Evet çok yakınmış tercihlerimiz.durular çok durgun ismi gibi naif kibar narin oluyoİsim tercihlerimiz yakınmış canımmm
Kizlar bebek arabasi isini napcaz ya ne cok secenek varne dusunuyorsunuz esim hep travel sostemlere bakiyo bende ucuz uygun bisi olsun diyorum annemin evi benim eve yuruyerek 15 dk filan bebege de annem bakacak esim cok kullanilacagini dusundugunden kaliteli olsun anakicagida olsun diyo ama ben hala emin degilim ne dusunuyorsunuz
Ben eşime bir doktora daha gidip tekrar cinsiyetine bakalım diyorum eşim gösterdi ya kordon da olmadığını söyledi bizde gördük gitmemize gerek yok diyorAmin ins hepimiz canim. Aynen sasirtiyorlar ya :)
hayırlı olsun cnm netleştirdin sonundaHayirli aksamlar :)) bebegimi görünce keyiflendim biraz daha :) bebegimizin cinsiyeti kesin olarak kiz :) benim doktorumda kesin kiz dedi yani artik cinsiyetimiz netlesti ve bütün tezler curudu :)))
Ben eşime bir doktora daha gidip tekrar cinsiyetine bakalım diyorum eşim gösterdi ya kordon da olmadığını söyledi bizde gördük gitmemize gerek yok diyor
hayırlı olsun cnm netleştirdin sonunda
medikabildi değilmi senin hastane benim arkadaşta orda yaptırmıştı 60 tl ye renkli değildi dediğin gibi cd de vermediler.istiyorsan başka yerde yaptırabilirsin.selamlar arkadaslar....
sonunda ben de bebegımın cınsıyetını ogrendım. kızımız olacak ınsallah:)
salı gunu ıcın ayrıntılı ultrason randevusu aldık. fakat oradakı sekreter bu usg nın renklı olmadıgını cd verılmedıgını soyledı. bebegın damarları renklı oluyormus o karıstırılıyormus. anlamadım valla hanı renklı renklı gorecektık
bırde doktorum salı gunu ultrasonun sonuclarıyla bırlıkte seker yuklemesı ve bazı dıger tahlıllerı verdı. saglık ocagında yaptırıp sonucunu goturecegım. bugun tetanoz da oldum.
seker yuklemesı ıcın erken mı? ebe 24. haftada oluyor genelde dedı ama??
bu arada 20*4 uz bugun:)
Hayırlı sağlıklı olsun canım inşallah Allah analı babalı büyütsünHayirli aksamlar :)) bebegimi görünce keyiflendim biraz daha :) bebegimizin cinsiyeti kesin olarak kiz :) benim doktorumda kesin kiz dedi yani artik cinsiyetimiz netlesti ve bütün tezler curudu :)))
Hayırlı olsun canım neguzel kesinlestirdin artık. Darısı başıma ama daha cok var randevuya yaaaaHayirli aksamlar :)) bebegimi görünce keyiflendim biraz daha :) bebegimizin cinsiyeti kesin olarak kiz :) benim doktorumda kesin kiz dedi yani artik cinsiyetimiz netlesti ve bütün tezler curudu :)))
amin canım cümlemizi inşallah.Allah sağlıkla kavuştursun oğluna insallah
aynen öyle sen kötü olma.eşine tatlı dille onu ne kadar özledigini başbaşa zaman geçirmeyi kahvaltı yapıp film izlemeyi özledigini söyle.görümceni uyarsın.sende abin rahatsız oluyor edasıyla konuşursun.ne yapcagımı şaşırdım ben.... kızlar bu konuyla alakası yok ama belki bana bi akıl verirsiniz diye paylaşıyorum
bana anlayışla yaklaşmanızı ve bir yol göstermenizi umarak yazıyorum.. iki yılllık evliyiz biz eşimlede iyiyiz aileside çok iyiler Allaha şükür.. fakat bir görümcem var yaşı ufak ufak dediysem genç kız çalışıyor bende çalışıyorum... eşimde çok geç saatlerde eve gelir 10-11 arası bi yemek yer yarım saat tv izler uyuruz pek vakıt geçiremiyoruz malesef.. benım görumcee her cuma bana gelir akşamdan cumartesi kalır pazar olur yıne kalır akşam olur yıne bende geç saate kadar dışarı çıkarız bizle evde otururuz bizle.... ya ben kocamla yalnız gezmeyi okdar özledm kııııı anlataamamm gelme diyemem sonuçta onun düşünmesi lazım geçenlerde anneme kaçtım sırf onsuz bi hafta sonu geçireyim diye.... gece geç saatlerde evimne döndüm tabi inanırmısınz pazar sabahı kahvaltı hazırlıyordum zırtt telefonnn geliyorrrrrrrrr Allahım kabus eşim bile ne işi varmış sabah sabah dedi ben şok... hatta dün bi arkdaş pazar günü mevlüt var gelırmısn dedi onun yanında gelirim ama erkenden kaçarım eşim gelir beni alır dedim bizim görümce demezmi nereye gidiosunuz.... ben nasıl yalnız gezicem eşimle bilemıorum eşimle evlendiğimi sanıyordum meger görümcemle evlenmişimm
Kızlar eğer benim bebiş de kesin kız sa CEREN düşünüyorum nasıl?
bence çok güzel isimler bende kız olsa zeynep düşünüyodum ama oğluşumuz olacak ve eşim timurhan istiyo kesinleşti şimdidensenben60 nerdesinnnn kızsa eğer kuzum bade duru erkekse mehmet emre düşünüyorum bende nasıl sizce kızlar
canım sende en kısa zamanda kontrole gittiğinde öğrenirsin inşallahBi ben mi kaldim cinsiyet ogrenmeyen(
bence farkında bile degildir :)Allah yardımcın olsun.konuş eşinle illaki anlar.Çok sinir bozucu gerćekten ne kadar bencil allahta ona onun gibi bir görümce vetsede anlasa seni
Tmm cnm onada bi bakayim ben sagol tesekkur ederimIyigeceler kizlar
Esra8891 bizim ki chicco lite a way di ve cok memnun kaldim tavsiye ederim kizim 4 yasinda ve hala kullanabiliyoruz simdi oglumda insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?