bende de tam tersi kıymalı şeyleri midem almıyor.Hemen kusuyorumkızlarrr ne olacak benim bu ete aşerişim sabahları bile kıymalı börek yemeye başladım :)
hmm tm cnm bende öyle yapayım madem çok teşekkürlerben gece tam yatmadan önce içiyorum dmeir hapını
ŞİMDİDEN böyle ise yandık desene :)Aynıları var , hormonların yükselmesiyle birlikte kas ve omurgaya yapılan baskı yüzündenmiş... yormamak lazım kedimizi.
bilakis karnımız büyüdükçe artacak o ağrılar, arkadaşıma hamileliğin en zor kısmı bence şu mide bulantısı dedim de dur sen bel ağrısını gör ilerde, kop da kurtulayım diyceksin dedi
.Gozun aydin bende yarin alicam ins iyi olur bizim sonuclarda :)
Günaydın anneler,ben bebeğimi çok merak ediyorummmmm.... daha 15 gün var.dayanamıyorum illa gidip görmek istiyorum.yada tekme atsın hissedimm.bu belirsizlik çok garipp
bende yumurta yeme denemesi yapmıştım :)) sonuç hüsran :)) bütün kahvaltıyı çıkarttım. Sen bi dene bugün sonucunu da yaz merak ettim.ayyynı ben... ben d emidem bulantımın ilk başlama zamanlarında evde ğişirdim o çiğ halini görünce çıakrdım... buzluk da tavuk dolu, donruma almaya bile amamıyorum buzluğu... tavuklar zaten antibiyotikli diyolar hiç yemesem d edert etmem onu, zaten yemem de sanırım bidaha... en kolay da yemekti sürekli yapardık evde....
ama balık yemek laızm sanki, bugün anneme yaptırtıcaz bakalım inşallh yiyebilirim/deneme 1
Çok geçmiş olsun canım...Bal,toz zencefil,tarçın ve limon suyunu karıştırıp gidip gelip kaşıkla ye...Çok iyi geliyor.Gunaydin herkese, ben cok fena grip oldum yatiyorum aslinda cok dikkat ediyodum ayagimdan corap eksik olmuyodu ama yakalandim iste gribe.Simdi ihlamur kaynattim onu icecem baska tavsiyesi olan varmi?
Aynı bende öyleymiş şuan canım maalesef :) ama tavuk yiyemediğime bende pek üzülmüyorum hayvanlar hormonla büyütüyorlarmış falan neler duyuyoruz zaten şimdi hiç yemem yiyememayyynı ben... ben d emidem bulantımın ilk başlama zamanlarında evde ğişirdim o çiğ halini görünce çıakrdım... buzluk da tavuk dolu, donruma almaya bile amamıyorum buzluğu... tavuklar zaten antibiyotikli diyolar hiç yemesem d edert etmem onu, zaten yemem de sanırım bidaha... en kolay da yemekti sürekli yapardık evde....
ama balık yemek laızm sanki, bugün anneme yaptırtıcaz bakalım inşallh yiyebilirim/deneme 1
Evet canım aynen bende öyleymiş küçüklüğümden beri ilaç yutma problemim var maalesef doktora ilaç yerine iğne verin diye yalvarıyordum düşün artık iğneye razı oluyordumsanirim canim ya , eczaci kahvalti arasinda al dedi bana.bebde çok fena oluyorum yazar zir yutuyorum olmekten Son anda kurtulmus gibi oluyorum :) galiba 5. Aya kadar kullanicaz yumurtayi bugun sarisini deneyecegim haslanmis ama beyazini mumkun degil agzima atamam katiyyen ve ben oldum olasi yemem yumurta hivbi turlusunu.et olayida tamamen vejeteryan değilim kifte yiyordum sin 2 senedir ama buara tiksindim bidaha deneyecegim yavrucak icin :) ben bi liste yayinlamistim canim dr verdi diyet icin degil illa duzenli beslenmek icin bu sana örnek olsun demisti inada bi bak istersen bulamazsan atarim ozelden
sende mi canımmm yaa ben çok iyi anlıyorum sizi 1 sürahi su içiyorum nerdeyse ben kalıyo tam ortada yapışıyo sanki uyuz oluyorum ama napalım mecburen ben süt yumurta et yiyebiliyorum çok şükür ağzıma göre yapıyorum hepsini sizde öyle deneyin belki o zaman yiyip içebilirsiniz Allah yardımcımız olsun valla :)bende yutarken çok zorlanıyorummm.kaç tanesini yutamadım çöpe gittiama süt içmiyorum yumurta yemiyorum.mecbur içicem.kahvaltıdan yarım saat sonra içiyorum ve içme vaktii geldiiiiii
Bende bende çok merak ediyorum ve çok özledimGünaydın anneler,ben bebeğimi çok merak ediyorummmmm.... daha 15 gün var.dayanamıyorum illa gidip görmek istiyorum.yada tekme atsın hissedimm.bu belirsizlik çok garipp
Bende aynı durumdayım 27.sinde randevum daha 15 gün var cinsiyet öğrenmedim çok özledim çatlıcam meraktan zor duruyorum 18 haftalık olacak sabredelim kocaman olacak o zamana diyorum offfaynen öyle valla benim de 2 hafta var çatlıcam merakten ama 2 hafta sonra gideyim tam 17. hafta oluyo cinsiyetini tam öğrenirim hem diyorum zor tutuyorum kendimi çok özlüyorum merak ediyorum bebeğimi ya
kızlar masa başı çalışanları için egzersiz var aslında hergün yapmamız lazım
Evet canım hamileliğimde 3. Kez yedim ilkinde eşim zorla yedirdi bende yedim ama sonuç hüsranla sonuçlandı olduğu gibi çıkardımbende iki sefer uğraştım balık yemeye malesef başarısızlıkla sonuçlandı masaya gelmesi bile yetti çıkarmama bir daha da girişimde bulunamadım.ne güzel kazanan sen olmuşsun
evet canım zorlamıcam ondan gerçekten çok tiksindim görmeye tahammülüm yok :)Tavugu dert eyme canim yemesende olur onu.
Çok geçmiş olsun canım...Bal,toz zencefil,tarçın ve limon suyunu karıştırıp gidip gelip kaşıkla ye...Çok iyi geliyor.
Benden de o kadar. Her gün abartısız en az az 2 bardak süt içerdim. Şimdi ağzıma koymuyorum. et, tavuk zaten sevmezdim. Balık da yiyesim yok malesef. Sadece tost, çorba ve meyveAh o yemeler , halen aynı kilodayım , ne et ne tavuk ne balık canım hiiiç bir şey çekmiyoo. Bıraksalar hep karbonhidratla beslenirim...
Canım ben bilgisayar mühendisiyim açıktan alımlara başvuru yapıyorum ama torpilim yok o yüzden ne olur bilememAynen ben de evde atama bekliyorum,baya bi gecikti..neyse ki biz bu arada iyi dinleniyoruzsenin branşın ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?