2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende iki sefer uğraştım balık yemeye malesef başarısızlıkla sonuçlandı masaya gelmesi bile yetti çıkarmama bir daha da girişimde bulunamadım.ne güzel kazanan sen olmuşsun

Tavugu dert eyme canim yemesende olur onu.

ben bollca kaşar rendeleyip çiğ yumurtayla çırpıyorum öyle omlet yapıyorum, yumurta tadı 1 gram gelmiyo, kaşar eritmesi yiyor gibi oluyorsun...
pişsin iyice diye abartı pişirirsen sert oalbili ama dozunda pişirirsen süper oluyo

kızlar bana doktorum vitamin yerine GYNOFERON verdi, demir ve folik asit, süt ürünleriyle alma boşa gider dedi, sabahları kahvaltıda süt ürünleri oluo, öğlen yemeğimn yanında ayran içeyim diyorum akşam keza yoğurt fln derken nasıl yapsam ki :/ bide okuyorum burda mide bulantısı yapan vitaminler varmış, bunu kullanıp midesi bulanan varmı? ona göre gece alıcam artık

Günaydın annişler Bende kırmızı eti çok isteyerek yemiyorum ama balık çok canım çekiyor limonlayıp limonlayıp yemek istiyorum Bi de benim vitaminim de kahvaltı esnasında ne yutamama gibi bi problemim var ne de yuttuktan sonra bulantı yapıyor gayet memnunum yani.

günaydın kızlar bu gece hiç uyuyamadım sol tarafımda bi ağrı sabaha kadar uyanıktım kalkınca geçti cok uykum var yaaaa

hahaha :) gerçekten güzel ama birde benim mide bulantılarım baya bir azaldı
Benim de 3-4 gündür bulantım yok diyebilirim. yataktan kalkınca aç karnına sürekli midem bulanırdı su içsem ne atsam ağzıma çıkartırdım bugün bilerek su içtim birazcık ve çıkarmadımÇok şükür bulantılardan kurtulduk sanırım

ben gece tam yatmadan önce içiyorum dmeir hapını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…