kramp değil ama sol bacak aram 15 gündür ağrıyorbacaklarına kramp giren var mı
canım bendede oluyo doktor dinlnince rahaylıyosan normal dedi hatta bi ara kasığımda bugun sabah bir ağrı felaketti işe zorla gittim dinlenince geçti artık bebişler yorma anne kendini diyo galiba :)kızlar benim alt tarafımda malum yerimdeki kemiklerim ağrıyo yorulunca gece uyumadan önce sağa sola dönerken falan. aynı durumu yaşayanınız var mı? ayrıca bebeğin hareketleri mi hıçkırığı mı bilemediğim garip şeyler hissediyorum karnımda. böyle hani elinizi kalbinizin üzerine koyunca atışını hissedersiniz ya aynı öyle hissediyorum karnımdaki tepkileri..
ayyy napiim yaa anlamadım direk öyle söyleyince komik olduğunu biliyorum yazarken bende çok güldüm :)Ay guldurdun beni yaa
haklısın galiba. bende çalışıyorum okul öncesi öğretmeniyim. çocuklar çok hareketli yoruyolar okulda benicanım bendede oluyo doktor dinlnince rahaylıyosan normal dedi hatta bi ara kasığımda bugun sabah bir ağrı felaketti işe zorla gittim dinlenince geçti artık bebişler yorma anne kendini diyo galiba :)
Bencede :) canım senin işte zormuş koştur koştur Allah yardımcın olsun çok şükür ben isteyince dinlenebiliyorumhaklısın galiba. bende çalışıyorum okul öncesi öğretmeniyim. çocuklar çok hareketli yoruyolar okulda benibebişim de sadece bana ayır enerjini diyo galiba
haklısın galiba. bende çalışıyorum okul öncesi öğretmeniyim. çocuklar çok hareketli yoruyolar okulda benibebişim de sadece bana ayır enerjini diyo galiba
Neyi takıyorsun ki kafana canım bende bugun 5te kalktım tv izledim senin gibi uykum kaçıyorGece cok guzel uyuyorum uykuya dalmadada problem yok ama sabahlari berbatne olacak bu halim benim saat 4.30 dan beri bakiniyorum etrafa sonra kafamda kuruyorum uzuluyorum of ya
Günaydın anneler ben işe gidiyorum ordan da doktora dua edin bizee
Gece cok guzel uyuyorum uykuya dalmadada problem yok ama sabahlari berbatne olacak bu halim benim saat 4.30 dan beri bakiniyorum etrafa sonra kafamda kuruyorum uzuluyorum of ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?