2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne yapcagımı şaşırdım ben.... kızlar bu konuyla alakası yok ama belki bana bi akıl verirsiniz diye paylaşıyorum

bana anlayışla yaklaşmanızı ve bir yol göstermenizi umarak yazıyorum.. iki yılllık evliyiz biz eşimlede iyiyiz aileside çok iyiler Allaha şükür.. fakat bir görümcem var yaşı ufak ufak dediysem genç kız çalışıyor bende çalışıyorum... eşimde çok geç saatlerde eve gelir 10-11 arası bi yemek yer yarım saat tv izler uyuruz pek vakıt geçiremiyoruz malesef.. benım görumcee her cuma bana gelir akşamdan cumartesi kalır pazar olur yıne kalır akşam olur yıne bende geç saate kadar dışarı çıkarız bizle evde otururuz bizle.... ya ben kocamla yalnız gezmeyi okdar özledm kııııı anlataamamm gelme diyemem sonuçta onun düşünmesi lazım geçenlerde anneme kaçtım sırf onsuz bi hafta sonu geçireyim diye.... gece geç saatlerde evimne döndüm tabi inanırmısınz pazar sabahı kahvaltı hazırlıyordum zırtt telefonnn geliyorrrrrrrrr Allahım kabus eşim bile ne işi varmış sabah sabah dedi ben şok... hatta dün bi arkdaş pazar günü mevlüt var gelırmısn dedi onun yanında gelirim ama erkenden kaçarım eşim gelir beni alır dedim bizim görümce demezmi nereye gidiosunuz.... ben nasıl yalnız gezicem eşimle bilemıorum eşimle evlendiğimi sanıyordum meger görümcemle evlenmişimm

Allah yardimcin olsun canım o ne öyle ya zirppirt kuyruk gibi eşine söyle kardeşine uygun bi dille konussun veya annesi anlayışliysa ona soyleyin o solesin kızına insan bunalır yani

hım anladım canım , bende hıc sormadım ya doktorla soylemeseya tam kesınlesmeden..
bu aksam kontrolum var en son baska dr kesın kız demıstı 16+2 de
şimdide 17+6 yız hayırlısı

Merhaba ya bisey sorucam sana bizde bugün 17+6yiz sat 13 haziran ama muhtemel doğum tarihim 20 mart senin ki 19 mart gorunuyor kafam karisti..

Allah yardimcin olsun canım o ne öyle ya zirppirt kuyruk gibi eşine söyle kardeşine uygun bi dille konussun veya annesi anlayışliysa ona soyleyin o solesin kızına insan bunalır yani

geçtiğimiz hafta bebeğe bişiyler bakmaya gidicektik ama nerdeeee evde oturduk kaldık he onuda alın gidin diyenler olabilir ama ben artık cidden bunaldm ve yanlızca eşimle gezmek istiyorum yoksa dışarı çıkmak içimden gelmiyor valla eşime sölesem ne tepki verir hiç bilmıyorum çünki sanırım ben çok yüz verdm oyüsden böle oldu

Valla eşinin kardeşiyle konuşması gerek. Bu iş eşine düşer. İzah edecek. Karımla senin yüzünden yanlız kalamıyorum diyecek

Merhaba ya bisey sorucam sana bizde bugün 17+6yiz sat 13 haziran ama muhtemel doğum tarihim 20 mart senin ki 19 mart gorunuyor kafam karisti..

onu bende anlamadım canımbanada doktor 20 mart demsıtı hatta ama buraya yazarken 13.06.2014 olarak yazdım 19 mart gosterıyor anlamadım tekrar duzenleyeyım bakalım degısecek mı=)

Ha ha
Alemsin :)
Boşver insanlar konuşmak isterse her türlü konuşur
40 ına kadar kalsa 40 ı çıkar çıkmaz gitti derler mesela
Aslında herkeisn belli sorumlulukları var diye düşünmek laızm
bende önceleri diyodum o bişey diyece diğeri başka bişey aralarında kalıcam nasıl olacak diye durup düşünüyodum ama sonra dedim ben bu bebeği yıllardır bekliyorum kim ne yapıyosa yapsın hiç umursamayacağım

tamam canım sımdı hatırladım tahmını dogum tarıhı yazıyoruz ya buraya ,telefonumda bı program var oraya son adetı yazınca 19 mart cıkarıyordu bende oyle yazmıstım duzelteyım bende

Kızlar 28 ekim yarım gün mü kamuda? Detaylı ultrason randevusunu alıcam ona göre o güne? Okullara tatildir de devlet dairelerini merak ediorum ben
Ben cumhuriyet bayramında 1.5 gün resmi tatil oldugunu hatırlıyorum ama bu sene değişiklik olmazsa

Geçen sene 1 buçuk gün kullandık ama arkadaşlarım hiç öyle olmadı diyo

En doğrusu eşimle konusman sensiz bir ortamda durumu anlatsin

Umarım bu durum çözülür cidden ogün aglıcaktım nerdeyse sevgiliyken her pazar gezerdık şimdi nerdeeee ayda bi kere yalnız bi pazar geçirsem öpüp başıma koyacagım eşim bile artık okadar kabullenmişki her cuma işten eve gelirken soruyo bizimki geldimi die ona göre ekmek alıor garibim :) valla güldüğüme bakma bugün perşembe daha şimdiden nerelere kaçacagımı düşünuyorum mesela yarın arkdaşımla buluşucam öle plan yaptım ama cumartesi akşam nişan var eger gidersem nişan dönüşü yine peşime takılacak pazar akşama kadar tepemde olacak nişana gitmesem akrabalara ayıp olacak soru işaretleriyle doluyummmmm

Mesafenizi koyun canım bu ne böyle. Bi de hamilesin daha fazla ilgiye ihtiyaç duyar insan.Sonuçta eşinle evlisin onunla değil..
Düşüncesiz insanlara uyuz oluyorum ya..

tamam canım sımdı hatırladım tahmını dogum tarıhı yazıyoruz ya buraya ,telefonumda bı program var oraya son adetı yazınca 19 mart cıkarıyordu bende oyle yazmıstım duzelteyım bende

Himm anladim canim.. Bizim oglusumuz olucak insallah.. Hayirlisiyla sizinkide belli olur insallah..

Durmamaları daha iyi cnm boşver 1 hafta yeter sana heleki normal dogum yaparsan. Hem kafanda rahat olur yeterki eşin destekçin olsun
En büyük destekçim odur her zaman zaten de ne bileyim duygusallaştım işte..

Çok sinir bozucu gerćekten ne kadar bencil allahta ona onun gibi bir görümce vetsede anlasa seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…