Arkadaşlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum.Şimdi ben hamileliğimin başından beri özel bi hastanede aynı doktora gidiyorum tarama testlerimi vs. o yaptı. Son gittiğimizde bize 22. haftada ayrıntılı ultrasona gireceksin dedi ve onun için yine kendileri ile aynı hastanede bi doktorun adını verdi. Ben hemen aradım randevu aldım ama fiyat olarak 250 TL dediler. Ben sonrasında biraz araştırdım başka bi özel hastanede 150TL ye randevu aldım. Şimdi ben 150 TL olan yere gitsem sonrasında o raporu doktoruma götürsem tuhaf karşılar mı diye düşünüyorum aklım çok karışık iki randevu da pazartesi günü siz olsanız hangisine giderdiniz insan kesesini de düşünüyor haliyle. Teşekkürler şimdiden
Kızlar ben ilk gebeligimde hiç perinatolog felan aradigimi hatırlamıyorum. Kendi doktorum iç organlarına bakmışti. Neden ayrı ayrı doktorlar arıyorsun uz.perinatologlar genelde riskli gebelik leri takip etmiyor mu.kafam iyice karıştı. Ayrıntılı ultrasonu beni takip eden doktorum yapıcak
Testlerimi de o yapti
Ben yeni bepantholun catlak onleyici kremini aldim. Netten 33 ya da 36 gibi bir fiyata aldim indirimden. Gayet uygun fiyat. Sabah ilk kez surdum, hosuma gitti. Ama ne kadar etkili olur ben de bilmiyorum1.de lierac dıye bı krem kullandım. ozaman 65 dı.o kadar para vermek ıstemedım ama bebe yagından hoslasmıyorum hıc.baska marka krem önerniz varsa alabılırım
Maalesef bir sey yemiyorum desemsızde de kasıntı oluyor mu karında ay bugun kasımaktan kıpkırmızı olmus karnım en son bebe yagı surdum artıkkk...sıstım ıyıce.kızlar gunluk kalsıyum ıhtıyacı ıcın neler yıyorsunuz???
asma yaprağı derken ??? dolma olarak mı yoksa direk yaprak mı (kusura bakma çok aptalca bi soru olabilir) anlamadım çünküMaalesef bir sey yemiyorum desemsut urunleri disinda; gunde 7 badem yeterliymis, fazlası degil ama. Bi akrabam dedi. Bir de asma yaprağı
Yok yok. Yaprak sarması şeklindeasma yaprağı derken ??? dolma olarak mı yoksa direk yaprak mı (kusura bakma çok aptalca bi soru olabilir) anlamadım çünkü
bende de o korku var ayrıntılıda gorulsun hersey rahat edeyım cok merak edıorum D:bende haftaya gideceğim:) cinsiyet değişirse diye içime bir kurt düştü, sürekli aklımdaki odün bir tanıdığa oğlan demişlerdi, ayrıntılıya girmiş olmuş sana kız
duştan sonra sürüyorum bendeBen bebe yağını duşta iken ıslak vücuduma sürüyorum sonra az bi durulama suyu tutuyorum öyle bırakıyorum daha güzel nemlendiriyor. siz nasıl sürüyorsunuz
kızlar telaş yapmayın akıntı kokusuz ve ağrısız sızısız ise bir sorun yoktur. Ayrıca bu haftalarda suyun miktarının çok olmaması da normalmiş. benim muayenem pazartesi günüydü doktorum bana da su az gibi deyiverince ben tabi hemen panikledim. Bu haftalarda normal bebek bir anda büyümeye başladığı için. Bir dahaki kontrole normale döner dedi. Ayrıca da suyun içtiğimiz su ile de hiçbir ilgisi yokmuş onu da sordum çünkü bulantılardan dolayı ben de çok su içemiyorum. Senin içtiğin su kendi organların iiçin gerekli dedi. @nomatter canım o kadar panik olma lütfen. stres en çok zarar veren şey. Hepimiz Allah'a emanetiz. benim de bugün tek taraflı bel ağrım oldu böbrek mi acaba diye çok korktum hala geçmedi tam olarak. Dua edin böbrek ağrısı olmasın. Su yeteri kadar içemediğim için korkuyorum.
inanmıyorum ya nasıl oldu niye erkek Demiş o zaman jükaçıncı hafta da erkek Demişti canım. Bu arada Allah analı babalı büyütsün.Kizlarrr bugun simdiye kadar erkek sandigimiz pitircigimin aslinda prenses oldugunu ogrendimmkandirmis bizi kucuk kizim kendini saklamis kordonu pipi diye yutturmus :) acaip duygulardayim sokla karisik muthis guzel hisler yasiyorumm fatmaipek teyzemiz listeyi guncellemen gerekicek
Bak pipiyi goruyor musun diye bana gostermisti ben de pipimsi bisey gormustumBir şey daha soracağım sen doktor erkek dediğinde pipiye benzer bir şey görmüşmüydünn yoksa doktor mu söyledi sadece
çok ilginç ya aslında 17 haftalık olmadan söylemeleri yasak Olmalı gerçekten.Bak pipiyi goruyor musun diye bana gostermisti ben de pipimsi bisey gormustumyuzde seksen doksan oglus geliyor dedi 15+3 du haftamiz. Bugun net olarak kizceyi gorduk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?