Valla bende gitmem diyodum en son bayramdan sonra gitmiştim, ama malesef 2 gün önce sağ tarafımdaki şiddetli ağrıdan dolayı gittim iyice kontrol ettiler bebeği hiçbi sorun yoktu, benimde 1 hafta 10 gündür ara ara akıntılarım oluyo çünkü au azalması falan olsa hemen görürdü sonuçta doktor, bol bol su iç dedi bana doktor
ayyy caım hayırlı olsunnn Allah gönlüne göre verdiii senin nubuna bakmıştık ve kız gibiydi 2 kızın vardı galibaa çok sevindim canım yaaaAyrintilida yanilma payi yok ise erkek dedi dr :)
Evet 2 kizim vardi benden cok kizlar sevindi zaten ciglik cigiligaydilar rabbim saglikli olmasinida nasip etsin kucagimiza aldigimiz gunleride gorelim ins hepimiz :)ayyy caım hayırlı olsunnn Allah gönlüne göre verdiii senin nubuna bakmıştık ve kız gibiydi 2 kızın vardı galibaa çok sevindim canım yaaa
uu forum boşalmış 3 kişi kalmışız, cuma cuma nerde bu millet...
Ben de mesai bitimine kadar bi iş yetiştiriyorum da bi yandan da gözüm burda
akıntı olması normal de suya benzer olursa su sızması akla gelebilir belki ancak. Bu aralar çok bol su da içmedim... Bi gideyim d eiçim rahatlasın zaten kendi doktorumdan randevu alamam eve yakın bi hastaneye gidicem.
ben de son gittiğimde rahimi falan detaylı gösterdi bak su sızca şu siyah alanda beyaz bir çizgi görürdük tamamen kapalı hiçbişey yok falan dedi ama 1 ay geçti üzerinden ben bi gidiym:)
Arkadaşlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum.Şimdi ben hamileliğimin başından beri özel bi hastanede aynı doktora gidiyorum tarama testlerimi vs. o yaptı. Son gittiğimizde bize 22. haftada ayrıntılı ultrasona gireceksin dedi ve onun için yine kendileri ile aynı hastanede bi doktorun adını verdi. Ben hemen aradım randevu aldım ama fiyat olarak 250 TL dediler. Ben sonrasında biraz araştırdım başka bi özel hastanede 150TL ye randevu aldım. Şimdi ben 150 TL olan yere gitsem sonrasında o raporu doktoruma götürsem tuhaf karşılar mı diye düşünüyorum aklım çok karışık iki randevu da pazartesi günü siz olsanız hangisine giderdiniz insan kesesini de düşünüyor haliyle. Teşekkürler şimdiden
Tabiki içinin rahatlaması için git canım inşallah sorun yoktur, nasılda korkuyoruz bişey olacak diye :) acaba doğduklarında nasıl olucaz, kartal da mı oturuyosun bu arada
bugün o kadar sıkıcı bir gün ki patladım resmen saatin 5 olması bekliyorum saatler bir an önce geçse de bebeğimi görmeye gitsem yarınevet ya pek sessiz buralarmesai bitsede tatile başlasak artık
bence olmaz gıdebilirsin radyoloji bakıyor zaten ayrıntılıya.ben de haftaya cars.gıdıcem kısmetse.Arkadaşlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum.Şimdi ben hamileliğimin başından beri özel bi hastanede aynı doktora gidiyorum tarama testlerimi vs. o yaptı. Son gittiğimizde bize 22. haftada ayrıntılı ultrasona gireceksin dedi ve onun için yine kendileri ile aynı hastanede bi doktorun adını verdi. Ben hemen aradım randevu aldım ama fiyat olarak 250 TL dediler. Ben sonrasında biraz araştırdım başka bi özel hastanede 150TL ye randevu aldım. Şimdi ben 150 TL olan yere gitsem sonrasında o raporu doktoruma götürsem tuhaf karşılar mı diye düşünüyorum aklım çok karışık iki randevu da pazartesi günü siz olsanız hangisine giderdiniz insan kesesini de düşünüyor haliyle. Teşekkürler şimdiden
bizde yarın cinsiyetimizi öğrenecez inşallah :)valla ben yarında gelicem işee bide kontrolüm yarınnn bakalım cinsiyetim belli olucakkk
sizin içinize ne doğuyor benim bebişle ilgiliii söyleyin bakalım
Süper gerçekten çok sevindim.Allah tamamına erdirsin insallahEvet 2 kizim vardi benden cok kizlar sevindi zaten ciglik cigiligaydilar rabbim saglikli olmasinida nasip etsin kucagimiza aldigimiz gunleride gorelim ins hepimiz :)
bugün o kadar sıkıcı bir gün ki patladım resmen saatin 5 olması bekliyorum saatler bir an önce geçse de bebeğimi görmeye gitsem yarın
sızde de kasıntı oluyor mu karında ay bugun kasımaktan kıpkırmızı olmus karnım en son bebe yagı surdum artıkkk...sıstım ıyıce.kızlar gunluk kalsıyum ıhtıyacı ıcın neler yıyorsunuz???
amin inşallah canım.evet yarın kontrole gidecem nasip olursa cinsiyetini öğrenecezben iki gündür patlıyorum havalardan galiba, yağmurlu kapalı olunca ruh halimi etkiliyor, buraya bakıyorum biraz kafam dağılsın diyeo da pek olmuyor,yarın doktora gidiyosun galiba hayırlı haberlerle gel inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?