Bende begendim bunu cok sık duruyorEsra8891 ben chicco urbanda karar kildim. İstersen burdan bakabilirsin canim;
http://mobil.e-bebek.com/chicco-urban-bebek-arabasi_CHI-16594
aminn ins hepimizinkini canimHayırlı sağlıklı olsun canım inşallah Allah analı babalı büyütsün
Hayırlı olsun canım neguzel kesinlestirdin artık. Darısı başıma ama daha cok var randevuya yaaaa
Ay evet ablacim kesinlesti sonunda kizcem olacak :)) Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşsenben60 kuzum hayırlı olsun nihayet belli oldu kızın çok sevindim
Günaydın kızlar Allah izin verirse yarın bende görcem ve öğrenicem kuzumu bana dua edin bugünnn bende hepimize kuzuları için dua edicem hayırlı cumalar
Kızlar ailesinden uzakta olan var mı?
Burada sadece eşimin ailesi var. Onlarla da aram limoni.
Annem başka şehirde okula giden küçük kardeşim var. doğumum okul dönemine denk geleceği için en fazla 1 hafta gelebilirim diyor
Sizce başkalarına çok ihtiyaç duyar mıyım?
Nedendir bilmiyorum ama ben seninle ilk tanistigimiz gunden beri hep bi oglun olacakmis gibi hissediyorum hatta bi ara cinseti ogrenmedigini okudum sasirdim neden aklimda boke kalmis sanki erkek bebegi olacagini okumustum die dusundum
Dr 'um bana canın çok isterse haftada bir kahve iç onun dışında önermiyorum çay ve bitki çaylarınıda gunde 5 bardaktan fazla içme dedi.ada çayı hiç içmiyorsun dedi. ben o yüzden kahve içmiyorum hiç.gerçi eskidende içmezdim zorlanmıyorum o yuzden.
cnm inşallah gorucez.burdan daha onceki gebeliğimde benimde tanıdıklarım olmuştu ben düşük yapıp aralarından ayrılmıştım ama bi arkadaşımla goruşmeye devam ettim o bebeğini sağlıkla kucağına aldı şimdi oda ikinciye hamile 7,5 aylık:)inşallah bizde sağlıkla geçiricez bu donemi kucağımıza alıcaz bebeklerimizi..:)evrene pozitif enerji pozitif enerji:))
İnşaallah..Bn de uzagim hem de herkesten annem doguma gelck belki kiz kardesm de gelir 1 ay durup gider herhlde sonra kayinvalidem gelebilir biraz da insllh zorluk cekmeyiz
Benimki bir hafta geriden geliyor o yüzden :)hımm pardon benim 15 haziran ama internet hesaplaması muhtemel doğum tarihi 22 mart diyor :))
Biz de tam tersi her yere yürüyerek gidiyoruz :)Ben bebek arabası düşünmüyorum çünkü yürüyerek çok biyere gitmiyoruz o yüzdende almıycam gibi
Hayırlı olsun :) Gözün aydın :)Hayirli aksamlar :)) bebegimi görünce keyiflendim biraz daha :) bebegimizin cinsiyeti kesin olarak kiz :) benim doktorumda kesin kiz dedi yani artik cinsiyetimiz netlesti ve bütün tezler curudu :)))
çıtçıtlı tulumlarda %40 indirim vardı. 0-3 ve 3-6 aylık olarak aldım 5li pakette. Genelde beden sıkıntısı var. Zaten bir reyon indirimliydi. Ama ben zorla aldım :) Ama bir de büyük indirim yaptıkları dönemler oluyor. Onları yakalarsak ocak ayı gibi süper olur.
Darısı başına artık :)Bi ben mi kaldim cinsiyet ogrenmeyen(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?