2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Orada tanıdığımız vardı orda yaptırmak istedik dersin üstünde durmazsın sonuçda 100 TL

Bende rad. uzmanına yaptırmıştım ayrıntılı ultrasonu ilk gebeliğimde... dediğim gibi perinatologlar riski gebelikleri takip ediyor. Bende rad.uzmanına aldım randevumu.

Herkesin bilgisine ; Ayrıca 4D ultrasonada gerek yokmuş , 2D ultrason detaylı inceleme için yeterliymiş.

Ben her zaman muayene oldugum ozel hastanede ayrintili ultrasona girdim radyoloji uzman dr bakti sonuc kendi doktorumada gonderildi. Hersey yolundaydi yaklasik on gun once. Bes kurus parada vermedim :) bencede gerek yok o kadar para vermeye

1.de lierac dıye bı krem kullandım. ozaman 65 dı.o kadar para vermek ıstemedım ama bebe yagından hoslasmıyorum hıc.baska marka krem önerniz varsa alabılırım
Ben yeni bepantholun catlak onleyici kremini aldim. Netten 33 ya da 36 gibi bir fiyata aldim indirimden. Gayet uygun fiyat. Sabah ilk kez surdum, hosuma gitti. Ama ne kadar etkili olur ben de bilmiyorum

iyi akşamlar mart anneleri benim mesai biter ve 2 günlük tatil başlar.yarın inşallah bebeğimi cinsiyetini öğrenirim ve pazartesi aranıza tekrar katılırım.

Maalesef bir sey yemiyorum desem sut urunleri disinda; gunde 7 badem yeterliymis, fazlası degil ama. Bi akrabam dedi. Bir de asma yaprağı

Maalesef bir sey yemiyorum desem sut urunleri disinda; gunde 7 badem yeterliymis, fazlası degil ama. Bi akrabam dedi. Bir de asma yaprağı
asma yaprağı derken ??? dolma olarak mı yoksa direk yaprak mı (kusura bakma çok aptalca bi soru olabilir) anlamadım çünkü

bende haftaya gideceğim:) cinsiyet değişirse diye içime bir kurt düştü, sürekli aklımdaki odün bir tanıdığa oğlan demişlerdi, ayrıntılıya girmiş olmuş sana kız
bende de o korku var ayrıntılıda gorulsun hersey rahat edeyım cok merak edıorum D:

Ben bebe yağını duşta iken ıslak vücuduma sürüyorum sonra az bi durulama suyu tutuyorum öyle bırakıyorum daha güzel nemlendiriyor. siz nasıl sürüyorsunuz

Kızlar hepinize iyi hafta sonları.... güzel haberler almak dileğiyle pazartesi görüşmek üzere.....

Benim 3 gündür tek taraflı sağ yanım çok ağrıyor böbrekten şüphelenip acile gittik idrar kan testi yapıldı sorun yok dendi iltihap vs. Ağrı devam ederse üroloji ye yönlendirdi ve ben mecburen yarın sabah gidicem randevu aldım, akşam daha çok şiddetleniyo tek taraflı hep aynı yer korkuyorum böbrekle ilgili bi sorun olmasından ayrıca su içiyorum ben ama yeterli mi bilemiyorum tabi .. umarım sorun yoktur ..

İn
inanmıyorum ya nasıl oldu niye erkek Demiş o zaman jükaçıncı hafta da erkek Demişti canım. Bu arada Allah analı babalı büyütsün.

Bir şey daha soracağım sen doktor erkek dediğinde pipiye benzer bir şey görmüşmüydünn yoksa doktor mu söyledi sadece

Bir şey daha soracağım sen doktor erkek dediğinde pipiye benzer bir şey görmüşmüydünn yoksa doktor mu söyledi sadece
Bak pipiyi goruyor musun diye bana gostermisti ben de pipimsi bisey gormustum yuzde seksen doksan oglus geliyor dedi 15+3 du haftamiz. Bugun net olarak kizceyi gorduk:)

Ç
Bak pipiyi goruyor musun diye bana gostermisti ben de pipimsi bisey gormustum yuzde seksen doksan oglus geliyor dedi 15+3 du haftamiz. Bugun net olarak kizceyi gorduk:)
çok ilginç ya aslında 17 haftalık olmadan söylemeleri yasak Olmalı gerçekten.

Hadi alışveriş yağsaydın mesela inşallah yapmamışsındır bu arada sen en iyisi detaylıyı bekle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…