2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim araba ihtiyacım yok ama ablam bu arabayı aldı çok hafif geldi bana bizde chicconun arabaları var çok ağır hafif olması kullanış açısından önemli
http://www.kanz.com.tr/tr/Collections/Doll kareli siyah olan dan

Hayirli aksamlar :)) bebegimi görünce keyiflendim biraz daha :) bebegimizin cinsiyeti kesin olarak kiz :) benim doktorumda kesin kiz dedi yani artik cinsiyetimiz netlesti ve bütün tezler curudu :)))
hayırlı olsun cnm netleştirdin sonunda

medikabildi değilmi senin hastane benim arkadaşta orda yaptırmıştı 60 tl ye renkli değildi dediğin gibi cd de vermediler.istiyorsan başka yerde yaptırabilirsin.

Hayirli aksamlar :)) bebegimi görünce keyiflendim biraz daha :) bebegimizin cinsiyeti kesin olarak kiz :) benim doktorumda kesin kiz dedi yani artik cinsiyetimiz netlesti ve bütün tezler curudu :)))
Hayırlı sağlıklı olsun canım inşallah Allah analı babalı büyütsün

Hayırlı olsun canım neguzel kesinlestirdin artık. Darısı başıma ama daha cok var randevuya yaaaa

aynen öyle sen kötü olma.eşine tatlı dille onu ne kadar özledigini başbaşa zaman geçirmeyi kahvaltı yapıp film izlemeyi özledigini söyle.görümceni uyarsın.sende abin rahatsız oluyor edasıyla konuşursun.

Kızlar eğer benim bebiş de kesin kız sa CEREN düşünüyorum nasıl?

senben60 nerdesinnnn kızsa eğer kuzum bade duru erkekse mehmet emre düşünüyorum bende nasıl sizce kızlar
bence çok güzel isimler bende kız olsa zeynep düşünüyodum ama oğluşumuz olacak ve eşim timurhan istiyo kesinleşti şimdiden

Bi ben mi kaldim cinsiyet ogrenmeyen (
canım sende en kısa zamanda kontrole gittiğinde öğrenirsin inşallah

HaYaTSIN bizimki inatmidir nedir ikidir gostermiyo ins bu sefer gittgmde netlestiririz.. Ama daha 2 hafta var ( zamanda gecmek bilmiyoo (

Bizde oğluşumuza rüzgar ismini vericez hayırlısıyla yıllardır aklımızda olan isimdi..ilerde kızım olursa da yağmur olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…