2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende elif rana düşünüyordum sanki herkes elif koydu gibi geldi karasız kaldım

Bende wollex newyork yada graco symbio istiyorum kocam o kadar para verilmez diyo

Senben60 ne yapıp edip bugün yazması gerekiyor çünkü en çok onun ki merak uyandırdı bende baktım ama yazmamış

Allah sağlıkla kavuştursun oğluna insallah

Hayirli aksamlar :)) bebegimi görünce keyiflendim biraz daha :) bebegimizin cinsiyeti kesin olarak kiz :) benim doktorumda kesin kiz dedi yani artik cinsiyetimiz netlesti ve bütün tezler curudu :)))
Hayırlı olsun prensesin gülcen canımmm belirsizlikten kurtuldun ne güzel darısı başıma

Hayirli aksamlar :)) bebegimi görünce keyiflendim biraz daha :) bebegimizin cinsiyeti kesin olarak kiz :) benim doktorumda kesin kiz dedi yani artik cinsiyetimiz netlesti ve bütün tezler curudu :)))
Saglikla kavus kızına insallah canım. Bebekler bizi şaşırt maya devam ediyor

Hayırlı olsun prensesin gülcen canımmm belirsizlikten kurtuldun ne güzel darısı başıma

Aminn inss Sağol canim :) Darisi basina inş insan rahatlio arada kalmiyor ya ya hic bilmemek ya kesin bilmek gerek bence :) dahada inanmam ben belirtilere :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…