2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli aksamlar :)) bebegimi görünce keyiflendim biraz daha :) bebegimizin cinsiyeti kesin olarak kiz :) benim doktorumda kesin kiz dedi yani artik cinsiyetimiz netlesti ve bütün tezler curudu :)))
Canım hayırlı uğurlu olsun. Allah gönlüne göre verdi çok sevindim.

Benim de ilk bebeğim ama bebek bakmak konusunda fazlasıyla tecrübeliyim :)
O yüzden hiiç endişe duymuyorum.

Benim annem çalıştığı için k.walidemde diğer yakada oturduğu için annem sadece 1 hafta kalmıştı yanımda... Sonrasında ben hep tektim. Şu söyleyeyim ne kadar çok insan o kadar çok ses... Kendi kendinize bakmanız daha sağlıklı ve güzeli.
Çocuğunuz doğduktan sonra 40 yıllık anne edasında bakacağınızdan emin olabilirsiniz. O yüzden şimdi bunları düşünüp strese girmek yerine hamileliğin keyfini çıkarın derim ben

ya ne bileyim ben bebekleri kucağıma alırken bile korkuyorum.. eşim benden de ürkek.. iki acemi nasıl olacak hiç bilmiyorum..
Merak etme cnm o senin bebegin ve inanki kimseye vermek paylaşmak istemeyeceksin.allah nasip ederse dogumdan sonra muhakkak burda kv sinden annesinden şikayet edenleri göreceksin. Alt açmak isteyecekler bebek aglayınca senden önce koşacaklar ve bir süre sonra sana batmaya başlayacak bu durum

ya ne bileyim ben bebekleri kucağıma alırken bile korkuyorum.. eşim benden de ürkek.. iki acemi nasıl olacak hiç bilmiyorum..

Hiç korkma bende ablamın bebeğini kucagıma alamam diyordum yenı dogan bebek çok görmemiştm ama okdar tatlıydıkı ilk ben kucagıma almıştım öle bi cesaret gelıo birden bire

bazen çok halsiz oluyorum ben ya sizede oluyor mu ? bugün 7 saat derse gircem çok yoruluyorum cuma günleri çok zor geçiyor benim için. Rabbim yardım etsin

Günaydın 2015 in en tatlı anneleri :) Hayırlı Cumalar
keyifler yerindedir umarım. Bir haftayı daha devirdik... Kendim de dahil çalışan annelerimiz için mutlu bir gün :) Gerçi haftasonu da evlerde iş bitmiyor ya neyse yine de daha rahatız tabii... bebek bakımından bahsetmişsiniz. Ben kv ile aynı apt da oturuyorum annem de yakında. Allah izin verirse Annem ile birlikte bakarız bebeğime. Ama ben hiç korkmuyorum evelallah daha önce 14-16 yaşlarındayken yeğenlerime bakmışlığım var :) Hiiç korkmayın annelik içgüdüsel birşey zaten. Hatırlayın kızlar oyuncak bebekleri besleyip temizleyip giydirerek büyümedik mi hepimiz :) Bence de bir süre sonra yalnız kalmak isteyeceğiz çünkü ben de sevmem her kafadan bir ses çıksın. sonuçta eskisi gibi değil ki aile hekimlikleri burnumuzun dibinde doktorlar ona keza telefon kadar uzakta. Anneler de öyle. Allahın izniyle sorunsuz hallederiz.

bebek arabası için biraz araştırma yaptım wei-b diye bir alman markasının 1012 trio modeli aklıma yattı. Bi kaç blogda övgüyle bahsedilmiş burda kk da da kullanıp memnun kalanları okudum.Çok mu pahalı acaba diye düşünüyorum ama travel sistem arabalar için ortalama bir fiyatı var sanırım. http://www.wei-b.com.tr/urun-detay.asp?uDt=292 bu linkten bakabilirsiniz.

tek kullanımlık lahusa külotları var ondan alırız artık

eşim rahatsız olmuyor mu ? oda başbaşa kalmak ister benim eşim bu konularda çok mesafeli herkes evine der göndeirir yani :)

Cuma geldi çattı saat 4 olsa da artık merakım giderilse
Hoş benden çok millet sorup duruyo cinsiyeti
Hepinize toplu sms geçecem bayram sms i gibi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…