Aynen ben de evde atama bekliyorum,baya bi gecikti..neyse ki biz bu arada iyi dinleniyoruzNe güzel çalışıyorsunuz ben evdeyim atama bekliyorum çok sıkıcı
decavit ya da elevit içerik olarak aynı vitamin ilaçlarıdır. benim doktorum eğer iyi besleniyorsan içmene gerek yok dedi. gerçi sen istersen bir şey yeme bebek senden alıyor her şeyi dolayısıyla vitamin eksikliği yaşama riskimiz var ben en azından 16 hafta dolana kadar kullanmaya devam edeceğim. hapın prospektüsünü okursan emziren annelerin bile kullandığını görürsün o zaman bile vitamin kaybetmeye devam ediyoruz
kızlarrr ne olacak benim bu ete aşerişim sabahları bile kıymalı börek yemeye başladım :)
köfte değil canım ondan çok tiksindimher yerde köfte falan yeme canım...
ete aşermek de iyiymiş ya ne güzel faydalı
kızlarrr ne olacak benim bu ete aşerişim sabahları bile kıymalı börek yemeye başladım :)
YaaO yutamama olayi bendede var ya omrumden inur gidiyor sanki o anve ne zamandir bende icmiyirdum diktoruma soledim bi sekilde yutmaya calis kasar arasina koy ,ekmek icine,kirarak yut,poca arasina diye seceneklerde sundu:) he baktin hala olmuyir ozaman kan icin surup vericem dedi ama vitamini almandan yanayim didi.tabi suda var ben yumurta et yemeyen bi insanim :s
AL BENDEN de o kadar bende et manyağı oldumkızlarrr ne olacak benim bu ete aşerişim sabahları bile kıymalı börek yemeye başladım :)
Canım ben tavuk ve balık öğğkkk hiç yiyemiyorum geçen hafta balık yedim kendimle cebelleştim çıkarmamak için resmen ama zafer benim oldu çıkarmadım zorla yedim ama yedim tavuk hiç yemiyorum feci bulanıyo midem tavuktan bilere yedim dışarda fena oldum çıkardım ondan sonrada süremiyorum ağzıma kokusu feci geliyocanım yaaa ne güzel et yiyormuşsun ben hiç yemek istemiyorum kırmızı et,balık,tavuk eti dışarıda bile kokusu çok kötü geliyor
Canım ben tavuk ve balık öğğkkk hiç yiyemiyorum geçen hafta balık yedim kendimle cebelleştim çıkarmamak için resmen ama zafer benim oldu çıkarmadım zorla yedim ama yedim tavuk hiç yemiyorum feci bulanıyo midem tavuktan bilere yedim dışarda fena oldum çıkardım ondan sonrada süremiyorum ağzıma kokusu feci geliyo
canım seyidoğlunun kıymalı böreğini yiyorum köfteden tiksindim zatenBildiğin yerlerden ye kıymayı , kıyma die içine ne koyuyolar belli değil canım bende peyniri severdim onceden sımdı devamlı yemek ıstıyorum :)
Yaa( mecburuz o zaman içmeye desene ben et yumurta süt ilk üç ay yiyemedim normalde süt dışında yumurta et çok severim ve yiyebiliyorum şuan :) ilaç mecbur yutcaz artık gözlerim her ne kadar dışarı çıkacakmış gibi olsada
Günaydın kızlar :)
senben60 canım gözünaydın Allah yaşatmasın birdaha kimdiler yüreğin nasıl ferahlamıştır çok sevindim senin adına :)
Kızlar ben size birşey sorcam ben decavit ilacını nerdeyse hiç içemedim çünkü ilaç içmekten nefret ediyorum midemi bulandırıyor üstelik çok büyük yutamıyorumsizce bir zararı olur mu ( eğer varsa hemen bugün zorlada olsa içicem artık
tavuk yiyemiyorum bende kokusundan nefret ediyorumcanım yaaa ne güzel et yiyormuşsun ben hiç yemek istemiyorum kırmızı et,balık,tavuk eti dışarıda bile kokusu çok kötü geliyor
aynen canım :)AL BENDEN de o kadar bende et manyağı oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?