- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
ya ne bileyim ben bebekleri kucağıma alırken bile korkuyorum.. eşim benden de ürkek.. iki acemi nasıl olacak hiç bilmiyorum..canım ilk bikaçgün yanında biri olsa yeter sonra zaten kendin bebişinle başbaşa kalmak istıyormuşsun öle söylüyorlar :)
Canım hayırlı uğurlu olsun. Allah gönlüne göre verdi çok sevindim.Hayirli aksamlar :)) bebegimi görünce keyiflendim biraz daha :) bebegimizin cinsiyeti kesin olarak kiz :) benim doktorumda kesin kiz dedi yani artik cinsiyetimiz netlesti ve bütün tezler curudu :)))
ya ne bileyim ben bebekleri kucağıma alırken bile korkuyorum.. eşim benden de ürkek.. iki acemi nasıl olacak hiç bilmiyorum..
Ben iyiiym şahsen sen nasılsın :)Günaydın hayırlı cumalar herkese hepiniz iyisinizdir inşallah
Bende 20+5 de gittim cnmtatilmiş ama benim laboratuar da tatilmiş.. 27 ekim pzt akşam 18:30a aldım randevu koştura koştura gidicem inş yetişirim.
21+2 olucam detaylı için iyi bir zaman di mi 22 olmayı beklemeden gidicem ama
Merak etme cnm o senin bebegin ve inanki kimseye vermek paylaşmak istemeyeceksin.allah nasip ederse dogumdan sonra muhakkak burda kv sinden annesinden şikayet edenleri göreceksin. Alt açmak isteyecekler bebek aglayınca senden önce koşacaklar ve bir süre sonra sana batmaya başlayacak bu durumya ne bileyim ben bebekleri kucağıma alırken bile korkuyorum.. eşim benden de ürkek.. iki acemi nasıl olacak hiç bilmiyorum..
ya ne bileyim ben bebekleri kucağıma alırken bile korkuyorum.. eşim benden de ürkek.. iki acemi nasıl olacak hiç bilmiyorum..
tek kullanımlık lahusa külotları var ondan alırız artıkKızlar ikinciye hamile Olduğum için bir önerim olacak 2 tane hastane için kilot ALIN ve bu ikiside en büyük boy olsun.hasta bezini takıp üstüne çekiyorlar çünkü özellikle sezeryanla olduğu zaman çok rahat oluyor üstünüzden düşmez yani size kolaylık olur.
eşim rahatsız olmuyor mu ? oda başbaşa kalmak ister benim eşim bu konularda çok mesafeli herkes evine der göndeirir yani :)Günaydın
Eşine söylemedin mi ?
böyle böyle, biraz yalnız kalalım gibisinden
2 yıldır böyle sürüyorsa birden söylemesi daha dikkat çeker
En baştan konuşsaydın keşke
Ama sen değil eşin konuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?