Ben erkekim dio bu sipa benim kizla besik kertelim annesiYorumlar sizin kislar bidahaki gidisime kesinlesecek ins cinsiyet sizin tahminleridr alalimaman teyzoslari masallah demeyi unutmayin bebisime:*
Gozun aydin bende yarin alicam ins iyi olur bizim sonuclarda :)Kızlar iyi akşamlar bugün ikili test sonuçlarımı aldım doktor normal dedi çok şükür inşallah sonuna kadar herşey iyi gider hepimiz için .
Ben erkekim dio bu sipa benim kizla besik kertelim annesi
ayy masallah tombis saglikli bir prenses olur insallah :)Yorumlar sizin kislar bidahaki gidisime kesinlesecek ins cinsiyet sizin tahminleridr alalimaman teyzoslari masallah demeyi unutmayin bebisime:*
Maşallah canımm erkek bence bu bebiş sanada çok geçmiş olsunYorumlar sizin kislar bidahaki gidisime kesinlesecek ins cinsiyet sizin tahminleridr alalimaman teyzoslari masallah demeyi unutmayin bebisime:*
ayy masallah tombis saglikli bir prenses olur insallah :)Gönlümden öyle gecti sanki
Günaydın kizlar senben60 genital nub erkek diyor bence
Maşallah canımm erkek bence bu bebiş sanada çok geçmiş olsun
Bugün randevum var insallah cinsiyeti ogrenirim cok merak ediyorum birde bende de kanama alani vardi inşallah kuculmustur dua edin hanimlar saglikli sıhhatli evlatlarimiz olur hepimizin inşallah
Gunaydin bence bi disciye gozukmelisiniz daha kotu olmasin bende gidecegim disciye benimde dis etlerim kaniyor ve kebdi doktoeum ihmal etme ilerlemeden disciye gozuk demistiGünaydın kızlarrr...
geçen pzt bi doktora gitmiştim, kendi doktorumla randevum 23'ünde ama dayanamayıp bugün geçen hafta gittiğim doktora gidicem sanırım yinee...
3 dişimin dişeti de kızardı şişti apse denen şey sanırım, iltihapsa zarra verir mi diye bi de dişçiye gitmeme gerek var mı acaba?
Anladım canım hangisi içine siniyorsa ona git hayırlısı olsun hepimiz için :) inşallah güzel doğumlar yaparız Allah'ın izniylemedicabil, zühal hanıma cnm, daha önce melike yıldırıma gidiyordm ama pahalı muayene ücreti her hastaneye geliyo arkadaşım medicabilde melike hanıma doğum fiyatı sormuş 2000tl demiş. zühal hanım medicabilde çalışıyor kendi bünyesindeki doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?