2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yeni konu açtım...
konu başlığı "yaşları çok yakın bebekleri büyütürken..."
bir oğlum var. 12 hafta hamileyim. 2. bebeğim doğduğunda oğlum 2 yaşına yeni girmiş olacak.
2. bebeğimi büyütürken hayatımı kolaylaştıracak ürünler....bakımlarıyla ilgili tavsiyeler verir misiniz?
bana ve benim durumumdaki annelere yardımlarınızı bekliyorum...
benim durumumda veya bu durumu yaşamış arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum

Bugün randevum var insallah cinsiyeti ogrenirim cok merak ediyorum birde bende de kanama alani vardi inşallah kuculmustur dua edin hanimlar saglikli sıhhatli evlatlarimiz olur hepimizin inşallah

Günaydın kizlar günümüz mutlu haberlerle gecsin üzüntüler bizden uzak dursun...

Günaydın kizlar senben60 genital nub erkek diyor bence

Banada oyle geliyor genital kisimda sanki bi pipi var az bi çıkınti degil cunku :) dijtorum daha ince erkek tahmin etti son muayenemde goremedi cinsiyeti kesinlestiremedik:)saglikli olsunda kis erkek gönlüm her ikisinide ister:)

Bugün randevum var insallah cinsiyeti ogrenirim cok merak ediyorum birde bende de kanama alani vardi inşallah kuculmustur dua edin hanimlar saglikli sıhhatli evlatlarimiz olur hepimizin inşallah

Ins kapanmıştır kanama alaniniz vebins bidaha yasamayiz boyke birsey peki cok buyukmuydu kanama alani ve sizde heo yattiginizmi benim gibi benim doktor hep yatmami soyledi yeni yeni ayaklandim

Günaydın kızlarrr...

geçen pzt bi doktora gitmiştim, kendi doktorumla randevum 23'ünde ama dayanamayıp bugün geçen hafta gittiğim doktora gidicem sanırım yinee...

3 dişimin dişeti de kızardı şişti apse denen şey sanırım, iltihapsa zarra verir mi diye bi de dişçiye gitmeme gerek var mı acaba?

Gunaydin bence bi disciye gozukmelisiniz daha kotu olmasin bende gidecegim disciye benimde dis etlerim kaniyor ve kebdi doktoeum ihmal etme ilerlemeden disciye gozuk demisti

Anladım canım hangisi içine siniyorsa ona git hayırlısı olsun hepimiz için :) inşallah güzel doğumlar yaparız Allah'ın izniyle

Günaydın kızlar :)

senben60 canım gözünaydın Allah yaşatmasın birdaha kimdiler yüreğin nasıl ferahlamıştır çok sevindim senin adına :)

Kızlar ben size birşey sorcam ben decavit ilacını nerdeyse hiç içemedim çünkü ilaç içmekten nefret ediyorum midemi bulandırıyor üstelik çok büyük yutamıyorum sizce bir zararı olur mu ( eğer varsa hemen bugün zorlada olsa içicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…