tamam canım çok sağolVatan Cd. Aksaray diye geçer
90 TL demişlerdi ama öncesinde kadın doğumdan randevu alman lazımmış
Arayıp sorman lazım
Yer yoksa hiç kadın doğumcusuna da gidip vakit kaybetme başka yere bak
İnternetten telefonunu bulabilirsin
tamam canım çok sağol
Bende aldım detaylı için randevumu, 27 ekimde gidicez inşallah, Fetus görüntüleme merkezinde yaptırıcam ..
inşallah canım her yer o kadar pahalı ki 300 tl istiyorlar bütün perinatologlarRica ederim ben geç kaldım bulamadım
Senin daha 4 haftan var
İnşallah yer bulursun
inşallah canım her yer o kadar pahalı ki 300 tl istiyorlar bütün perinatologlar
merak ediyorum bebişinin cinsiyetini muhakkak yaz bana aynı hastanede detaylıya giricez onunla ilgili de bilgi istiyorum canımMesafe güzel şey
Kendi diyemiyosa da eşinden rica etmeli o konuşabilir kardeşi ile pek ala
merak ediyorum bebişinin cinsiyetini muhakkak yaz bana aynı hastanede detaylıya giricez onunla ilgili de bilgi istiyorum canım
kızlar ya canım sıkıldı.pazartesi muayenemde suyumun azlığından şüphelenmişlerdi.kendi doktorum değil tıp fakültesindeki ultrasoncu.hatta daha önce anlatmıştım beni korkuttular suyun az diye.sonra 3 kişi geldi kontrol etti ama neticeye varamadılar.hiç suyun geldimi diye sordular.bende gelmedi dedim.ama şimdi iç çamaşırımda çok az su gelmiş 2-3 damla.ıslaklığı hissettim.sanki daha öncede olmuştu böyle çok az olduğu için önemsemiştim.ama şimdide oldu2-3 damla.perşembeye detaylıya gircem cumayada kendi doktoruma gitcem detaylı sonuçlarıyla.1 haftada bişey olmaz herhalde.
27 ekim'de ben de Fetus'ta Zeki Bey'de yaptırıcamm:) Medipoldeki Hakan Apaydından da randevu almıştım arada kaldım ama iyidir diye Zeki'ye gidiyorum. Sana biri mi önerdi?
bende de su kıvamında akıntı geliyo, beni de tedirgin ettin şimdi. Peçete tarzı bişeler koyuyorum çamaşırıma o yüzden anlamıorum renksiz akıntı mı beyaz mı. Yarın ben de doktora gideyim bari... Kızlar sizde su kıvamında akıntı oluyor mu?
Aa kaçta gidiceksin :) 17.30 da benim randevum, benim doktorum pendik bölge hastanesinde, o tavsiye etti anadolu yakasının en iyi doktorlarından biriymiş zeki bey, bende o yüzden ondan aldım randevu :)
Allah yardımcın olsun. Zor bir durum.bende öle düşünüyorum sürekli bahaneler bulup kaçacıcam hatta yarın nişana gidicekmiş gibi yapıp son anda gelmıyorum dicem yoksa annesini yalnız bırakır ben olmayınca annesyle hiçbiyere gitmıoyor bizim kız
Aynen bende araştırdım baya ve pendikte bi ara ben doktor araştırması yaparken :) 5 6 doktorla görüştüm ve nerdeyse hepsi zeki bey i tavsiye etti bende evhamlıyım biraz hatta görüştüğüm bi doktor zeki beyin tanıdığı çıktı çok güleryüzlü ve herşeyi en ince ayrıntılı anlatır sen sormadan bütün bilgileri verir memnun ayrılırsın demişti o yüzden ona güvenip aldım randevu ..18.30'da benim, işten çıkıp zar zor yetişmeye çalışcam... Kartal'da Zeynep gençler'e gitmiştim o mehmet uludoğanı tavsiye etti Fetus'ta.. salı öğleden sorna gitcektim almıyolarmış pzt akşamı zeki bey varmış baktım nette onunla ilgili bişeler de yazılmış ona gidiym dedim, bakalım memnun kalırız inşallah.. fiyatı da medipolden daha uygun bbi de mediolde 15 dk süre verioalrdı burda daha uzunmuş
İçini ferah tut. Allah ın izniyle bişey olmaz.kızlar ya canım sıkıldı.pazartesi muayenemde suyumun azlığından şüphelenmişlerdi.kendi doktorum değil tıp fakültesindeki ultrasoncu.hatta daha önce anlatmıştım beni korkuttular suyun az diye.sonra 3 kişi geldi kontrol etti ama neticeye varamadılar.hiç suyun geldimi diye sordular.bende gelmedi dedim.ama şimdi iç çamaşırımda çok az su gelmiş 2-3 damla.ıslaklığı hissettim.sanki daha öncede olmuştu böyle çok az olduğu için önemsemiştim.ama şimdide oldu2-3 damla.perşembeye detaylıya gircem cumayada kendi doktoruma gitcem detaylı sonuçlarıyla.1 haftada bişey olmaz herhalde.
Aynen bende araştırdım baya ve pendikte bi ara ben doktor araştırması yaparken :) 5 6 doktorla görüştüm ve nerdeyse hepsi zeki bey i tavsiye etti bende evhamlıyım biraz hatta görüştüğüm bi doktor zeki beyin tanıdığı çıktı çok güleryüzlü ve herşeyi en ince ayrıntılı anlatır sen sormadan bütün bilgileri verir memnun ayrılırsın demişti o yüzden ona güvenip aldım randevu ..
aa süper yaa şimdi yiice emin oldum sağol valla...
en son 23 eylülde doktora gitmiştim detaylıya kadar doktora gitmem diyodum bu sefer rekor kırıp da şimdi şu akıntı meselesi kafama takıldı su azalması olayını okuyunca, anırım yarın bi kontrole gidicem
Ayrintilida yanilma payi yok ise erkek dedi dr :)karha hayırlı olsun cnm cinsiyet kesinleşti mi peki
Bence alakasi yok :)mide ekşimesi bende de var önceden mide ekişinyce çocuk saçlı olcak derlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?