2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bilakis karnımız büyüdükçe artacak o ağrılar, arkadaşıma hamileliğin en zor kısmı bence şu mide bulantısı dedim de dur sen bel ağrısını gör ilerde, kop da kurtulayım diyceksin dedi

ne diyorsun valla şu an bile sağdan sağdan az bir ağrı var ama oturunca yürürken hissetmiyorum

Günaydın anneler,ben bebeğimi çok merak ediyorummmmm.... daha 15 gün var.dayanamıyorum illa gidip görmek istiyorum.yada tekme atsın hissedimm.bu belirsizlik çok garipp

aynen öyle valla benim de 2 hafta var çatlıcam merakten ama 2 hafta sonra gideyim tam 17. hafta oluyo cinsiyetini tam öğrenirim hem diyorum zor tutuyorum kendimi çok özlüyorum merak ediyorum bebeğimi ya

kızlar masa başı çalışanları için egzersiz var aslında hergün yapmamız lazım

bende yumurta yeme denemesi yapmıştım :)) sonuç hüsran :)) bütün kahvaltıyı çıkarttım. Sen bi dene bugün sonucunu da yaz merak ettim.

Ah o yemeler , halen aynı kilodayım , ne et ne tavuk ne balık canım hiiiç bir şey çekmiyoo. Bıraksalar hep karbonhidratla beslenirim...

Gunaydin herkese, ben cok fena grip oldum yatiyorum aslinda cok dikkat ediyodum ayagimdan corap eksik olmuyodu ama yakalandim iste gribe. Simdi ihlamur kaynattim onu icecem baska tavsiyesi olan varmi?
Çok geçmiş olsun canım...Bal,toz zencefil,tarçın ve limon suyunu karıştırıp gidip gelip kaşıkla ye...Çok iyi geliyor.

Aynı bende öyleymiş şuan canım maalesef :) ama tavuk yiyemediğime bende pek üzülmüyorum hayvanlar hormonla büyütüyorlarmış falan neler duyuyoruz zaten şimdi hiç yemem yiyemem Balık yemek şart ama çok yararlıymış zorlada olsa tıkcam ağzıma sonrası Allah Kerim :)
Evet canım aynen bende öyleymiş küçüklüğümden beri ilaç yutma problemim var maalesef doktora ilaç yerine iğne verin diye yalvarıyordum düşün artık iğneye razı oluyordum yumurta haşlama ben mümkün değil yiyemem yağda daha rahat yiyorum :) köfte kendin yap canım ben evde yaptığım köfteyi inan daha çok seviyorum belki öyle yiyebilirsin ama ye mutlaka bebeğin için :)
bende yutarken çok zorlanıyorummm.kaç tanesini yutamadım çöpe gitti ama süt içmiyorum yumurta yemiyorum.mecbur içicem.kahvaltıdan yarım saat sonra içiyorum ve içme vaktii geldiiiiii
sende mi canımmm yaa ben çok iyi anlıyorum sizi 1 sürahi su içiyorum nerdeyse ben kalıyo tam ortada yapışıyo sanki uyuz oluyorum ama napalım mecburen ben süt yumurta et yiyebiliyorum çok şükür ağzıma göre yapıyorum hepsini sizde öyle deneyin belki o zaman yiyip içebilirsiniz Allah yardımcımız olsun valla :)

Günaydın anneler,ben bebeğimi çok merak ediyorummmmm.... daha 15 gün var.dayanamıyorum illa gidip görmek istiyorum.yada tekme atsın hissedimm.bu belirsizlik çok garipp
Bende bende çok merak ediyorum ve çok özledim ben bu hafta salı gidicem nasipte ama benim bile çok var belirti arama canım yaa Allah'ın izniyle sağlıklıdır ayrıca hemen hissedilmiyor ki bebişler bende hissetmiyorum arada pıt pıtlar oluyor o kadar oda zaten başından beri vardı :) kafana takma iyidir Allah'ın izniyle :)

aynen öyle valla benim de 2 hafta var çatlıcam merakten ama 2 hafta sonra gideyim tam 17. hafta oluyo cinsiyetini tam öğrenirim hem diyorum zor tutuyorum kendimi çok özlüyorum merak ediyorum bebeğimi ya
Bende aynı durumdayım 27.sinde randevum daha 15 gün var cinsiyet öğrenmedim çok özledim çatlıcam meraktan zor duruyorum 18 haftalık olacak sabredelim kocaman olacak o zamana diyorum offf

bende iki sefer uğraştım balık yemeye malesef başarısızlıkla sonuçlandı masaya gelmesi bile yetti çıkarmama bir daha da girişimde bulunamadım.ne güzel kazanan sen olmuşsun
Evet canım hamileliğimde 3. Kez yedim ilkinde eşim zorla yedirdi bende yedim ama sonuç hüsranla sonuçlandı olduğu gibi çıkardım Doktoruma şikayet ettim eşimi doktorumda zorlama hiç ne istiyosa onu yesin canı ne istiyosa demişti tabii ilk 3 ay için. Sonra 2. De yedim bişey olmadı hatta iştahla yedim ufak balık daha rahat yeniyor kızartma ama mangalda değil onu güzel yedim geçen haftada mangalda büyük balık yedim allahım ölüyorum sandım ama çıkarmadım tuttum kendimi :)) darısı senin başına inşallah
Tavugu dert eyme canim yemesende olur onu.
evet canım zorlamıcam ondan gerçekten çok tiksindim görmeye tahammülüm yok :)

Ah o yemeler , halen aynı kilodayım , ne et ne tavuk ne balık canım hiiiç bir şey çekmiyoo. Bıraksalar hep karbonhidratla beslenirim...
Benden de o kadar. Her gün abartısız en az az 2 bardak süt içerdim. Şimdi ağzıma koymuyorum. et, tavuk zaten sevmezdim. Balık da yiyesim yok malesef. Sadece tost, çorba ve meyve

canım bende üşütmüştüm sıcak suya limon sıktım ve ılık süte bal koyarak içtim tamamen doğal yollarla atlattım çok şükür

Aynen ben de evde atama bekliyorum,baya bi gecikti..neyse ki biz bu arada iyi dinleniyoruz senin branşın ne?
Canım ben bilgisayar mühendisiyim açıktan alımlara başvuru yapıyorum ama torpilim yok o yüzden ne olur bilemem Merkezi atamalarda kasım ayında bakalım artık hayırlısı.Senin branşın ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…