- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
eşin rahatsız olmuyor mu ? oda başbaşa kalmak ister benim eşim bu konularda çok mesafeli herkes evine der göndeirir yani :)
bende 2 de giricem ayrıntılıyaCuma geldi çattı saat 4 olsa da artık merakım giderilse
Hoş benden çok millet sorup duruyo cinsiyeti
Hepinize toplu sms geçecem bayram sms i gibi dedim
CICIBICIMELEK sana yazmşştım yanlış olmuş :)
bende 2 de giricem ayrıntılıya
Cuma geldi çattı saat 4 olsa da artık merakım giderilse
Hoş benden çok millet sorup duruyo cinsiyeti
Hepinize toplu sms geçecem bayram sms i gibi dedim
dr dan gelir gelmez burayada yaz merakta bırakma bizi :)
O kadar seviyorsaniz kiziniza da deniz olur. Deniz unicex bir isim. Cevremde varDeniz ismini çok ama çok seviyoruz biz , daha flört ederken kararlaştırmıştık ilk çocuğumuz Deniz olsun diye...
Eğer salı günü erkek değil de kız derse dr . Vadi ismi cebimizde
Kız anne adaylarııııı :) şunların tatlılığına bir bakın :)
http://www.butikbebe.com/Urun/andywawa/elbisekirmizi,UK_1405762.html#.VEDMJvmsVu4
http://www.butikbebe.com/Urun/andywawa/elbisesax,UK_1405758.html#.VEDMKPmsVu4
http://www.butikbebe.com/Urun/andywawa/elbisemurdum,UK_1405751.html#.VEDMK_msVu4
Bak canım çevremde senin gibi davranıp en sonunda eşiyle kopan çok insan var.eşinle kötü olacağına herkesle kötü ol ne olacak.kimseyi şımartmamak lazım yapmayın allah aşkına.4,5 yıllık evliyim ve eşimin ailesiyle çok mesafeliyim ve bu sayede de hep çok tatlı ve saygı doluyuz.koskoca kızmış kızarsa kızsın açık açık söyle.sonunda kocanla soğuyacaksınız ve evden kaçıcak adam belki...AAA çok iyi yaaa eşini teprik ettm valla :) benimki evden kaçıo dükkana gidiıo yada uyuyor ama bişiy demiyor kendi ailesi benim ailem olsa sölerm ama sessiz kalıyorum kötü olmak hiç istemiyorum
Bak canım çevremde senin gibi davranıp en sonunda eşiyle kopan çok insan var.eşinle kötü olacağına herkesle kötü ol ne olacak.kimseyi şımartmamak lazım yapmayın allah aşkına.4,5 yıllık evliyim ve eşimin ailesiyle çok mesafeliyim ve bu sayede de hep çok tatlı ve saygı doluyuz.koskoca kızmış kızarsa kızsın açık açık söyle.sonunda kocanla soğuyacaksınız ve evden kaçıcak adam belki...
eşinle planlar yap görümcenide ara o gelmeden haber vereyim evde olmicaz bu hafta arkadaşlarımıza gidicez vs. de evinizde eşinizle başbaşa kalmış olursunuz, bi kaç hafta buna benzer bahaneler bul hep bi süreden sonra anlar heraldeumarımm söyler çünki okadar temiz kalpliki oda kımseyı kıramaz zaten buyüzden tepemize çıktı
kızlar istanbul avrupa yakasında detaylı ultrason çektirebileceğim yerler nereleri perinatolog olması lazım lütfen yardımcı olun 18 haftalığım
canım tarif eder misin biraz yerini bide fiyatı ne kadar biliyon muBezmi alemde perinatolog var ama yer bulur musun bilmiyorum
Bak canım çevremde senin gibi davranıp en sonunda eşiyle kopan çok insan var.eşinle kötü olacağına herkesle kötü ol ne olacak.kimseyi şımartmamak lazım yapmayın allah aşkına.4,5 yıllık evliyim ve eşimin ailesiyle çok mesafeliyim ve bu sayede de hep çok tatlı ve saygı doluyuz.koskoca kızmış kızarsa kızsın açık açık söyle.sonunda kocanla soğuyacaksınız ve evden kaçıcak adam belki...
eşinle planlar yap görümcenide ara o gelmeden haber vereyim evde olmicaz bu hafta arkadaşlarımıza gidicez vs. de evinizde eşinizle başbaşa kalmış olursunuz, bi kaç hafta buna benzer bahaneler bul hep bi süreden sonra anlar heralde
canım tarif eder misin biraz yerini bide fiyatı ne kadar biliyon mu
:9 valla eger çok bunalırsam taşınırım uzak biyere diye düşünmeye başladım oderece ..... sölicemmmm bu gidişat hiç normal değil çünki....
bende öle düşünüyorum sürekli bahaneler bulup kaçacıcam hatta yarın nişana gidicekmiş gibi yapıp son anda gelmıyorum dicem yoksa annesini yalnız bırakır ben olmayınca annesyle hiçbiyere gitmıoyor bizim kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?