2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ç

çok ilginç ya aslında 17 haftalık olmadan söylemeleri yasak Olmalı gerçekten.

Benimde oyle oldu ya yazmistim hatta:) bakin hatta pipi de burda dedi dr ve resmen pipi vardi sanki :) ve kesin kiz dedi bebegime dun 17+6 da iste :)

[QUOTE="senben60, post: 37360858, member: 532diyBenimde oyle oldu ya yazmistim hatta:) bakin hatta pipi de burda dedi dr ve resmen pipi vardi sanki :) ve kesin kiz dedi bebegime dun 17+6 da iste :)[/QUOTE]
Canim sen ne hissettin:) kadina emin misiniz diyip durdum ben:) renkli ve 3 boyutlu bile bakti eminim dedi:) ben hamilelikten once kizim olsun diye dualar ediyordum ama erkek deyince de kendimi sartlamistim:) cok mutluyum simdi soku atlattim:)

Merhaba anneler..
Biz de bugün hem kendi doktorumuza göründük hem de ayrıntılıya girdik.
420 gr olmuş kızçem çok şükür bir sıkıntı çıkmadı,sağlıklıymış bebeğim.
Yüzünü gördüm yakından çok şirindi,minik ayaklarını ellerini ilk defa yakından bu kadar net gördüm.
iki gündür de çok hareketli mutluyum bu yüzden :) şükürler olsun.
1 ay sonraki kontrolde şeker yüklemesi de olacak.

[QUOTE="senben60, post: 37360858, member: 532diyBenimde oyle oldu ya yazmistim hatta:) bakin hatta pipi de burda dedi dr ve resmen pipi vardi sanki :) ve kesin kiz dedi bebegime dun 17+6 da iste :)
Canim sen ne hissettin:) kadina emin misiniz diyip durdum ben:) renkli ve 3 boyutlu bile bakti eminim dedi:) ben hamilelikten once kizim olsun diye dualar ediyordum ama erkek deyince de kendimi sartlamistim:) cok mutluyum simdi soku atlattim:)[/QUOTE]

Ben hep erkek hissettim en bastan beri bende yanilmisim demekki :) gozim hep kiz ce kiyafetlerinde flndi ama:))

Ben hep erkek hissettim en bastan beri bende yanilmisim demekki :) gozim hep kiz ce kiyafetlerinde flndi ama:))[/QUOTE]

Ben de Hep erkek diyordum, öyle hissediyordum. 13+1 de detaylı ultrasonda kız olduğunu öğrendim :)

Arkadaşlar aranızda spor yapan var mı, yada doktorunuz ne öneriyor. Benim şimdiden sırt ağrılarım ve bel ağrılarım başladı

Ben de baska bi yere gitmicem dr um 23. Haftda gel ic organlrna baklm dedi insllh iyi gecer :)

[QUOTE="senben60, post: 37360858, member: 532diyBenimde oyle oldu ya yazmistim hatta:) bakin hatta pipi de burda dedi dr ve resmen pipi vardi sanki :) ve kesin kiz dedi bebegime dun 17+6 da iste :)
Canim sen ne hissettin:) kadina emin misiniz diyip durdum ben:) renkli ve 3 boyutlu bile bakti eminim dedi:) ben hamilelikten once kizim olsun diye dualar ediyordum ama erkek deyince de kendimi sartlamistim:) cok mutluyum simdi soku atlattim:)[/QUOTE]
Hayirli olsun canim :) bnmki de degiscek diye korkuyrm alistrdk kendmzi kiza :) yavas yavas alis verise de basldk hayirli artk :)

MAsallh yaa cok buyumus gozun aydin :)

Ben hep erkek hissettim en bastan beri bende yanilmisim demekki :) gozim hep kiz ce kiyafetlerinde flndi ama:))

Ben de Hep erkek diyordum, öyle hissediyordum. 13+1 de detaylı ultrasonda kız olduğunu öğrendim :)

Arkadaşlar aranızda spor yapan var mı, yada doktorunuz ne öneriyor. Benim şimdiden sırt ağrılarım ve bel ağrılarım başladı [/QUOTE]
Benim de sirtim agriyo malesef cok rahatsiz edici bisey bugn okulda dayanamayip eve gelcktim artk napmamiz lazimki ?

[QUOTEdr7, post: 37361054, member: 361365"]Ben hep erkek hissettim en bastan beri bende yanilmisim demekki :) gozim hep kiz ce kiyafetlerinde flndi ama:))[/QUOTE]

Arkadaşlar aranızda spor yapan var mı, yada doktorunuz ne öneriyor. Benim şimdiden sırt ağrılarım ve bel ağrılarım başladı [/QUOTE]
Benim dr yuzme ve hafif tempolu yuruyus oneriyorum dedi.

teşekkür ederiz canım.

Ben de baska bi yere gitmicem dr um 23. Haftda gel ic organlrna baklm dedi insllh iyi gecer :)
Inşallah canım bende başka biryere gitmek istemiyorum testler ultrasonlar hepsi stresimi daha da arttırıyor. Kızım da da aynı doktorla başlayıp bitirdim çok sukur insallah bunda da öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…