2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bugün kan tahlili sonuçlarımi aldım sağlık ocagindan şekerim keratinim kan urem düşük çıktı Dr az ve sık ye bol protein ve sıvı al dedi Hayır anlamıyorum o kadar da dikkat ediyorum beslenmeme vücut da şaşırdı artik

kızlar benim alt tarafımda malum yerimdeki kemiklerim ağrıyo yorulunca gece uyumadan önce sağa sola dönerken falan. aynı durumu yaşayanınız var mı? ayrıca bebeğin hareketleri mi hıçkırığı mı bilemediğim garip şeyler hissediyorum karnımda. böyle hani elinizi kalbinizin üzerine koyunca atışını hissedersiniz ya aynı öyle hissediyorum karnımdaki tepkileri..

Oluyormuş galiba bende de var ama ben çok yorulmama bagliyordum rahim buyumesinden kaynaklı felan dediler ..

aile hekimime danışmıştım kontrole doktora gitmeden önce. idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi. hastanede tahlil yaptırdım. bişi çıkmadı.inş normal bi durumdur.

canım bendede oluyo doktor dinlnince rahaylıyosan normal dedi hatta bi ara kasığımda bugun sabah bir ağrı felaketti işe zorla gittim dinlenince geçti artık bebişler yorma anne kendini diyo galiba :)

canım bendede oluyo doktor dinlnince rahaylıyosan normal dedi hatta bi ara kasığımda bugun sabah bir ağrı felaketti işe zorla gittim dinlenince geçti artık bebişler yorma anne kendini diyo galiba :)
haklısın galiba. bende çalışıyorum okul öncesi öğretmeniyim. çocuklar çok hareketli yoruyolar okulda beni bebişim de sadece bana ayır enerjini diyo galiba

haklısın galiba. bende çalışıyorum okul öncesi öğretmeniyim. çocuklar çok hareketli yoruyolar okulda beni bebişim de sadece bana ayır enerjini diyo galiba
Bencede :) canım senin işte zormuş koştur koştur Allah yardımcın olsun çok şükür ben isteyince dinlenebiliyorum

bi anaokulcuda burda var :) tüm gün koşturuyorum bende ya, bugün stajyerim hocam atom karınca gibi ordan oraya koşuyorsunuz sizi takip etmekten ben yoruldum diyor bende istesemde sürekli oturamayan tiplerdenim fazla hareketliyimdir ama ara sıra dinlenmeye ihtiyacım oluyor yorulduğumu hissediyorum o zaman bile dinlenemiyorum bide öğrenciler küçük yaş grubu 4 yaş, istekleri ihtiyaçları hiç bitmiyor 1. dönem sonuna kadarda çalışmayı düşünüyorum izni sonraya bırakmak için işimiz zor gerçekten...

Gece cok guzel uyuyorum uykuya dalmadada problem yok ama sabahlari berbat ne olacak bu halim benim saat 4.30 dan beri bakiniyorum etrafa sonra kafamda kuruyorum uzuluyorum of ya

Gece cok guzel uyuyorum uykuya dalmadada problem yok ama sabahlari berbat ne olacak bu halim benim saat 4.30 dan beri bakiniyorum etrafa sonra kafamda kuruyorum uzuluyorum of ya
Neyi takıyorsun ki kafana canım bende bugun 5te kalktım tv izledim senin gibi uykum kaçıyor

Neyi kafanda kuruyorsun ? Bende genelde sabaha karsi uyanirim bi turlu uyanamam ve sirt agrimdan genelde :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…