bende diş fırçalerken çin işkencesi çekiyordum resmen bikaç sabahtır yok çok şükürBenim de 3-4 gündür bulantım yok diyebilirim. yataktan kalkınca aç karnına sürekli midem bulanırdı su içsem ne atsam ağzıma çıkartırdım bugün bilerek su içtim birazcık ve çıkarmadımÇok şükür bulantılardan kurtulduk sanırım
hafif bir bel bağrısı yaşıyorum bendebel agrısı ve karın agrısı ceken varmı kızlar ?
bugün bel ve karın ağrım var cnm sanki adet olucak gibi baya hemdebel agrısı ve karın agrısı ceken varmı kızlar ?
Ben de de oyle ve gece de ağrıdı yatarkenbugün bel ve karın ağrım var cnm sanki adet olucak gibi baya hemde
hafif bir bel bağrısı yaşıyorum bende
ben çekiyorum canım sırt üstü yatınca kitlenip kalıyorum resmen masa eğilip çalıştığım zamanda çok kötü oluyorum
Gunaydin herkese, ben cok fena grip oldum yatiyorum aslinda cok dikkat ediyodum ayagimdan corap eksik olmuyodu ama yakalandim iste gribe.Simdi ihlamur kaynattim onu icecem baska tavsiyesi olan varmi?
Günaydın canım.Eleviti içerken benim de midem kalkıyor,dr a söyledim içmek zorundasın dedi.Sabah kahvaltıdan 1 saat sonra içmelisin.Günaydın kızlar :)
@senben60 canım gözünaydın Allah yaşatmasın birdaha kimdiler yüreğin nasıl ferahlamıştır çok sevindim senin adına :)
Kızlar ben size birşey sorcam ben decavit ilacını nerdeyse hiç içemedim çünkü ilaç içmekten nefret ediyorum midemi bulandırıyor üstelik çok büyük yutamıyorumsizce bir zararı olur mu ( eğer varsa hemen bugün zorlada olsa içicem artık
Gunaydin herkese, ben cok fena grip oldum yatiyorum aslinda cok dikkat ediyodum ayagimdan corap eksik olmuyodu ama yakalandim iste gribe.Simdi ihlamur kaynattim onu icecem baska tavsiyesi olan varmi?
Günaydın canım.Eleviti içerken benim de midem kalkıyor,dr a söyledim içmek zorundasın dedi.Sabah kahvaltıdan 1 saat sonra içmelisin.
bende masa başındayım malesefbende devamlı masa başındayım malesef
ben de sürekli geceleri alıyorum canımarkadaşlar ben vitamini gece yataken aldım herkes kahvaltıyla almış ama bulantı yapar korkusuyla ben gece aldım sorun olur mu acaba??
aynen bende grip oldum ıhlamur limon kaynatıp içiyorum burnun için de tuzlu ılık su çok iyi geliyor.Gunaydin herkese, ben cok fena grip oldum yatiyorum aslinda cok dikkat ediyodum ayagimdan corap eksik olmuyodu ama yakalandim iste gribe.Simdi ihlamur kaynattim onu icecem baska tavsiyesi olan varmi?
ozaman bu haftalarda normall
bel agrısı ve karın agrısı ceken varmı kızlar ?
çok geçmiş olsun bende yaşamıştım doktorum dedi ki ateşin yükselmediği sürece sorun yok. sürekli ateşini ölç. gerekiyorsa soğuk değil hafif serin duşa gir dinlen çabucak atlatmaya çalış
Malesef bende grip oldumşirket dr'uyla goruştüm yapabiliceğin tek şey yatıp dinlenmek ve suya lımon sıkıp içmek dedi çalışırken nasıl yatıcaksak (iki gundur çekiyorum bugun her yerim ağrıyor [/QUOTE
Sanada gecmis olsun canim, limonlu suyuda denerim degismeli icerim ikisini
aynen bende grip oldum ıhlamur limon kaynatıp içiyorum burnun için de tuzlu ılık su çok iyi geliyor.
Sanada gecmis olsun canim, bize ne oluyo boyle bizim saglikli olup bebeklerimizi beklememiz lazim, Allah yardimcimiz olsun
bilakis karnımız büyüdükçe artacak o ağrılar, arkadaşıma hamileliğin en zor kısmı bence şu mide bulantısı dedim de dur sen bel ağrısını gör ilerde, kop da kurtulayım diyceksin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?