- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
Bi sıkıntı cikmadiysa 2lide diğerlerini yaptırmaya gerek yok dedi benim doktorum benim de yaptirma gibi bi niyetim yok detayli bakilacak sadece yeterli görüyorum ben. 2li degilmiydi en önemlisi ben mi eksik biliyorum2 li 3 lü yaptırdım
Detaylı içinde başka yere bak burda yok dediler
Peki 4 lü ne oluyo ne zaman yapılıyo bilen var mı
Yoksa detaylı 4 lü aynı mı
medicabil, zühal hanıma cnm, daha önce melike yıldırıma gidiyordm ama pahalı muayene ücreti her hastaneye geliyo arkadaşım medicabilde melike hanıma doğum fiyatı sormuş 2000tl demiş. zühal hanım medicabilde çalışıyor kendi bünyesindeki doktoryaa sende mi bursadandın bende öyle canım belki daha öncede yazmışsındır ama benim dikkatimden kaçtı sanırım :) bende bursadanım hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun canım sakıncası yoksa söyleyebilir misin :)
Tabiki. Bebek zaten direkt oluyor. Olmasaydı bile kendimize yaptırmışken, ona yaptırmamak yanlış olurdu.
Cokk sukurrrrr a dostlar kanama alanim kuculmus az kalmis hersey olundaymisss:))))))
Cok guzel gozun aydin :)Cokk sukurrrrr a dostlar kanama alanim kuculmus az kalmis hersey olundaymisss:))))))
Gozun aydin csnim ins bir daha yasamazsin darisi basimaCokk sukurrrrr a dostlar kanama alanim kuculmus az kalmis hersey olundaymisss:))))))
Belli bir haftadan sonra dr.lar bakmak istemiyor diye biliyorum benSorma
İstanbul çok fena bu konuda
Ben ilk hamile olup olmadığımı öğrenmek için gittiğim hastanede resmen kazıklandım
Kan ve idrar istediler 240 TL ye
Hemde 1 hafta sonra gel dediler ek olarak benzer tahlilleri tekrar isteyip 340 TL daha istendi
İkinci de vermedim devlete gittim, istedikleri testte gereksizmiş birinci de zaten kansız olduğum belliymiş dmeir hapı verdi devletteki doktor
Odur budur da devlete gidiyorum
Son ay özele giderim, doğumu da orda yaparım inşallah
Gözün aydın cinsiyette degişiklik yok demi söyledimi tekrarCokk sukurrrrr a dostlar kanama alanim kuculmus az kalmis hersey olundaymisss:))))))
Benimde kaybolmus kanama alani bir dahaki gidisine seninde kaybolur ins canim :)Cokk sukurrrrr a dostlar kanama alanim kuculmus az kalmis hersey olundaymisss:))))))
Canım cok gecmiş olsun sabahları miden bulanmazsa biraz zeytinyağı içmeyi dene iyi gelebilir, birde cok su içmek gerekiyor.AY CNM KABIZLIĞI HİÇ SÖYLEME NORMALDE DE VARDI AMA ŞİMDİ DAHA DA ŞİDDETLENDİ AĞRIDAN AĞLIYORUM İNAN LAVABOYA GİTMEYE KORKUYORUM.MAHFEDİYO BENİ.1 HAFTA ÇIKMADIĞIM OLUYO YAA
Ne güzel çalışıyorsunuz ben evdeyim atama bekliyorum çok sıkıcıkesinlikle katılıyorum :)
ok sevindim canim inşallah bidaha ki randevuna hic kanama alanin kalmaz bende cumartesi gidicem bakalim benim kanama alanlari ne durumda...
tesekkurlerCok guzel gozun aydin :)
Gozun aydin csnim ins bir daha yasamazsin darisi basima
Cibsiyeti bakmaya calisiyorum ama kordin bagi almis bacak arasina goremiyirum dedi birazda bize poposu dinuk duruyordu bidahaki randevuya ins :)Gözün aydın cinsiyette degişiklik yok demi söyledimi tekrar
ohh ne guzell ay ins canim yaaBenimde kaybolmus kanama alani bir dahaki gidisine seninde kaybolur ins canim :)
teşekkür ederimGözün aydın senben60 çok sevindim
Geçmiş olsun canım.Kızlar, canlar merhaba...
Uzuuun zamandır yazamıyorum ama hep okuyorum. Babam ameliyat oldu. Annemle babam bizdeydi yaklaşık bir aydır. Çok şükür artık iyi. Biz de iyiyizdir umarım teyzeleri. 9. haftada gidip bir göründük. Bu cumartesi 2li test var. Bakalım hayırlısı...
Çok iyi geliyorsunuz bana. İyi ki varsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?