Ablam en fazla 8 10 güne kadar dogum yapacak aynı şehirdeyiz annem başka yerde babam hasta oldugundan bırakıp gelemiycek.kv de vsde yok yanlız yani ben ve arkadaşları ilgilenmeye çalışacagız ama benimde kızım var çalışıyorum allah yardımcımız olsun .bir şekilde olacakEn büyük destekçim odur her zaman zaten de ne bileyim duygusallaştım işte..
Allah ablanıza yardım etsin :)Ablam en fazla 8 10 güne kadar dogum yapacak aynı şehirdeyiz annem başka yerde babam hasta oldugundan bırakıp gelemiycek.kv de vsde yok yanlız yani ben ve arkadaşları ilgilenmeye çalışacagız ama benimde kızım var çalışıyorum allah yardımcımız olsun .bir şekilde olacak
Toprakla uyumlu olması açısından berrak ve yaprak olabilireşinim adı deniz olmada kızama kesinlikle koyardım oğlum toprak şimdi kız adı bulamıyoruz.
gözün aydın canım şu haftalar bi geçsede kucağımıza alsak koklasak onlarııTeyzeleri benimde bi kizim olacaakkbugun doktora gittik hersey iyi cok sukur kiz oldugu belli baya naz yapti, sirtini dondu, hopladi, yerinde durmadi ama doktor teyzesi yakaladi onu. Basta yerinde durmadigi icin %90 kiz dedi sonra birazdaha ugrasti %99 kiz diyorum dedi. Esim sevincten havaya uctu bu kadarini ben bile beklemiyodum. Rabbim herkesinkinide benimkinide saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
İyi akşamlariyi aksamlar herkese
Amin canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin kizinTeyzeleri benimde bi kizim olacaakkbugun doktora gittik hersey iyi cok sukur kiz oldugu belli baya naz yapti, sirtini dondu, hopladi, yerinde durmadi ama doktor teyzesi yakaladi onu. Basta yerinde durmadigi icin %90 kiz dedi sonra birazdaha ugrasti %99 kiz diyorum dedi. Esim sevincten havaya uctu bu kadarini ben bile beklemiyodum. Rabbim herkesinkinide benimkinide saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
ne yapcagımı şaşırdım ben.... kızlar bu konuyla alakası yok ama belki bana bi akıl verirsiniz diye paylaşıyorum
bana anlayışla yaklaşmanızı ve bir yol göstermenizi umarak yazıyorum.. iki yılllık evliyiz biz eşimlede iyiyiz aileside çok iyiler Allaha şükür.. fakat bir görümcem var yaşı ufak ufak dediysem genç kız çalışıyor bende çalışıyorum... eşimde çok geç saatlerde eve gelir 10-11 arası bi yemek yer yarım saat tv izler uyuruz pek vakıt geçiremiyoruz malesef.. benım görumcee her cuma bana gelir akşamdan cumartesi kalır pazar olur yıne kalır akşam olur yıne bende geç saate kadar dışarı çıkarız bizle evde otururuz bizle.... ya ben kocamla yalnız gezmeyi okdar özledm kııııı anlataamamm gelme diyemem sonuçta onun düşünmesi lazım geçenlerde anneme kaçtım sırf onsuz bi hafta sonu geçireyim diye.... gece geç saatlerde evimne döndüm tabi inanırmısınz pazar sabahı kahvaltı hazırlıyordum zırtt telefonnn geliyorrrrrrrrr Allahım kabus eşim bile ne işi varmış sabah sabah dedi ben şok... hatta dün bi arkdaş pazar günü mevlüt var gelırmısn dedi onun yanında gelirim ama erkenden kaçarım eşim gelir beni alır dedim bizim görümce demezmi nereye gidiosunuz.... ben nasıl yalnız gezicem eşimle bilemıorum eşimle evlendiğimi sanıyordum meger görümcemle evlenmişimm
gözün aydın canım şu haftalar bi geçsede kucağımıza alsak koklasak onlarıı
Amin canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin kizin
Bana allahtan aksamlari oluyor bende öyle topalliyorum bazende uzandigim yerden belime şiddetli ağrı giriyor Dr sordum eğer uzaninca bi süre sonra geçer dedi tabi hep mi sürecek bilmiyorum yaşayıp gorucez:)Hep sürecek mi acaba. bazen zor yürüyorum
Evet bendede varKizlar 2 gundur karnimin alt kismunda bi agri oluyo. Yatakta sagdan sola donerken, uzandigim yerden dogrulurken vs gibi durumlarda hissediyorum. Sanki kaslar zorlanirken agri yapiyormus gibi. Boyle bisey yasayan var mi?
Uyelik nasil oluyor peki ? Magazaya gidip mi ?Kızlar her ayın 15'inde mothercare'de indirim oluyormuş. Dün dayanamadım ve bebişimin ilk kıyafetini aldım. Bir de indirimlerden haberdar olmak için üye olabiliyorsunuz. Mesaj geliyormuş.
hımm pardon benim 15 haziran ama internet hesaplaması muhtemel doğum tarihi 22 mart diyor :))10 haziran :)
Bn de uzagim hem de herkesten annem doguma gelck belki kiz kardesm de gelir 1 ay durup gider herhlde sonra kayinvalidem gelebilir biraz da insllh zorluk cekmeyizKızlar ailesinden uzakta olan var mı?
Burada sadece eşimin ailesi var. Onlarla da aram limoni.
Annem başka şehirde okula giden küçük kardeşim var. doğumum okul dönemine denk geleceği için en fazla 1 hafta gelebilirim diyor
Sizce başkalarına çok ihtiyaç duyar mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?