Maddi ve manevi anlamda zorAllah kocalarımıza yardım etsin
Günaydınnnnnnn :)Günaydın herkese
bende iki sefer uğraştım balık yemeye malesef başarısızlıkla sonuçlandı masaya gelmesi bile yetti çıkarmama bir daha da girişimde bulunamadım.ne güzel kazanan sen olmuşsunCanım ben tavuk ve balık öğğkkk hiç yiyemiyorum geçen hafta balık yedim kendimle cebelleştim çıkarmamak için resmen ama zafer benim oldu çıkarmadım zorla yedim ama yedim tavuk hiç yemiyorum feci bulanıyo midem tavuktan bilere yedim dışarda fena oldum çıkardım ondan sonrada süremiyorum ağzıma kokusu feci geliyo
Canım ben tavuk ve balık öğğkkk hiç yiyemiyorum geçen hafta balık yedim kendimle cebelleştim çıkarmamak için resmen ama zafer benim oldu çıkarmadım zorla yedim ama yedim tavuk hiç yemiyorum feci bulanıyo midem tavuktan bilere yedim dışarda fena oldum çıkardım ondan sonrada süremiyorum ağzıma kokusu feci geliyo
sanirim canim ya , eczaci kahvalti arasinda al dedi bana.bebde çok fena oluyorum yazar zir yutuyorum olmekten Son anda kurtulmus gibi oluyorum :) galiba 5. Aya kadar kullanicaz yumurtayi bugun sarisini deneyecegim haslanmis ama beyazini mumkun degil agzima atamam katiyyen ve ben oldum olasi yemem yumurta hivbi turlusunu.et olayida tamamen vejeteryan değilim kifte yiyordum sin 2 senedir ama buara tiksindim bidaha deneyecegim yavrucak icin :) ben bi liste yayinlamistim canim dr verdi diyet icin degil illa duzenli beslenmek icin bu sana örnek olsun demisti inada bi bak istersen bulamazsan atarim ozelden
canım yaaa ne güzel et yiyormuşsun ben hiç yemek istemiyorum kırmızı et,balık,tavuk eti dışarıda bile kokusu çok kötü geliyor
benimde et ve balıkta sıkıntı yok cnm hele de hamsi ve salata bayılıyorum :)Günaydın annişlerBende kırmızı eti çok isteyerek yemiyorum ama balık çok canım çekiyor limonlayıp limonlayıp yemek istiyorum
Bende bende Allahtan mevsimi açıldı hafta sonu 2 akşamda hamsi yaptım doyamadım bi akşam dabenimde et ve balıkta sıkıntı yok cnm hele de hamsi ve salata bayılıyorum :)
hahaha :) gerçekten güzel ama birde benim mide bulantılarım baya bir azaldıBende bende Allahtan mevsimi açıldı hafta sonu 2 akşamda hamsi yaptım doyamadım bi akşam da
Benim de 3-4 gündür bulantım yok diyebilirim. yataktan kalkınca aç karnına sürekli midem bulanırdı su içsem ne atsam ağzıma çıkartırdım bugün bilerek su içtim birazcık ve çıkarmadımhahaha :) gerçekten güzel ama birde benim mide bulantılarım baya bir azaldı
kızlar bana doktorum vitamin yerine GYNOFERON verdi, demir ve folik asit, süt ürünleriyle alma boşa gider dedi, sabahları kahvaltıda süt ürünleri oluo, öğlen yemeğimn yanında ayran içeyim diyorum akşam keza yoğurt fln derken nasıl yapsam ki :/ bide okuyorum burda mide bulantısı yapan vitaminler varmış, bunu kullanıp midesi bulanan varmı? ona göre gece alıcam artık
Canım kızartarak mı yapıyorsun balığı mideni bulandırıyor mu hiç ??Bende bende Allahtan mevsimi açıldı hafta sonu 2 akşamda hamsi yaptım doyamadım bi akşam da
bel agrısı ve karın agrısı ceken varmı kızlar ?
ben çekiyorum canım sırt üstü yatınca kitlenip kalıyorum resmen masa eğilip çalıştığım zamanda çok kötü oluyorumbel agrısı ve karın agrısı ceken varmı kızlar ?
Canım eşim balık tavasında az yağda kızartıyor ben hazır yiyorum hiç bulanmıyor 1 kilo yemişimdir rahatCanım kızartarak mı yapıyorsun balığı mideni bulandırıyor mu hiç ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?