2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İşte mesele bakmak değil de tek başına kalmamak..

ouw çok zor Allah kolaylık versin valla... senin demen hoş olma zda eşinin güzel bi dille anlatması laızm bence....
ya da biyere giderken mesela" karımla romantik bir yemek ayarladım onu oraya götürüyorum" veya "arkadaşların 2 fazla bileti varmış sinemaya gidiyoruz" gibi kısıtlayıcı ifadeler kullanarak anlamasını sağlayabilirsiniz.
Bebek olunca yanınızda durup çocuğa baksa işine gelebilir belki de şu an başbaşa döneminizin tadını çıakrın, sanırım kvalidene yakın oturuyosunuz alışmış o da sizinle vakit geçirmeye...
En kötü birini ayarla sevgilisiyle vakit geçirsin

Dün butikbebe ye baktık eşimle çok güzel şeyler var ya :)
Bizim burda maalesef seçenekler çok az. Annemlerin yanına istanbula gidebilseydim oradan alırdım bi şeyler ama maalesef.
İnternet alışverişine de pek güvenmiyorum bebek kıyafetleri konusunda..

Ben cumhuriyet bayramında 1.5 gün resmi tatil oldugunu hatırlıyorum ama bu sene değişiklik olmazsa

tatilmiş ama benim laboratuar da tatilmiş.. 27 ekim pzt akşam 18:30a aldım randevu koştura koştura gidicem inş yetişirim.
21+2 olucam detaylı için iyi bir zaman di mi 22 olmayı beklemeden gidicem ama

Kızlar alttan çıkçıktlı kolsuz bacaksız bodyler kışın işimize yarayacak mı?
bunu bende merak ediyorum deneyimliler buna bi açıklama getirsin :) bu arada günaydınlar herkese.. gece erkenden uyandım pıtpıtlarla :) sağıma yatamıyorum kafası orda demişti doktor sanırım o tarafa yattığımda rahatsız oluyo gibi sırt üstü yatmak sakıncalı mı kızlar bilen var mı?

"Gebeliğin özellikle son aylarında sırt üstü yatmaktan kaçınmak gerekir. Bu pozisyonda rahim bütün ağırlığıyla büyük kan damarlarına, omurgaya, sırt kaslarına ve barsaklara baskı yapar. Bu da bel ağrılarına ve hemoroide (basur) neden olabilir. Sırt üstü yatmak kan basıncında düşmeye neden olabilir, bazen anne adayları bu şekilde baş dönmesi, halsizlik gibi şikayetler hissederler."

Kızlar, isim olarak önce MİNA ve ADA arasında kaldım. Sonra ALYA da güzel gibi geldi, ama en çok MİNA'ya ısındım sanırım...
Eşim Hira, Mira gibi isimleri de beğeniyor da mira'yı diziden dolayı istemiyorum.

MİNA ALYA mı sizce?

Bence Mina Alya da ilk A ince soylennmeli ya soyleyemeyenler oldugunda hos gelmez kulaga ki olur soyleyemeyen

Gunaydin arkadaslar dun ayrintiliyi usg ye girdim dr dedigine gore olumsuz bisi yok hersey yolunda 236 gram olmus kuzum.
15 gun sonra kalbini tekrar kontorol edicem dedi tabi hemen sordum herhangi bisi mi var diye 18 haftalikdaha kucuk bi bebek norlmalde 20 ve 24 haftada bakiyoruz 2 hafta sonra gelki kalbin tam olusumunu izlicem tedirgin olacak bisi yok dedi cok sukur rabbime dun gece hic uyuyamadim sag taraf kasigim agriyor normal diyorlar bu aylarda rahim buyumesi oldugu icinmis midem cok eksio su aralar :)

Bence Mina Alya da ilk A ince soylennmeli ya soyleyemeyenler oldugunda hos gelmez kulaga ki olur soyleyemeyen

Alya'da söylem problemi oalbileceğini ben de düşündüm aslında ilk A kalın söylendiğinde kaba bi söylem olur ama Mina kurtarıyor

Bir hafta annem kaldı 5 gün kayınvalidem 20 günlükken tek Başıma yıkadım bebeğimi.herkes gittikten sonra çok güzeldi valla bebeğimle başbaşayız kalmak çok güzeldi çokta iyi baktım maşallah.

Kızlar ikinciye hamile Olduğum için bir önerim olacak 2 tane hastane için kilot ALIN ve bu ikiside en büyük boy olsun.hasta bezini takıp üstüne çekiyorlar çünkü özellikle sezeryanla olduğu zaman çok rahat oluyor üstünüzden düşmez yani size kolaylık olur.

mide ekşimesi bende de var önceden mide ekişinyce çocuk saçlı olcak derlerdi

Günaydın

Eşine söylemedin mi ?
böyle böyle, biraz yalnız kalalım gibisinden
2 yıldır böyle sürüyorsa birden söylemesi daha dikkat çeker
En baştan konuşsaydın keşke
Ama sen değil eşin konuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…