2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende diş fırçalerken çin işkencesi çekiyordum resmen bikaç sabahtır yok çok şükür

Gunaydin herkese, ben cok fena grip oldum yatiyorum aslinda cok dikkat ediyodum ayagimdan corap eksik olmuyodu ama yakalandim iste gribe. Simdi ihlamur kaynattim onu icecem baska tavsiyesi olan varmi?

Gunaydin herkese, ben cok fena grip oldum yatiyorum aslinda cok dikkat ediyodum ayagimdan corap eksik olmuyodu ama yakalandim iste gribe. Simdi ihlamur kaynattim onu icecem baska tavsiyesi olan varmi?

çok geçmiş olsun bende yaşamıştım doktorum dedi ki ateşin yükselmediği sürece sorun yok. sürekli ateşini ölç. gerekiyorsa soğuk değil hafif serin duşa gir dinlen çabucak atlatmaya çalış

Günaydın canım.Eleviti içerken benim de midem kalkıyor,dr a söyledim içmek zorundasın dedi.Sabah kahvaltıdan 1 saat sonra içmelisin.

Malesef bende grip oldumşirket dr'uyla goruştüm yapabiliceğin tek şey yatıp dinlenmek ve suya lımon sıkıp içmek dediçalışırken nasıl yatıcaksak(iki gundur çekiyorum bugun her yerim ağrıyor

Günaydın canım.Eleviti içerken benim de midem kalkıyor,dr a söyledim içmek zorundasın dedi.Sabah kahvaltıdan 1 saat sonra içmelisin.

arkadaşlar ben vitamini gece yataken aldım herkes kahvaltıyla almış ama bulantı yapar korkusuyla ben gece aldım sorun olur mu acaba??

aynen bende grip oldum ıhlamur limon kaynatıp içiyorum burnun için de tuzlu ılık su çok iyi geliyor.

Benimde midem bulanıyooorr başım ağrıyooorr ( geçmiyor başımın ağrısı Hep hastayım herşey tatsız tutsuz sıkıcı gelmeye başladı offf.. Başın ağrıdığında minoset kullan dedi hergün minoset mi yutcam sonuçta o da ağrı kesici mutlaka zararı vardır bebeğe

Sagol canim dereceyi yanima alayim baslayayim olcmeye

bilakis karnımız büyüdükçe artacak o ağrılar, arkadaşıma hamileliğin en zor kısmı bence şu mide bulantısı dedim de dur sen bel ağrısını gör ilerde, kop da kurtulayım diyceksin dedi

arkadaşın ne guzel moral vermiş:))))korkutmasınlar bizi yaaaa.dün de benim bi arkadaşım sen 8. aydan sonrasını gör krapmlardan uyuyamıcaksın dedi uyus oldum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…