2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de bir görüntüleme merkezinde yaptırıcam ama zaten detaylı ultrasonu doktora göstermeye gerek yok sanırım bidaha...

bence iki hastanedeki doktorun da özgeçmişlerine bak perinatolog olan varsa onu tercih et.

eğer aynı vasıflardaysa da ucuz olana gidersin

bende de oluyor canım ama kaşımamaya çalışıyorum:) kalsiyum içinse peynir, süt, yoğurt ve yeşil sebze tüketmeye çalışıyorum birde sarma çok severim, yaprakta kalsiyum miktarının fazla olduğunu öğrendim öğreneli daha sık yemeye çalışıyorum

Bende çok sık gidiyodum ilk aylarda bir sürü fotoğrafı var bebeğimin :) e haliyle gittikçe verdiler bazen tarihlere bakıp dalga geçiyorum kendimle abartmışım ikinci bebekte gitmicem diyorum kendime :) bide bende bayramdan önce uzun süre görmedim bebeğimi 3 hafta falan, ağlamıştım özledim diye :)

benimde kafam karıştı zira benim doktorda radyologa yaptırmamı istedi bende radyolojiye gideceğim

Bende bekliyorum o kaşıntı günlerini :) henüz başlamadı ama bebek yağını sürüyorum yinede 1 aydır falan karnım büyüyo ama kaşıntı çatlama yok şu an olmaz da inşallah

1.de lierac dıye bı krem kullandım. ozaman 65 dı.o kadar para vermek ıstemedım ama bebe yagından hoslasmıyorum hıc.baska marka krem önerniz varsa alabılırım

ben çatladım kremde almadım ama dalin in bebe yağını her gün sürüyorum kremleri çoğu kisi önermedi ama kullananlarda var

ben çatladım kremde almadım ama dalin in bebe yağını her gün sürüyorum kremleri çoğu kisi önermedi ama kullananlarda var
doktorum aldırmıstı 1.de.ılkınde catlak olmadı ama bunda kocaman bı gobısım var sımdıden erkek oldugu ıcın mı boyle acaba kızımda 4,5 aylıkta eskı kıyafetlerımı gıyebılıyorrdum

:) :) :)

şimdiden sonra hareketlerini de hissettikçe daha rahat oluruz inş

Herkes ayrıntılıya giriyor.. benim daha bir haftam var meraklanıyorum :)

bende haftaya gideceğim:) cinsiyet değişirse diye içime bir kurt düştü, sürekli aklımdaki odün bir tanıdığa oğlan demişlerdi, ayrıntılıya girmiş olmuş sana kız

bende haftaya gideceğim:) cinsiyet değişirse diye içime bir kurt düştü, sürekli aklımdaki odün bir tanıdığa oğlan demişlerdi, ayrıntılıya girmiş olmuş sana kız

bana da en baştan beri tüm doktorlar kız dedi son gittiğim doktor (16. haftada) dur bakalım söyleme ben tahmin ediymm, erkek mi...., hm yok yok kız kesin kızmış tamam sesli düşündüm dedi

Allah'ım erkek mi dediği o an bir kalbim atmaya başladı, saçma bir korkuya kapıldım çöktüm, meğer nasıl da kız istiyormuşum dedim kendi kendime:)

3 foktor kız dedi detaylıda erkek çıkmaz inş benim de...

bi kızım olsun da 2.de cinsiyet kaygım olmasın kız da olsa erkek de olsa olur sonra 2. olursa eğer

sağlıklı sıhhatli hayırlı olsunlarda hiç önemli değil aslında ama kızım kızım diye sevip duruyorum:) etrafımda cinsiyet değişikliği örnekleri olunca birde herkes hiç kız annesine benzemiyosun diyorlar karnın sivri, cildin bozulmamış vs. haliyle kafa karıştı

detaylıya girmeden kafam rahat etmeyecek canım ya bekliyorum bakalım

evet bendede oluyor hatta bu hafa beyaz akıntı gelebilir yazıyordu henüz o gelmedi ama su gibi arada oluyor normal değilmi acaba

evet bendede oluyor hatta bu hafa beyaz akıntı gelebilir yazıyordu henüz o gelmedi ama su gibi arada oluyor normal değilmi acaba

kızlar telaş yapmayın akıntı kokusuz ve ağrısız sızısız ise bir sorun yoktur. Ayrıca bu haftalarda suyun miktarının çok olmaması da normalmiş. benim muayenem pazartesi günüydü doktorum bana da su az gibi deyiverince ben tabi hemen panikledim. Bu haftalarda normal bebek bir anda büyümeye başladığı için. Bir dahaki kontrole normale döner dedi. Ayrıca da suyun içtiğimiz su ile de hiçbir ilgisi yokmuş onu da sordum çünkü bulantılardan dolayı ben de çok su içemiyorum. Senin içtiğin su kendi organların iiçin gerekli dedi. nomatter canım o kadar panik olma lütfen. stres en çok zarar veren şey. Hepimiz Allah'a emanetiz. benim de bugün tek taraflı bel ağrım oldu böbrek mi acaba diye çok korktum hala geçmedi tam olarak. Dua edin böbrek ağrısı olmasın. Su yeteri kadar içemediğim için korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…