2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2 li 3 lü yaptırdım
Detaylı içinde başka yere bak burda yok dediler
Peki 4 lü ne oluyo ne zaman yapılıyo bilen var mı
Yoksa detaylı 4 lü aynı mı
Bi sıkıntı cikmadiysa 2lide diğerlerini yaptırmaya gerek yok dedi benim doktorum benim de yaptirma gibi bi niyetim yok detayli bakilacak sadece yeterli görüyorum ben. 2li degilmiydi en önemlisi ben mi eksik biliyorum

medicabil, zühal hanıma cnm, daha önce melike yıldırıma gidiyordm ama pahalı muayene ücreti her hastaneye geliyo arkadaşım medicabilde melike hanıma doğum fiyatı sormuş 2000tl demiş. zühal hanım medicabilde çalışıyor kendi bünyesindeki doktor

Ilk defa siskinlik yaşıyorum kizlar ya sanki bebegim mideme cikmis gibi karnim o kadar gerginki cok rahatsiz oldum

Benim bebis tam gobegim altinda hissediyorum yukari cikmadi daha tecrubeli bi anne sayilirim ama endiseleniyorum sanki hep asada kalacak gibi ama aksamdan sonraki siskinlik benide rahatsiz edio sanki hogsumun sltindaymis gibi sisiyorum

Belli bir haftadan sonra dr.lar bakmak istemiyor diye biliyorum ben

AY CNM KABIZLIĞI HİÇ SÖYLEME NORMALDE DE VARDI AMA ŞİMDİ DAHA DA ŞİDDETLENDİ AĞRIDAN AĞLIYORUM İNAN LAVABOYA GİTMEYE KORKUYORUM.MAHFEDİYO BENİ.1 HAFTA ÇIKMADIĞIM OLUYO YAA
Canım cok gecmiş olsun sabahları miden bulanmazsa biraz zeytinyağı içmeyi dene iyi gelebilir, birde cok su içmek gerekiyor.

ok sevindim canim inşallah bidaha ki randevuna hic kanama alanin kalmaz bende cumartesi gidicem bakalim benim kanama alanlari ne durumda...

Sagol canim ins hicbirimiz yasamayiz uzucu seyler.hayirlisiyla seninki kapanmistir ins hersey yolundadir

Cok guzel gozun aydin :)
tesekkurler

Gozun aydin csnim ins bir daha yasamazsin darisi basima

Aminnn ins cvanim

Gözün aydın cinsiyette degişiklik yok demi söyledimi tekrar
Cibsiyeti bakmaya calisiyorum ama kordin bagi almis bacak arasina goremiyirum dedi birazda bize poposu dinuk duruyordu bidahaki randevuya ins :)

Benimde kaybolmus kanama alani bir dahaki gidisine seninde kaybolur ins canim :)
ohh ne guzell ay ins canim yaa

Gözün aydın senben60 çok sevindim
teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…