2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Deniz ismini çok ama çok seviyoruz biz , daha flört ederken kararlaştırmıştık ilk çocuğumuz Deniz olsun diye...

Eğer salı günü erkek değil de kız derse dr . Vadi ismi cebimizde
O kadar seviyorsaniz kiziniza da deniz olur. Deniz unicex bir isim. Cevremde var

Bende aldım detaylı için randevumu, 27 ekimde gidicez inşallah, Fetus görüntüleme merkezinde yaptırıcam ..

AAA çok iyi yaaa eşini teprik ettm valla :) benimki evden kaçıo dükkana gidiıo yada uyuyor ama bişiy demiyor kendi ailesi benim ailem olsa sölerm ama sessiz kalıyorum kötü olmak hiç istemiyorum
Bak canım çevremde senin gibi davranıp en sonunda eşiyle kopan çok insan var.eşinle kötü olacağına herkesle kötü ol ne olacak.kimseyi şımartmamak lazım yapmayın allah aşkına.4,5 yıllık evliyim ve eşimin ailesiyle çok mesafeliyim ve bu sayede de hep çok tatlı ve saygı doluyuz.koskoca kızmış kızarsa kızsın açık açık söyle.sonunda kocanla soğuyacaksınız ve evden kaçıcak adam belki...

Mesafe güzel şey
Kendi diyemiyosa da eşinden rica etmeli o konuşabilir kardeşi ile pek ala

umarımm söyler çünki okadar temiz kalpliki oda kımseyı kıramaz zaten buyüzden tepemize çıktı
eşinle planlar yap görümcenide ara o gelmeden haber vereyim evde olmicaz bu hafta arkadaşlarımıza gidicez vs. de evinizde eşinizle başbaşa kalmış olursunuz, bi kaç hafta buna benzer bahaneler bul hep bi süreden sonra anlar heralde

kızlar istanbul avrupa yakasında detaylı ultrason çektirebileceğim yerler nereleri perinatolog olması lazım lütfen yardımcı olun 18 haftalığım

:9 valla eger çok bunalırsam taşınırım uzak biyere diye düşünmeye başladım oderece ..... sölicemmmm bu gidişat hiç normal değil çünki....

bende öle düşünüyorum sürekli bahaneler bulup kaçacıcam hatta yarın nişana gidicekmiş gibi yapıp son anda gelmıyorum dicem yoksa annesini yalnız bırakır ben olmayınca annesyle hiçbiyere gitmıoyor bizim kız

canım tarif eder misin biraz yerini bide fiyatı ne kadar biliyon mu

Vatan Cd. Aksaray diye geçer
90 TL demişlerdi ama öncesinde kadın doğumdan randevu alman lazımmış
Arayıp sorman lazım
Yer yoksa hiç kadın doğumcusuna da gidip vakit kaybetme başka yere bak

İnternetten telefonunu bulabilirsin

:9 valla eger çok bunalırsam taşınırım uzak biyere diye düşünmeye başladım oderece ..... sölicemmmm bu gidişat hiç normal değil çünki....

Birkaç defa o gelmeden önce onu arayıp bugün bize gelmeyi planlıyorum biz karı koca kendimize başbaşa plan yaptık gelme diyebilirsin. Birkaç hafta sonu üst üste de zaten o anlar.

Aslında seni seviyor galiba
Ama sevgiden bunaltmış seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…