- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
Allah kolaylık versin çok parası olana, özel sigortası olana iyi İstanbul deseneSorma
İstanbul çok fena bu konuda
Ben ilk hamile olup olmadığımı öğrenmek için gittiğim hastanede resmen kazıklandım
Kan ve idrar istediler 240 TL ye
Hemde 1 hafta sonra gel dediler ek olarak benzer tahlilleri tekrar isteyip 340 TL daha istendi
İkinci de vermedim devlete gittim, istedikleri testte gereksizmiş birinci de zaten kansız olduğum belliymiş dmeir hapı verdi devletteki doktor
Odur budur da devlete gidiyorum
Son ay özele giderim, doğumu da orda yaparım inşallah
CNM DEVLETTEN RANDEVU ALMAK ZOR OLMUYOR MU BİRDE SANIRIM HAFTA SONLARI ÇALIŞMIYORLAR
Belli bir haftadan sonra dr lar hasta kabul etmiyor , bilgin vardır sanırım. Takip etmediğim hastaya doğum yaptıramam diyip.
arada özelede gitsen sana faydası olur sanırım.
400 tl usg ve kan testi. Ben 100 tl verdim. Tabi bu rakamlar sigortanın hastaneyle anlaşmasına ve senin sigortayla anlaşmana göre değişiyor.Seninki de az değilmiş.
Allah kolaylık versin çok parası olana, özel sigortası olana iyi İstanbul desene
bizde İzmirdeyiz burada büyük şehir sonuçta ama daha sömürme kısmına geçmemiş buradakiler. Allah yardımcınız olsun sizin ve eşlerinizin
Çok geçmiş olsun. Ben de elevit kullanıyorum. İlk aldığımda sabah söylemesi ayıp 1 adet muz yiyim vitamini almıştım veee yarım saat sonra istifra ettim. Artık her gün tost yiyorum (başka bir şey yemek istemiyorum) ve 15 dk sonra vitamini alıyorum. Çok şükür bir şey olmuyor. Kesinlikle tok olmalısın. Bir de bugün ilk defa sabah aç karnına öğürdüm. Sapsarı az bişe de çıkardım. İlk kez oldu sabah böyle anlamadım. İstifra ederken kasılman da normal değil mi.kızlar bana da bi cevap nolurrrrrr(((
İŞYERİ NERDE CANIM KEŞKE BENİMDE ÖYLE BİR ŞANSIM OLSAYDIİnternetten bakıyorum erkenden ayarlıyorum randevuyu
Benim için daha kolay oluyor hatta, çünkü işyerime çok yakın mesafede bu devlet hastanesi
Sabah erken gelip kan veriyorum ordan işe mesela ya da öğlen 1 saatlik sürede bile işimi halledebiliyorum çok şükür
Bi arkadaşım da hastane değişmiş, neden demişler bu kadar zamandan sonra
Aslında doğum yapmayı düşündüğüm hastane işyerime çok ters, yoksa arada görünmek isterdim
Kaç hafta mesela en fazla ?
Evet gebelikten belli bir süre önce yapılması gerekiyormuş. Eğer düşünüyorsan ikinci bebek öncesi yaptırabilirsin :)Aslinda hamilelik oncesi ozel sigorta dusunuyordum ben de ama ya hemen olmazsa diye korktum
Arkadaşlar hastaneleriniz niye o kadar pahalı anlamadım gerçekten ben de özele gidiyorum baştan beri muayene 47 tl 3 boyutlu ultrasonlar ilgi alaka gayet iyi, 2li test için de yine ek olarak 50 tl ödedik280TL falan görünce şaşırdım doğum ücretleri ne kadar oralarda Allah bilir
canım kilo yapıyor balık yağı arkadaşım onu kullandığı için çok yememesine rağmen 19 kilo almıştı doğuma girerken...ben bi de balık yağı kullanıyorum ya, kilo yapmaz dedi eczacı ama bilemedimmm
canım tam dayaklık bunlar benimde hamile olduğumu bilmiyolar bana kocaman ağır çantasını taşıyodu en sonunda surat yaptım hamile bile olmasan bayansın okadar ağır zaten kaldıramazsın ki
GERÇEKTEN ÇOK İLGİNÇLER ANLAYAMIYORUM OTOBÜSLERDE BİLE KARNI KOCAMAN BAYANLARA YER VERMİYOLAR HADİ BİZİM ŞUAN BELLİ DEĞİL NELER GÖRÜYORUM İNSANLIK ÖLMÜŞcanım kilo yapıyor balık yağı arkadaşım onu kullandığı için çok yememesine rağmen 19 kilo almıştı doğuma girerken...
ay bencede! bende öğretmenim ilk hafta sınıf değiştiriyoruz diye 2 göz 5er raftan dosyalar kitaplar dolusu eşya taşıdım yeni sınıfıma bi kişide gelip hamilesin yardım edelim taşıma demedi 20 öğretmen var okulda hepside biliyor yüzüme bakıp kafalarını çevirip gittiler...Bende kimseden bişey beklemiyorum artık ...
Rutin tahlilleri saglik ocaginda yaptiriyorum ama ayrintili ultrason gibi seylerde makineleri ve uzmanlsri daha iyidir diye guvenip medipolde yaptirtiyorum. Ben bi de ikili test iyi cikmasina ragmen pipiriklenip 1950tlye harmony test yaptirdim
Bi arkadaşım da hastane değişmiş, neden demişler bu kadar zamandan sonra
Aslında doğum yapmayı düşündüğüm hastane işyerime çok ters, yoksa arada görünmek isterdim
Kaç hafta mesela en fazla ?
bildiğim kadarıyla 26 ama öğrenmen lazım , net değil bendeki bilgi...
bizde 4 aylık evliyiz canım kredi çekmiştik onu da ödüyoruz birde bebişi duyuncaMaşallah canım bebeklerimiz herşeyden değerli tabi ama insan düşünüyor daha bunun doğumu var doğduktan sonrası var biz bide yeni evliyiz borçlarımız duruyor daha insan düşünüyor tabi. Birde uygun yerler varken aynı işlemi yapan sömürülmekde hoş olmuyor. sağlıkla doğsunlar da herşeyin hayırlısı
yaa sende mi bursadandın bende öyle canım belki daha öncede yazmışsındır ama benim dikkatimden kaçtı sanırım :) bende bursadanım hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun canım sakıncası yoksa söyleyebilir misin :)yok ben bursadayım cnm evet istanbulda herşey pahalı ya tarama testleri flnda yazanlar oluyo çok uçuk rakamlar, Allah yardımcınız olsun herşey pahalı olunca yetişmek zor
Onu hiç bilmiyorum canım kullanan duymadım net.ten bir arastir bakalim yada ara doktoruna sor belki bazi durumlarda gereklidir.canım ya bana dr yazdı benim için sağlık ocağıda kullan dedi ama hamileler gerekli olmadıkça kulanmamalıdır yazıyor anlamadım bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?