimize yaptırmışken, ona yaptırmamak yanlış olurdu.

Sorma
İstanbul çok fena bu konuda
Ben ilk hamile olup olmadığımı öğrenmek için gittiğim hastanede resmen kazıklandım
Kan ve idrar istediler 240 TL ye
Hemde 1 hafta sonra gel dediler ek olarak benzer tahlilleri tekrar isteyip 340 TL daha istendi
İkinci de vermedim devlete gittim, istedikleri testte gereksizmiş birinci de zaten kansız olduğum belliymiş dmeir hapı verdi devletteki doktor
Odur budur da devlete gidiyorum
Son ay özele giderim, doğumu da orda yaparım inşallah

CNM DEVLETTEN RANDEVU ALMAK ZOR OLMUYOR MU BİRDE SANIRIM HAFTA SONLARI ÇALIŞMIYORLAR

Belli bir haftadan sonra dr lar hasta kabul etmiyor , bilgin vardır sanırım. Takip etmediğim hastaya doğum yaptıramam diyip.

arada özelede gitsen sana faydası olur sanırım.

kızlar bana da bi cevap nolurrrrrr(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…