Cok sukur canım Sağol herkesin gonlune gore olsun ins hayirlisiylaCanım hayırlı uğurlu olsun. Allah gönlüne göre verdi çok sevindim.
Ç
çok ilginç ya aslında 17 haftalık olmadan söylemeleri yasak Olmalı gerçekten.
vet senide biliyorum canım senin kaç haftalıkta erkek dediğindeBenimde oyle oldu ya yazmistim hatta:) bakin hatta pipi de burda dedi dr ve resmen pipi vardi sanki :) ve kesin kiz dedi bebegime dun 17+6 da iste :)
Yok neyse ki kucuk de olsa bir yanilma payi biraktigi icin bisi almamistim canim :)Hadi alışveriş yağsaydın mesela indellah yapmamışsındır bu arada sen en iyisi detaylıyı bekle canım
E
vet senide biliyorum canım senin kaç haftalıkta erkek dediğinde
Canim sen ne hissettin:) kadina emin misiniz diyip durdum ben:) renkli ve 3 boyutlu bile bakti eminim dedi:) ben hamilelikten once kizim olsun diye dualar ediyordum ama erkek deyince de kendimi sartlamistim:) cok mutluyum simdi soku atlattim:)[/QUOTE][QUOTE="senben60, post: 37360858, member: 532diyBenimde oyle oldu ya yazmistim hatta:) bakin hatta pipi de burda dedi dr ve resmen pipi vardi sanki :) ve kesin kiz dedi bebegime dun 17+6 da iste :)
Ben de baska bi yere gitmicem dr um 23. Haftda gel ic organlrna baklm dedi insllh iyi gecer :)Kızlar ben ilk gebeligimde hiç perinatolog felan aradigimi hatırlamıyorum. Kendi doktorum iç organlarına bakmışti. Neden ayrı ayrı doktorlar arıyorsun uz.perinatologlar genelde riskli gebelik leri takip etmiyor mu.kafam iyice karıştı. Ayrıntılı ultrasonu beni takip eden doktorum yapıcak
Testlerimi de o yapti
Ay guldurdun beni yaaasma yaprağı derken ??? dolma olarak mı yoksa direk yaprak mı (kusura bakma çok aptalca bi soru olabilir) anlamadım çünkü
Canim sen ne hissettin:) kadina emin misiniz diyip durdum ben:) renkli ve 3 boyutlu bile bakti eminim dedi:) ben hamilelikten once kizim olsun diye dualar ediyordum ama erkek deyince de kendimi sartlamistim:) cok mutluyum simdi soku atlattim:)[/QUOTE][QUOTE="senben60, post: 37360858, member: 532diyBenimde oyle oldu ya yazmistim hatta:) bakin hatta pipi de burda dedi dr ve resmen pipi vardi sanki :) ve kesin kiz dedi bebegime dun 17+6 da iste :)
MAsallh yaa cok buyumus gozun aydin :)Merhaba anneler..
Biz de bugün hem kendi doktorumuza göründük hem de ayrıntılıya girdik.
420 gr olmuş kızçemçok şükür bir sıkıntı çıkmadı,sağlıklıymış bebeğim.
Yüzünü gördüm yakından çok şirindi,minik ayaklarını ellerini ilk defa yakından bu kadar net gördüm.
iki gündür de çok hareketli mutluyum bu yüzden :) şükürler olsun.
1 ay sonraki kontrolde şeker yüklemesi de olacak.
Ben hep erkek hissettim en bastan beri bende yanilmisim demekki :) gozim hep kiz ce kiyafetlerinde flndi ama:))
Gözün aydın cnm yoktur bence yanılma .sana da kıza benziyor demişlerdi degilmiAyrintilida yanilma payi yok ise erkek dedi dr :)
teşekkür ederiz canım.Günaydın 2015 in en tatlı anneleri :) Hayırlı Cumalar
keyifler yerindedir umarım. Bir haftayı daha devirdik... Kendim de dahil çalışan annelerimiz için mutlu bir gün :) Gerçi haftasonu da evlerde iş bitmiyor ya neyse yine de daha rahatız tabii... bebek bakımından bahsetmişsiniz. Ben kv ile aynı apt da oturuyorum annem de yakında. Allah izin verirse Annem ile birlikte bakarız bebeğime. Ama ben hiç korkmuyorum evelallah daha önce 14-16 yaşlarındayken yeğenlerime bakmışlığım var :) Hiiç korkmayın annelik içgüdüsel birşey zaten. Hatırlayın kızlar oyuncak bebekleri besleyip temizleyip giydirerek büyümedik mi hepimiz :) Bence de bir süre sonra yalnız kalmak isteyeceğiz çünkü ben de sevmem her kafadan bir ses çıksın. sonuçta eskisi gibi değil ki aile hekimlikleri burnumuzun dibinde doktorlar ona keza telefon kadar uzakta. Anneler de öyle. Allahın izniyle sorunsuz hallederiz.
bebek arabası için biraz araştırma yaptım wei-b diye bir alman markasının 1012 trio modeli aklıma yattı. Bi kaç blogda övgüyle bahsedilmiş burda kk da da kullanıp memnun kalanları okudum.Çok mu pahalı acaba diye düşünüyorum ama travel sistem arabalar için ortalama bir fiyatı var sanırım. http://www.wei-b.com.tr/urun-detay.asp?uDt=292 bu linkten bakabilirsiniz.
tşk ederiz teyzesi :)MAsallh yaa cok buyumus gozun aydin :)
Inşallah canım bende başka biryere gitmek istemiyorum testler ultrasonlar hepsi stresimi daha da arttırıyor. Kızım da da aynı doktorla başlayıp bitirdim çok sukur insallah bunda da öyle olurBen de baska bi yere gitmicem dr um 23. Haftda gel ic organlrna baklm dedi insllh iyi gecer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?