2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

En büyük destekçim odur her zaman zaten de ne bileyim duygusallaştım işte..
Ablam en fazla 8 10 güne kadar dogum yapacak aynı şehirdeyiz annem başka yerde babam hasta oldugundan bırakıp gelemiycek.kv de vsde yok yanlız yani ben ve arkadaşları ilgilenmeye çalışacagız ama benimde kızım var çalışıyorum allah yardımcımız olsun .bir şekilde olacak

Allah ablanıza yardım etsin :)

Teyzeleri benimde bi kizim olacaakk bugun doktora gittik hersey iyi cok sukur kiz oldugu belli baya naz yapti, sirtini dondu, hopladi, yerinde durmadi ama doktor teyzesi yakaladi onu. Basta yerinde durmadigi icin %90 kiz dedi sonra birazdaha ugrasti %99 kiz diyorum dedi. Esim sevincten havaya uctu bu kadarini ben bile beklemiyodum. Rabbim herkesinkinide benimkinide saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

gözün aydın canım şu haftalar bi geçsede kucağımıza alsak koklasak onlarıı

Amin canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin kizin

valla işin çok zor ama bence kırmadan uygun bi dille anlamasını sağla..ne bilim bu hafta sonu eşimle başbaşa geçiricez felan de anlar belki yani direk eşinle başbaşa kalmak istediğini belirtmelisin ima ederek de anlayacağını sanmıyorum.

Hep sürecek mi acaba. bazen zor yürüyorum
Bana allahtan aksamlari oluyor bende öyle topalliyorum bazende uzandigim yerden belime şiddetli ağrı giriyor Dr sordum eğer uzaninca bi süre sonra geçer dedi tabi hep mi sürecek bilmiyorum yaşayıp gorucez:)

Kizlar 2 gundur karnimin alt kismunda bi agri oluyo. Yatakta sagdan sola donerken, uzandigim yerden dogrulurken vs gibi durumlarda hissediyorum. Sanki kaslar zorlanirken agri yapiyormus gibi. Boyle bisey yasayan var mi?
Evet bendede var

Kızlar her ayın 15'inde mothercare'de indirim oluyormuş. Dün dayanamadım ve bebişimin ilk kıyafetini aldım. Bir de indirimlerden haberdar olmak için üye olabiliyorsunuz. Mesaj geliyormuş.
Uyelik nasil oluyor peki ? Magazaya gidip mi ?

Bende de oluyor alt karin ağrısı,kasiklarimda da gerilme gibi bir ağrı oluyor yoruldugumda ayakta kaldigimda,ama normal biliyorum.rahim büyüdükçe onu tutan kaslar gerilir agrilarimiz bu yüzden.dinlenmekle geçmeyen agrilardan korkmak gerekli ama

Kizlar bebek arabasi isini napcaz ya ne cok secenek var ne dusunuyorsunuz esim hep travel sostemlere bakiyo bende ucuz uygun bisi olsun diyorum annemin evi benim eve yuruyerek 15 dk filan bebege de annem bakacak esim cok kullanilacagini dusundugunden kaliteli olsun anakicagida olsun diyo ama ben hala emin degilim ne dusunuyorsunuz

Ben bebek arabası düşünmüyorum çünkü yürüyerek çok biyere gitmiyoruz o yüzdende almıycam gibi

Alacak olanlar napcak ki acep bana kalsa bende almam ama annem sart diyo malum o bakacak ben onuda alir gezerim diyo :) benim oglan gezgin olacak sanirim

Bn de uzagim hem de herkesten annem doguma gelck belki kiz kardesm de gelir 1 ay durup gider herhlde sonra kayinvalidem gelebilir biraz da insllh zorluk cekmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…