2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı sağlıklı olsun canım inşallah Allah analı babalı büyütsün
aminn ins hepimizinkini canim

Hayırlı olsun canım neguzel kesinlestirdin artık. Darısı başıma ama daha cok var randevuya yaaaa

evet cok sukur ya artik neler yapacagima tam karar verebilirim artik :) okadar icten istemistimki Gülce ismiyle cagirmak Allah nasip etti sukurler olsun.

senben60 kuzum hayırlı olsun nihayet belli oldu kızın çok sevindim
Ay evet ablacim kesinlesti sonunda kizcem olacak :)) Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin inş

benim annem yakınımda ama 40 gün kalmasını istemem ben de sanırım...
ev düzenimiz tamamen değişsin istemem yani, bebeği giydirmeyi, eyıkamayı öğrenene kadar annemden destek alırım sonra eşimle bakarız diyorum.
arkadaşımın annesi vefat etti kvalidesi 3-4 gün kaldı yanında sonra bunaldı arkadaşım kendisi gayet güzel baktı tek baına ve çok daha iyi oldu diyor..

Nedendir bilmiyorum ama ben seninle ilk tanistigimiz gunden beri hep bi oglun olacakmis gibi hissediyorum hatta bi ara cinseti ogrenmedigini okudum sasirdim neden aklimda boke kalmis sanki erkek bebegi olacagini okumustum die dusundum

kessinlikle ben de hep erkek gibi dülşünüyorum, hatta o yüzden keçe olayında da sen araba falan yaparsın bana uymaz senin model dedim:) Cekirgee

ben de naidren yarım bardan m. suyu içiyorum da kahveye zaten düşkün değilim hiç içmedim. Çikolata bile pek yememeye çalışıyorumkafein var diye ama yine de gidiyo tabi arada

şubat martta forum nasıl olucak acaba onu merak ediyorum. Hergün birileri "doğurdum ben de" mi yazıcak ya da 2-3 gün birinin sesi çıkmayınca doğuruştur o mu diycez:)

Günaydıınnnnnn :)
Diş ağrısından yine erkenden uyudum dün. Çok şükür sabahları iyiyim..

Hayirli aksamlar :)) bebegimi görünce keyiflendim biraz daha :) bebegimizin cinsiyeti kesin olarak kiz :) benim doktorumda kesin kiz dedi yani artik cinsiyetimiz netlesti ve bütün tezler curudu :)))
Hayırlı olsun :) Gözün aydın :)

Kızlar alttan çıkçıktlı kolsuz bacaksız bodyler kışın işimize yarayacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…