eşinim adı deniz olmada kızama kesinlikle koyardım oğlum toprak şimdi kız adı bulamıyoruz.
Çok sinir bozucu gerćekten ne kadar bencil allahta ona onun gibi bir görümce vetsede anlasa seni
valla işin çok zor ama bence kırmadan uygun bi dille anlamasını sağla..ne bilim bu hafta sonu eşimle başbaşa geçiricez felan de anlar belki yani direk eşinle başbaşa kalmak istediğini belirtmelisin ima ederek de anlayacağını sanmıyorum.
aynen öyle sen kötü olma.eşine tatlı dille onu ne kadar özledigini başbaşa zaman geçirmeyi kahvaltı yapıp film izlemeyi özledigini söyle.görümceni uyarsın.sende abin rahatsız oluyor edasıyla konuşursun.
ouw çok zor Allah kolaylık versin valla... senin demen hoş olma zda eşinin güzel bi dille anlatması laızm bence....
ya da biyere giderken mesela" karımla romantik bir yemek ayarladım onu oraya götürüyorum" veya "arkadaşların 2 fazla bileti varmış sinemaya gidiyoruz" gibi kısıtlayıcı ifadeler kullanarak anlamasını sağlayabilirsiniz.
Bebek olunca yanınızda durup çocuğa baksa işine gelebilir belki de şu an başbaşa döneminizin tadını çıakrın, sanırım kvalidene yakın oturuyosunuz alışmış o da sizinle vakit geçirmeye...
En kötü birini ayarla sevgilisiyle vakit geçirsin
Gunaydin arkadaslar dun ayrintiliyi usg ye girdim dr dedigine gore olumsuz bisi yok hersey yolunda 236 gram olmus kuzum.
15 gun sonra kalbini tekrar kontorol edicem dedi tabi hemen sordum herhangi bisi mi var diye 18 haftalikdaha kucuk bi bebek norlmalde 20 ve 24 haftada bakiyoruz 2 hafta sonra gelki kalbin tam olusumunu izlicem tedirgin olacak bisi yok dedi cok sukur rabbime dun gece hic uyuyamadim sag taraf kasigim agriyor normal diyorlar bu aylarda rahim buyumesi oldugu icinmis midem cok eksio su aralar :)
Günaydın
Eşine söylemedin mi ?
böyle böyle, biraz yalnız kalalım gibisinden
2 yıldır böyle sürüyorsa birden söylemesi daha dikkat çeker
En baştan konuşsaydın keşke
Ama sen değil eşin konuşsun
mide ekşimesi bende de var önceden mide ekişinyce çocuk saçlı olcak derlerdi
Canım başlarda ben arada gel diyordum oda hemen geliyordu öle öle davet beklemeden gelmeye başladı sanırım fazla yüz vermışim farkında olmadan mesafeyi koymak gerekıyormuş en baştan ilk sene o ünivertsiteydediydi çok içli dışlı olamadık son bir yıldır cıılkı çıktı kaynanam peşinden bağrır gitme die hiç dinlemez sanırm oda farkında rahatsz ettiğinin nese ben buraları çok meşgul ettm konu takipçileri kızmasın çok dolmuştum anlatınca rahatladm
Kızlar alttan çıkçıktlı kolsuz bacaksız bodyler kışın işimize yarayacak mı?
Evet canım çok işine yarayacak onları içinden atlet olarak giydiriyorsun. Üstüne de tulum takım ne giydireceksen artıkİlk zamanlar çok kaka faciası oluyor badilerden bol bol almakta fayda var :)
günaydın herkese.. ne güzel hepinizin ya annesi ya kayınvalidesi gelecek doğumda.. benim küçük kardeşlerim var okuyolar annem gelemeyecek.. zaten uzakta 15 saat var aramızda.. kayınvalidem gelirim inşallah dedi ama onunda annesi felçli ona bakıyo.. yani gelse de çok kalamaz.. çok üzülüyorum ama yapacak birşey yok sanırım.. öğrencem bebek bakmayı..
CICIBICIMELEK Görümcene tez vakitte sevgili bulmak lazım canım belli ki yalnız canı sıkılıyor size sarmış. Anlaşabilmek güzel şey ama her hafta herrr hafta olmaz ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?