bende elif rana düşünüyordum sanki herkes elif koydu gibi geldi karasız kaldımTüm işyeri
Tanıdıklar vs.
Herkes merakta
Geneli erkek diyo kalanı da kız
Yarın 4 ten sonra belli olacak ama ben dönemem o gün işe
Cumartesi de işe gelir miyim belli olmaz benim işimen geç Pazartesi size de söylerim sonucu
Güzelmiş
Bizde hem elif hem Zeynep çok yakınlarımızın adı
Yoksa ikisi de çok hoştu
Erkek ismi Enes veya Talha beğendik ama bilemiyorum netleşirse daha çok bakarız gibi :)
Bende wollex newyork yada graco symbio istiyorum kocam o kadar para verilmez diyoKizlar bebek arabasi isini napcaz ya ne cok secenek varne dusunuyorsunuz esim hep travel sostemlere bakiyo bende ucuz uygun bisi olsun diyorum annemin evi benim eve yuruyerek 15 dk filan bebege de annem bakacak esim cok kullanilacagini dusundugunden kaliteli olsun anakicagida olsun diyo ama ben hala emin degilim ne dusunuyorsunuz
Belki evde net yoksa yarın işten yazarBende merak ettim yazmamış sanirim
Bence gayet güzel. Kiz ismini tek olarak da koyabilirsin yani sadece duru yada sadece bade hangisi dersen duru derim bensenben60 nerdesinnnn kızsa eğer kuzum bade duru erkekse mehmet emre düşünüyorum bende nasıl sizce kızlar
Canim kizimin adı duru ece, bidaha kızım olsaydı adı bade olsun istiyordum şimdi oğlum olacağını öğrendim Allah in izniyle kavusursam oğluma ismi Mehmet Eren olacaksenben60 nerdesinnnn kızsa eğer kuzum bade duru erkekse mehmet emre düşünüyorum bende nasıl sizce kızlar
Allah sağlıkla kavuştursun oğluna insallahmerhaba arkadaşlar rabbim kısmet ederse bende mart annesi olucam.bugün bebeğimin cinsiyetinide kesin olarak öğrendik bi oğluşum olucak inşallah.rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Hayırlı olsun prensesin gülcen canımmm belirsizlikten kurtuldun ne güzel darısı başımaHayirli aksamlar :)) bebegimi görünce keyiflendim biraz daha :) bebegimizin cinsiyeti kesin olarak kiz :) benim doktorumda kesin kiz dedi yani artik cinsiyetimiz netlesti ve bütün tezler curudu :)))
Himm anladim canim.. Bizim oglusumuz olucak insallah.. Hayirlisiyla sizinkide belli olur insallah..
Saglikla kavus kızına insallah canım. Bebekler bizi şaşırt maya devam ediyorHayirli aksamlar :)) bebegimi görünce keyiflendim biraz daha :) bebegimizin cinsiyeti kesin olarak kiz :) benim doktorumda kesin kiz dedi yani artik cinsiyetimiz netlesti ve bütün tezler curudu :)))
İsim tercihlerimiz yakınmış canımmmCanim kizimin adı duru ece, bidaha kızım olsaydı adı bade olsun istiyordum şimdi oğlum olacağını öğrendim Allah in izniyle kavusursam oğluma ismi Mehmet Eren olacak
Hayırlı olsun prensesin gülcen canımmm belirsizlikten kurtuldun ne güzel darısı başıma
Saglikla kavus kızına insallah canım. Bebekler bizi şaşırt maya devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?