2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tamam canım çok sağol

Bende aldım detaylı için randevumu, 27 ekimde gidicez inşallah, Fetus görüntüleme merkezinde yaptırıcam ..

27 ekim'de ben de Fetus'ta Zeki Bey'de yaptırıcamm:) Medipoldeki Hakan Apaydından da randevu almıştım arada kaldım ama iyidir diye Zeki'ye gidiyorum. Sana biri mi önerdi?

kızlar ya canım sıkıldı.pazartesi muayenemde suyumun azlığından şüphelenmişlerdi.kendi doktorum değil tıp fakültesindeki ultrasoncu.hatta daha önce anlatmıştım beni korkuttular suyun az diye.sonra 3 kişi geldi kontrol etti ama neticeye varamadılar.hiç suyun geldimi diye sordular.bende gelmedi dedim.ama şimdi iç çamaşırımda çok az su gelmiş 2-3 damla.ıslaklığı hissettim.sanki daha öncede olmuştu böyle çok az olduğu için önemsemiştim.ama şimdide oldu2-3 damla.perşembeye detaylıya gircem cumayada kendi doktoruma gitcem detaylı sonuçlarıyla.1 haftada bişey olmaz herhalde.

merak ediyorum bebişinin cinsiyetini muhakkak yaz bana aynı hastanede detaylıya giricez onunla ilgili de bilgi istiyorum canım

Benim 4 te olduğu için ordan daha geri dönemem işe
Çok uzak buraya
Yarın işe gelir miyim bilmiyorum
En geç Pazartesi yazarım inşallah Gülsün

bende de su kıvamında akıntı geliyo, beni de tedirgin ettin şimdi. Peçete tarzı bişeler koyuyorum çamaşırıma o yüzden anlamıorum renksiz akıntı mı beyaz mı. Yarın ben de doktora gideyim bari... Kızlar sizde su kıvamında akıntı oluyor mu?

27 ekim'de ben de Fetus'ta Zeki Bey'de yaptırıcamm:) Medipoldeki Hakan Apaydından da randevu almıştım arada kaldım ama iyidir diye Zeki'ye gidiyorum. Sana biri mi önerdi?

Aa kaçta gidiceksin :) 17.30 da benim randevum, benim doktorum pendik bölge hastanesinde, o tavsiye etti anadolu yakasının en iyi doktorlarından biriymiş zeki bey, bende o yüzden ondan aldım randevu :)

Tabiki oluyor ama normalmiş bu durum sormuştum doktoruma ben, su gibi değilde normal akıntı okuyor beyaz

Aa kaçta gidiceksin :) 17.30 da benim randevum, benim doktorum pendik bölge hastanesinde, o tavsiye etti anadolu yakasının en iyi doktorlarından biriymiş zeki bey, bende o yüzden ondan aldım randevu :)

18.30'da benim, işten çıkıp zar zor yetişmeye çalışcam... Kartal'da Zeynep gençler'e gitmiştim o mehmet uludoğanı tavsiye etti Fetus'ta.. salı öğleden sorna gitcektim almıyolarmış pzt akşamı zeki bey varmış baktım nette onunla ilgili bişeler de yazılmış ona gidiym dedim, bakalım memnun kalırız inşallah.. fiyatı da medipolden daha uygun bbi de mediolde 15 dk süre verioalrdı burda daha uzunmuş

Aynen bende araştırdım baya ve pendikte bi ara ben doktor araştırması yaparken :) 5 6 doktorla görüştüm ve nerdeyse hepsi zeki bey i tavsiye etti bende evhamlıyım biraz hatta görüştüğüm bi doktor zeki beyin tanıdığı çıktı çok güleryüzlü ve herşeyi en ince ayrıntılı anlatır sen sormadan bütün bilgileri verir memnun ayrılırsın demişti o yüzden ona güvenip aldım randevu ..

İçini ferah tut. Allah ın izniyle bişey olmaz.

aa süper yaa şimdi yiice emin oldum sağol valla...
en son 23 eylülde doktora gitmiştim detaylıya kadar doktora gitmem diyodum bu sefer rekor kırıp da şimdi şu akıntı meselesi kafama takıldı su azalması olayını okuyunca, anırım yarın bi kontrole gidicem

Valla bende gitmem diyodum en son bayramdan sonra gitmiştim, ama malesef 2 gün önce sağ tarafımdaki şiddetli ağrıdan dolayı gittim iyice kontrol ettiler bebeği hiçbi sorun yoktu, benimde 1 hafta 10 gündür ara ara akıntılarım oluyo çünkü au azalması falan olsa hemen görürdü sonuçta doktor, bol bol su iç dedi bana doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…