Ne güzel çalışıyorsunuz ben evdeyim atama bekliyorum çok sıkıcı
Detaylıdan sonra gitsem olur o zaman ?
Detaylıdan sonra da böyle testler isteniyo mu 2 li 3 lü yaptırdım
Ilk defa siskinlik yaşıyorum kizlar ya sanki bebegim mideme cikmis gibi karnim o kadar gerginki cok rahatsiz oldum
Cokk sukurrrrr a dostlar kanama alanim kuculmus az kalmis hersey olundaymisss:))))))
Beslenmen iyi ise bünyende çok zayıf degilse bence bişey olmaz.ben vitamin kullanmıyorum zaten kilom var yeterince dr.da geçen gidişimde yazmadı bakalım yarın ne diyecek 1 ay oldu bebişimi görmeyeliGünaydın kızlar :)
senben60 canım gözünaydın Allah yaşatmasın birdaha kimdiler yüreğin nasıl ferahlamıştır çok sevindim senin adına :)
Kızlar ben size birşey sorcam ben decavit ilacını nerdeyse hiç içemedim çünkü ilaç içmekten nefret ediyorum midemi bulandırıyor üstelik çok büyük yutamıyorumsizce bir zararı olur mu ( eğer varsa hemen bugün zorlada olsa içicem artık
Günaydın kızlar :)
senben60 canım gözünaydın Allah yaşatmasın birdaha kimdiler yüreğin nasıl ferahlamıştır çok sevindim senin adına :)
Kızlar ben size birşey sorcam ben decavit ilacını nerdeyse hiç içemedim çünkü ilaç içmekten nefret ediyorum midemi bulandırıyor üstelik çok büyük yutamıyorumsizce bir zararı olur mu ( eğer varsa hemen bugün zorlada olsa içicem artık
Gunaydin. Gecmis olsun. Mutlaka bir disciye git. Onemli olabilir sonucta.Günaydın kızlarrr...
geçen pzt bi doktora gitmiştim, kendi doktorumla randevum 23'ünde ama dayanamayıp bugün geçen hafta gittiğim doktora gidicem sanırım yinee...
3 dişimin dişeti de kızardı şişti apse denen şey sanırım, iltihapsa zarra verir mi diye bi de dişçiye gitmeme gerek var mı acaba?
Ghnaydin. Gecmis olsun. Onemli olabilir sonucta. Mutlaka git disciyeGünaydın kızlarrr...
geçen pzt bi doktora gitmiştim, kendi doktorumla randevum 23'ünde ama dayanamayıp bugün geçen hafta gittiğim doktora gidicem sanırım yinee...
3 dişimin dişeti de kızardı şişti apse denen şey sanırım, iltihapsa zarra verir mi diye bi de dişçiye gitmeme gerek var mı acaba?
bende evde oturacağım zamanlarda çalıştığım günleri arayacağım hemde mumla uzaktan davulun sesi hoş geliyor :)
Sağol canım yaa içim rahatladı inan beslenmem iyi dikkat ediyorum yediklerime içtiklerine birde biliyosun tüp bebekle hamile kaldım bende aldığımız ilaçların yediğimiz iğnelerin haddi hesabı yok ilk 3 ayda 4 kilo aldım çok kilolu değilim ama tEdaviye başlamadan önce 54 kiloydum şimdi 61 kiloyum :) hakkımızda hayırlısı :) çok heycanlısındır eminim cinsiyeti belli miydi senin artık netleşir herhalde yarın inşallah gösterir :) benimde önümüzdeki hafta salı günü randevum çok özledim bebeğimi :)Beslenmen iyi ise bünyende çok zayıf degilse bence bişey olmaz.ben vitamin kullanmıyorum zaten kilom var yeterince dr.da geçen gidişimde yazmadı bakalım yarın ne diyecek 1 ay oldu bebişimi görmeyeli
Gunaydin. Gecmis olsun. Mutlaka bir disciye git. Onemli olabilir sonucta.
Ghnaydin. Gecmis olsun. Onemli olabilir sonucta. Mutlaka git disciye
Evet aslında küçük ilaç olsa içerim bu sefer gittiğimde sormam lazım küçük olanı yada şurubu yok mu ki bu ilacın onu versin bana :)zarardan öte bazı vitaminleri eksik alıyor olabilirsin canım...
herkese istisnasız verdiklerine göre gerekli birşey demek ki..
alternatifi daha küçük bi hap sormak laızm
Yaa doğru canım bakalım sorcam doktoruma gittiğimde mecburen gidene kadar içeyim o zaman doğru söylüyorsun aslında yediklerime falan dikkat ediyorum ama ilacın faydasında olmasa vermezdi herhalde doktordecavit ya da elevit içerik olarak aynı vitamin ilaçlarıdır. benim doktorum eğer iyi besleniyorsan içmene gerek yok dedi. gerçi sen istersen bir şey yeme bebek senden alıyor her şeyi dolayısıyla vitamin eksikliği yaşama riskimiz var ben en azından 16 hafta dolana kadar kullanmaya devam edeceğim. hapın prospektüsünü okursan emziren annelerin bile kullandığını görürsün o zaman bile vitamin kaybetmeye devam ediyoruz
Kesinlikle:) 20 gundur evdeyim ise kosarak gidecegim pazartesi gunu:)))bende evde oturacağım zamanlarda çalıştığım günleri arayacağım hemde mumla uzaktan davulun sesi hoş geliyor :)
CNIM BENİM SENİN VE MİNNOŞUN İYİ OLMASINA SEVİNDİMMKesinlikle:) 20 gundur evdeyim ise kosarak gidecegim pazartesi gunu:)))
Günaydın kızlar :)
Cok sagol canim hemde nasil rahatlafi anlatamam Rabbim kimseye yasatmasin tamamen kapandigini duydugumda iyice rahatlayacagim:)
Cokkk tesekkur ederiz canim:)CNIM BENİM SENİN VE MİNNOŞUN İYİ OLMASINA SEVİNDİMM
Kesinlikle:) 20 gundur evdeyim ise kosarak gidecegim pazartesi gunu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?