İşte mesele bakmak değil de tek başına kalmamak..benim annem yakınımda ama 40 gün kalmasını istemem ben de sanırım...
ev düzenimiz tamamen değişsin istemem yani, bebeği giydirmeyi, eyıkamayı öğrenene kadar annemden destek alırım sonra eşimle bakarız diyorum.
arkadaşımın annesi vefat etti kvalidesi 3-4 gün kaldı yanında sonra bunaldı arkadaşım kendisi gayet güzel baktı tek baına ve çok daha iyi oldu diyor..
ne yapcagımı şaşırdım ben.... kızlar bu konuyla alakası yok ama belki bana bi akıl verirsiniz diye paylaşıyorum
bana anlayışla yaklaşmanızı ve bir yol göstermenizi umarak yazıyorum.. iki yılllık evliyiz biz eşimlede iyiyiz aileside çok iyiler Allaha şükür.. fakat bir görümcem var yaşı ufak ufak dediysem genç kız çalışıyor bende çalışıyorum... eşimde çok geç saatlerde eve gelir 10-11 arası bi yemek yer yarım saat tv izler uyuruz pek vakıt geçiremiyoruz malesef.. benım görumcee her cuma bana gelir akşamdan cumartesi kalır pazar olur yıne kalır akşam olur yıne bende geç saate kadar dışarı çıkarız bizle evde otururuz bizle.... ya ben kocamla yalnız gezmeyi okdar özledm kııııı anlataamamm gelme diyemem sonuçta onun düşünmesi lazım geçenlerde anneme kaçtım sırf onsuz bi hafta sonu geçireyim diye.... gece geç saatlerde evimne döndüm tabi inanırmısınz pazar sabahı kahvaltı hazırlıyordum zırtt telefonnn geliyorrrrrrrrr Allahım kabus eşim bile ne işi varmış sabah sabah dedi ben şok... hatta dün bi arkdaş pazar günü mevlüt var gelırmısn dedi onun yanında gelirim ama erkenden kaçarım eşim gelir beni alır dedim bizim görümce demezmi nereye gidiosunuz.... ben nasıl yalnız gezicem eşimle bilemıorum eşimle evlendiğimi sanıyordum meger görümcemle evlenmişimm
Ben cumhuriyet bayramında 1.5 gün resmi tatil oldugunu hatırlıyorum ama bu sene değişiklik olmazsa
bunu bende merak ediyorum deneyimliler buna bi açıklama getirsin :) bu arada günaydınlar herkese.. gece erkenden uyandım pıtpıtlarla :) sağıma yatamıyorum kafası orda demişti doktor sanırım o tarafa yattığımda rahatsız oluyo gibi sırt üstü yatmak sakıncalı mı kızlar bilen var mı?Kızlar alttan çıkçıktlı kolsuz bacaksız bodyler kışın işimize yarayacak mı?
bunu bende merak ediyorum deneyimliler buna bi açıklama getirsin :) bu arada günaydınlar herkese.. gece erkenden uyandım pıtpıtlarla :) sağıma yatamıyorum kafası orda demişti doktor sanırım o tarafa yattığımda rahatsız oluyo gibi sırt üstü yatmak sakıncalı mı kızlar bilen var mı?
Evet canim. Orada bi form doldurup kart aldim. Ama bana mesaj gelirse de buradan paylasirimUyelik nasil oluyor peki ? Magazaya gidip mi ?
Valla ben de tecrubesizim. 3-6 aylik olan tam yaza denk geliyor. Ama benim dogum mart sonu. Ilk 3 ay yaz başı. Kullanirim heralde bilemedimKızlar alttan çıkçıktlı kolsuz bacaksız bodyler kışın işimize yarayacak mı?
Hayırlısıyla ögrenirsin insallah canım. Allah hepimizin yavrularını korusunGünaydın kızlar Allah izin verirse yarın bende görcem ve öğrenicem kuzumu bana dua edin bugünnn bende hepimize kuzuları için dua edicem hayırlı cumalar
Bence Mina Alya da ilk A ince soylennmeli ya soyleyemeyenler oldugunda hos gelmez kulaga ki olur soyleyemeyenKızlar, isim olarak önce MİNA ve ADA arasında kaldım. Sonra ALYA da güzel gibi geldi, ama en çok MİNA'ya ısındım sanırım...
Eşim Hira, Mira gibi isimleri de beğeniyor da mira'yı diziden dolayı istemiyorum.
MİNA mı ALYA mı sizce?
Hayır canımKızlar alttan çıkçıktlı kolsuz bacaksız bodyler kışın işimize yarayacak mı?
AlyaKızlar, isim olarak önce MİNA ve ADA arasında kaldım. Sonra ALYA da güzel gibi geldi, ama en çok MİNA'ya ısındım sanırım...
Eşim Hira, Mira gibi isimleri de beğeniyor da mira'yı diziden dolayı istemiyorum.
MİNA mı ALYA mı sizce?
Bence Mina Alya da ilk A ince soylennmeli ya soyleyemeyenler oldugunda hos gelmez kulaga ki olur soyleyemeyen
Gunaydin arkadaslar dun ayrintiliyi usg ye girdim dr dedigine gore olumsuz bisi yok hersey yolunda 236 gram olmus kuzum.
15 gun sonra kalbini tekrar kontorol edicem dedi tabi hemen sordum herhangi bisi mi var diye 18 haftalikdaha kucuk bi bebek norlmalde 20 ve 24 haftada bakiyoruz 2 hafta sonra gelki kalbin tam olusumunu izlicem tedirgin olacak bisi yok dedi cok sukur rabbime dun gece hic uyuyamadim sag taraf kasigim agriyor normal diyorlar bu aylarda rahim buyumesi oldugu icinmis midem cok eksio su aralar :)
ne yapcagımı şaşırdım ben.... kızlar bu konuyla alakası yok ama belki bana bi akıl verirsiniz diye paylaşıyorum
bana anlayışla yaklaşmanızı ve bir yol göstermenizi umarak yazıyorum.. iki yılllık evliyiz biz eşimlede iyiyiz aileside çok iyiler Allaha şükür.. fakat bir görümcem var yaşı ufak ufak dediysem genç kız çalışıyor bende çalışıyorum... eşimde çok geç saatlerde eve gelir 10-11 arası bi yemek yer yarım saat tv izler uyuruz pek vakıt geçiremiyoruz malesef.. benım görumcee her cuma bana gelir akşamdan cumartesi kalır pazar olur yıne kalır akşam olur yıne bende geç saate kadar dışarı çıkarız bizle evde otururuz bizle.... ya ben kocamla yalnız gezmeyi okdar özledm kııııı anlataamamm gelme diyemem sonuçta onun düşünmesi lazım geçenlerde anneme kaçtım sırf onsuz bi hafta sonu geçireyim diye.... gece geç saatlerde evimne döndüm tabi inanırmısınz pazar sabahı kahvaltı hazırlıyordum zırtt telefonnn geliyorrrrrrrrr Allahım kabus eşim bile ne işi varmış sabah sabah dedi ben şok... hatta dün bi arkdaş pazar günü mevlüt var gelırmısn dedi onun yanında gelirim ama erkenden kaçarım eşim gelir beni alır dedim bizim görümce demezmi nereye gidiosunuz.... ben nasıl yalnız gezicem eşimle bilemıorum eşimle evlendiğimi sanıyordum meger görümcemle evlenmişimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?