2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Detaylıdan sonra gitsem olur o zaman ?
Detaylıdan sonra da böyle testler isteniyo mu 2 li 3 lü yaptırdım

24-28 haftalar arası glukoz yükleme testi var hatırladığım kadarıyla :)

Ilk defa siskinlik yaşıyorum kizlar ya sanki bebegim mideme cikmis gibi karnim o kadar gerginki cok rahatsiz oldum

Akşamları bende aynısını hissediyorum , sabahları daha rahatım.

Cokk sukurrrrr a dostlar kanama alanim kuculmus az kalmis hersey olundaymisss:))))))

süpper çok sevindim , mercimeğede maşallah :)

Beslenmen iyi ise bünyende çok zayıf degilse bence bişey olmaz.ben vitamin kullanmıyorum zaten kilom var yeterince dr.da geçen gidişimde yazmadı bakalım yarın ne diyecek 1 ay oldu bebişimi görmeyeli

Kızlar ben size birşey sorcam ben decavit ilacını nerdeyse hiç içemedim çünkü ilaç içmekten nefret ediyorum midemi bulandırıyor üstelik çok büyük yutamıyorum sizce bir zararı olur mu ( eğer varsa hemen bugün zorlada olsa içicem artık [/QUOTE]

decavit ya da elevit içerik olarak aynı vitamin ilaçlarıdır. benim doktorum eğer iyi besleniyorsan içmene gerek yok dedi. gerçi sen istersen bir şey yeme bebek senden alıyor her şeyi dolayısıyla vitamin eksikliği yaşama riskimiz var ben en azından 16 hafta dolana kadar kullanmaya devam edeceğim. hapın prospektüsünü okursan emziren annelerin bile kullandığını görürsün o zaman bile vitamin kaybetmeye devam ediyoruz

zarardan öte bazı vitaminleri eksik alıyor olabilirsin canım...
herkese istisnasız verdiklerine göre gerekli birşey demek ki..
alternatifi daha küçük bi hap sormak laızm

Gunaydin. Gecmis olsun. Mutlaka bir disciye git. Onemli olabilir sonucta.
Ghnaydin. Gecmis olsun. Onemli olabilir sonucta. Mutlaka git disciye

Beslenmen iyi ise bünyende çok zayıf degilse bence bişey olmaz.ben vitamin kullanmıyorum zaten kilom var yeterince dr.da geçen gidişimde yazmadı bakalım yarın ne diyecek 1 ay oldu bebişimi görmeyeli
Sağol canım yaa içim rahatladı inan beslenmem iyi dikkat ediyorum yediklerime içtiklerine birde biliyosun tüp bebekle hamile kaldım bende aldığımız ilaçların yediğimiz iğnelerin haddi hesabı yok ilk 3 ayda 4 kilo aldım çok kilolu değilim ama tEdaviye başlamadan önce 54 kiloydum şimdi 61 kiloyum :) hakkımızda hayırlısı :) çok heycanlısındır eminim cinsiyeti belli miydi senin artık netleşir herhalde yarın inşallah gösterir :) benimde önümüzdeki hafta salı günü randevum çok özledim bebeğimi :)

Gunaydin. Gecmis olsun. Mutlaka bir disciye git. Onemli olabilir sonucta.

Ghnaydin. Gecmis olsun. Onemli olabilir sonucta. Mutlaka git disciye

o zmana öğlen izin alayım önce dişçiye sonra kadındoğumcuya gşideyim antibiyotik verirse gösterir öyle alırım bari

zarardan öte bazı vitaminleri eksik alıyor olabilirsin canım...
herkese istisnasız verdiklerine göre gerekli birşey demek ki..
alternatifi daha küçük bi hap sormak laızm
Evet aslında küçük ilaç olsa içerim bu sefer gittiğimde sormam lazım küçük olanı yada şurubu yok mu ki bu ilacın onu versin bana :)
Yaa doğru canım bakalım sorcam doktoruma gittiğimde mecburen gidene kadar içeyim o zaman doğru söylüyorsun aslında yediklerime falan dikkat ediyorum ama ilacın faydasında olmasa vermezdi herhalde doktor

decavit ya da elevit içerik olarak aynı vitamin ilaçlarıdır. benim doktorum eğer iyi besleniyorsan içmene gerek yok dedi. gerçi sen istersen bir şey yeme bebek senden alıyor her şeyi dolayısıyla vitamin eksikliği yaşama riskimiz var ben en azından 16 hafta dolana kadar kullanmaya devam edeceğim. hapın prospektüsünü okursan emziren annelerin bile kullandığını görürsün o zaman bile vitamin kaybetmeye devam ediyoruz[/QUOTE]

O yutamama olayi bendede var ya omrumden inur gidiyor sanki o an ve ne zamandir bende icmiyirdum diktoruma soledim bi sekilde yutmaya calis kasar arasina koy ,ekmek icine,kirarak yut,poca arasina diye seceneklerde sundu:) he baktin hala olmuyir ozaman kan icin surup vericem dedi ama vitamini almandan yanayim didi.tabi suda var ben yumurta et yemeyen bi insanim :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…