2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eşinim adı deniz olmada kızama kesinlikle koyardım oğlum toprak şimdi kız adı bulamıyoruz.

Deniz ismini çok ama çok seviyoruz biz , daha flört ederken kararlaştırmıştık ilk çocuğumuz Deniz olsun diye...

Eğer salı günü erkek değil de kız derse dr . Vadi ismi cebimizde

Kızlar günaydın bişey sorucam doktorunuz sizi detaylı ultrasona almadan önce
AFP (ALFA-FETOPROTEİN) - NTD RISKI kan testi yaptırdınız mı?Bu test neyi ölçüyor?Kaç çıkması gerek bilen var mı?

Haklısın canım... bunu deniycem ben sadece bi pazar değil herpazar eşimle yanlız kalmak istiyorum çünki hafta içi zaten vakıt geçiremıyoruz biyere çıkamıyoruz yakında bebek olucak yandm hiç çıkmaz artık

umarımm söyler çünki okadar temiz kalpliki oda kımseyı kıramaz zaten buyüzden tepemize çıktı

Valla bazen benmi abartıyorum diyordum ama hepiniz bana hakverdınız sağolun... sevgilisi var ama uzakta oturuo malesef... evde tek kız ooo sanırım beni kızkardeşi yerıne koydu.. benim kayın validem yakın oturuo evet ama kendi ablamda yakın oturuo ben aramadan davet etmeden geldiğini görmedm arasada müsaitmsn diye sorar yani görümce direk geliyorum der sende böle kala kalırsn ama bundan sonra kımseyı memnun etmeye çalışmıcam özgürlüğümü ilan ediyorum bundan sonra :)

Herşeyin yolunda olması çok güzel , sevindim senin adına...

Bende haftaya Salı gidicem , 20. haftada olucak , acaba bir hafta ertelesem mi?

Canım başlarda ben arada gel diyordum oda hemen geliyordu öle öle davet beklemeden gelmeye başladı sanırım fazla yüz vermışim farkında olmadan mesafeyi koymak gerekıyormuş en baştan ilk sene o ünivertsiteydediydi çok içli dışlı olamadık son bir yıldır cıılkı çıktı kaynanam peşinden bağrır gitme die hiç dinlemez sanırm oda farkında rahatsz ettiğinin nese ben buraları çok meşgul ettm konu takipçileri kızmasın çok dolmuştum anlatınca rahatladm

Estağfurullah
Bunlarda hayatın içinden
Bence eşin ya annesiyle ya kardeşiyle konuşsun bu durumu
Herşey kararında güzel

Kızlar alttan çıkçıktlı kolsuz bacaksız bodyler kışın işimize yarayacak mı?

Evet canım çok işine yarayacak onları içinden atlet olarak giydiriyorsun. Üstüne de tulum takım ne giydireceksen artık İlk zamanlar çok kaka faciası oluyor badilerden bol bol almakta fayda var :)

günaydın herkese.. ne güzel hepinizin ya annesi ya kayınvalidesi gelecek doğumda.. benim küçük kardeşlerim var okuyolar annem gelemeyecek.. zaten uzakta 15 saat var aramızda.. kayınvalidem gelirim inşallah dedi ama onunda annesi felçli ona bakıyo.. yani gelse de çok kalamaz.. çok üzülüyorum ama yapacak birşey yok sanırım.. öğrencem bebek bakmayı..

Evet canım çok işine yarayacak onları içinden atlet olarak giydiriyorsun. Üstüne de tulum takım ne giydireceksen artık İlk zamanlar çok kaka faciası oluyor badilerden bol bol almakta fayda var :)

:) ay evet facia dedinde ablamın oglu ilk aylarda altını açınca hemen pırtlatıodu kaçkere ortalığı batırdı bide erkek bebekelr gazlı olurmuş ondan sanırım inş benim kızım gazlı olmaz

canım ilk bikaçgün yanında biri olsa yeter sonra zaten kendin bebişinle başbaşa kalmak istıyormuşsun öle söylüyorlar :)

CICIBICIMELEK Görümcene tez vakitte sevgili bulmak lazım canım belli ki yalnız canı sıkılıyor size sarmış. Anlaşabilmek güzel şey ama her hafta herrr hafta olmaz ki...

vardaaa yakında deil sevgilisi aynen çok fena sarmışş durumda yıllık iznini bile benim doguma ayarladı ilk bi hafta gitmicek biyere ama bu haftada dahil her hafta cumartesi kaçıcam evden arasada beni evde bulamıcak pazardda açmıcam evden çıkana kadar sonra arasada salça olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…